inzercia, predaj, predám, bazár

Klávesnica Genius GX Gaming Scorpion

Kategória: Klávesnice

herná klávesnica • podsvietenie dôležitých kláves • 10 multimediálnych kláves • USB • Plug & Play • 12 programovateľných tlačidiel • odolná proti poliatiu

Používaná, ale stále funkčná.
Pozri aj ďalšie moje inzeráty na Genius GX radu.
Klávesnica Genius GX Gaming Scorpion
Podobné inzeráty
Klávesnica - Genius GX Gaming Scorpion K8 (čierna)
Klávesnica je používaná avšak v dobrom stave, RGB podsvietenie aj spínače fungujú. Protišmyková guma na spodnej časti klávesnice není a je mierne poškriabaná dôsledkom používania ale vyzerá presne ako na obrázkoch. Kontaktujte ma mailom na hovori neodpovedam mrcenent@ (Gmail)
Predám Klávesnicu + Myš
Predám set klávesnicu Gensis Thor 300 RGB a myš Corsair Katar PRO XT. Budget set za veľmi slušný výkon (cena = výkon). Myš a klávesnica majú originálne balenie. Sú vo veľmi dobrom stave (iba klávesnica je trochu zaprášená). Originál Klávesnica stála 42 eur a myš niečo cez 40 eur tiež. Poprosím záujem písať na EMAIL alebo SMS. Klávesnica: Rozhranie USB Podsvietenie Áno Typ použitia herné (Mechanická) Prevedenie Káblové Programovateľné klávesy Áno Farba čierna Šírka 442 mm Výška 38 mm Hmotnosť 1254 g Hĺbka 136 mm Značka Genesis Prevedenie Káblové Podsvietenie Áno Multimediálne klávesy Áno Programovateľné klávesy Áno Ďalšie parametre Lokalizácia CZ/SK Typ spínača Outemu Red (lineárne) Myš: Pripojenie - Drôtová Rozhraní - USB Typ batérie - USB Vyhotovenie - Vhodná pre pravákov Senzor Citlivosť - 18 000 DPI Technológia - Optická Doba odozvy - 1 ms Počet tlačidiel - 7× Funkcie tlačidiel Zmena DPI Koliesko - Klasické Podsvietenie RGB (koliesko, veľmi pevné farby) Šírka 6,42 cm Výška 3,78 cm Hĺbka 11,58 cm Hmotnosť 73 g Farba Čierna Myš má dosť veľkú výbavu (software - kalibrácia, menenie podsvietenia, profily DPI,...) Myš a klávesnica majú originálne balenie. Klávesnica vo veľmi dobrom stave a myš je nová po reklamácií (inak iba klávesnica je trochu zaprášená). V prípade akých koľvek otázok ohladom periférii píšte. Preferujem osobný odbor ale viem priniesť do BB a predať. Poprosím záujem písať na EMAIL alebo SMS.
Predám novú klávesnicu na Toshiba Satellite C650
Predám novú, plne funkčnú klávesnicu na Toshiba Satellite C650 z sedí na viacero modelov notebookov toshiba zn.: nemožno už reklamovať a vrátiť presný popis: z sedí na viacero modelov notebookov toshiba zn.: nemožno už reklamovať a vrátiť Poprosím volať len cez týždeň od 9:00 do 17:00. presný popis:
●●● USB klávesnica GENIUS SLIMSTAR ●●●
Ponúkam na predaj plne funkčnú a nepoškodenú klávesnicu značky GENIUS. Kvalitná klávesnica je základom pre pohodlné a efektívne využitie nielen počítača. • české rozloženie klávesov • 1,5 m kábel • USB • tenký profil bemi114(zavináč)
Herná mechanická klávesnica Cherry MX Board 3.0 Re
Predám originál úplné novú zabalenú nepoužitú Hernú mechanickú klávesnicu Cherry MX Board 3.0 Red Gaming Keyboard. Na Windows 7/8.1/10 Pošlem poštou na dobierku. Mám len 1ks Mechanická klávesnica od spoločnosti Cheery MX, ktorá sa stala priekopnikom na trhu s mechanickými spínačmi. Ich spínače použivajú najväčšie firmy na svete pri výrobe svojich klávesnic. Samozrejme nechýbaju ani v ich vlastnej klávesnici, ktorá je univerzálna a je prispôsobená na prácu ale i hranie. Mechanická klávesnica s vysokou výdržou až 50 miliónov kliknutí sa hodí do náročných kancelárií ale je skvelá aj pre začinajúcich hráčov. Disponuje funkciou N-key rollover, vďaka ktorej rozozná počet stlačených kláves naraz, takže sa nestane ze nezaznamená vami vykonanú akciu. Táto funkcia má ale obmedzenie na 14 súčastne stlačených kláves. Je vybavená tiež 4 špeciálnymi klávesmi pre ovládanie zvuku či vypnutie windowsu. Pokiaľ ste nikdy nemali mechanickú klávesnicu, tak Cherry MX je ten pravý vstup pre vás na bojisko profesionálneho gamingu! N-key rollover pre 14 kláves. Žiadny software, všetko funguje mechanicky na klávesnici. Bez podsvietenia. Cherry MX Red spínače. Rozmery: 446 x 158 x 28 mm Hmotnosť: 830 g Mechanická klávesnica je hlučnejšia oproti bežným klávesniciam, práve preto aby ste aj počuli, že ste danú klávesu naozaj stlačili. Tato "hlučnosť" je často vyhľadávaná a žiadaná od profesionálnych hráčov.
Bezdrôtová mini klávesnica
Predám novú bluetooth klávesnicu k počítaču, použiteľná aj k smart TV boxu. Využite pohodlie bezdrôtovej mini klávesnice, pretože vám život zjednoduší.Prevádzka iba na batériu, ktorá prejde do úsporného režimu po 15 sekundách nečinnosti.Chatujte ,surfujte na internete za pár sekúnd,92-klávesová klávesnica QWERTY uľahčí prácu.Môžete s ňou zaobchádzať ako s myšou alebo ako s diaľkovým ovládaním. Bezdrôtová klávesnica má touchpad a dá sa ľahko pripojiť z USB portu: smart TV, Microsoft Windows Mobile, Xbox 360, PS +, Android TV Box, HTPC, IPTV.Vezmite si ho so sebou kamkoľvek na výlety, dovolenky kamkoľvek. Vysoký výkon v malom zariadení QWERTY klávesnica 92 klávesov vlastnosti: -Praktické. s inovatívnym Touchpadom - Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz - Dosah: do 10m - Kompatibilná so systémami: PC, Xbox 360, PS4, Android TV Box, okos TV - Interfész: USB - nabíjanie: 3.3V - Operačný systém: Android/ Google smart TV/ Windows/ Mac OS/ Linux - Batéria: lítiová-ion 800mAh - Typ batérie: 2 x 1.5V AAA elem (nie je súčasťou balenia) - veľkosť: 146,8 x 97,5 x 19 mm -farba: čierna Obsah balenia: - 1 x Mini klávesnica - 1x Micro USB port Cena 10 euro, posielám aj na dobierku plus poštovné.