inzercia, predaj, predám, bazár

Klietka, domček s príslušenstvom pre hlodavce, škrečka

Kategória: Drobné cicavce

Predám tieto klietky pre malé hlodavce aj s príslušenstvom.
Najlepšie predať naraz, ale v prípade záujmu predám aj po jednej.
Cena za Šapitó = 15EUR, s cca polovicou príslušenstva = 35EUR, tu navyše malé domčeky a guľa.
Cena za hranatú = 10EUR s nejakým príslušenstvom = 20EUR.
KOMPLET VŠETKO SPOLU = 50EUR.
Prípadne iná dohoda.
Hranatá klienta má chyby poriešené drôtmi.
Pošlem aj kuriérom. Poštovné platí kupujúci.
Klietka, domček s príslušenstvom pre hlodavce, škrečka
Podobné inzeráty
klietka pre škrečka + veľa príslušenstva
Predám používanú klietku pre škrečka, prípadne iného drobného hlodavca spolu s veľkým množstvom potrebného príslušenstva. Obvod plastovej časti klietky a taktiež mriežky klietky sú ohryzené keď sa pozriete z blízka klietky, inak nie je klietka nijak poškodená a je plne funkčná. Rozmery klietky sú: - výška: 21,5cm - hĺbka: 28cm - šírka: 50cm Súčasťou ceny je aj všetko toto príslušenstvo a potreby: - drevený farebný domček pre škrečka (veľmi ohryzený) - plastový modrý okrúhly domček (mierne ohryzený) - vysiaci látkový hnedý domček (veˇľmi zaujal nᡚho škrečka) - napájadlo - tichý modrý kolotoč do klietky - vonkajší fialový kolotoč (na hranie sa so skrečkom mimo klietky) - porcelánová miska na potravu (porcelán = je ťažší = škrečok ju neprevráti) - drevený tvarovateľný mostík - drevený tunel s otvormi - guľa na hranie pre škrečka - neodbalený balík podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - 1/3 z balíka podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - otvorený a skoro celý sáčok - Nature Land Pochúťka Botanical ovocný šalát 200 g - maškrty pre hlodavce - otvorený sáčok - Nature Land Complete pre škrečky 300 g - krmivo pre hlodavce - otvorený sáčok - Mlsoun Drops pre hlodavce karoténový 75 g - mrkvové maškrty pre hlodavce Všetko spolu iba za 45 EUR.
Predám klietku s vybavením pre sýrskeho škrečka
Predáme kvalitnú klietku aj s príslušenstvom pre sýrskeho škrečka (používaná rok a pol). Klietka Ferplast Criceti 15 78x48x39cm (pôvodná cena 75 EUR) s pôvodným vybavením (domček, napájačka, poschodie) ako aj novým kolesom a WC. Tréninkové kolo pro křečka velké, plastové 28 cm (pôvodná cena 12 EUR) WC pro hlodavce malé 16x7x12/12cm TRIXIE0,47 Priložím aj piesok a podstieľku. Klietka aj koleso sú vo výbornom stave. Na klietke je ulomené z oranžových páčok na zatváranie, nemá to však žiaden vplyv na funkčnosť, ide len o estetickú záležitosť. Podrobne info Len osobný odber, Bratislava.
Klietka pre hlodavce
Predám klietku pre hlodavce s komplet príslušenstvom. Súčasťou domček pre hlodavce, vodné napájadlo, Miska na krmivo, rebrík, dva kolotoče, tri podlažia a chodbičky. Priložím k tomu aj guľu na behanie pre hlodavca. Je tam prasklina no nehrozí z nej únik a je plne funkčná. Komplet klietka má rozmery výška 53 cm a šírka 33 CM, hĺbka vaničky je 9,5 CM.Klietka je vyskladana, ale ľahko si ju môžete prestavať podľa seba. Momentálne je nepoužité 1 podlažie a 1 chobicka. Samozrejme všetko príslušenstvo je súčasťou. Možnosť odovzdania klietky aj v Košiciach.
KLIETKA PRE ŠKREČKA/MORČA
Predám za dobru cenu klietku pre škrečka/morča s plnou výbavou ktorá obsahuje: 1x drevený domček veľký, 1x maly domček, napájačka, koleso pre škrečka, nádobka na jedlo, drevená hračka, a maličký košíček (ružovy). Rozmery klietky sú: dĺžka - 50cm, výška - 22cm, šírka - 28cm, šírka mriežok je 1,5cm... Klietku predávam samu bez zvieratká ale ak by bol záujem mam aj malého škrečka ktorého môžem k nej darovať... Odpovedám na e-mail/sms/volanie...
Predam novu klietku/labyrint pre skrecka
Klietka s obľúbeným labiryntom pre malé hlodavce, hlavne škrečky. Súčasťou klietky je kolotoč, domček, terasa, miska a labyrint. Klietka pre malé hlodavce s labyrintom a kolotočom 42×28×38 cm rôzne farby príslušenstva kolotoč domček terasa miska labyrint veľkosť 42×28×38 cm Povodna cena 40,-, teraz cena 20,-.
Klietka pre škrečka
Predám klietku pre hlodavce s komplet príslušenstvom. Súčasťou domček pre hlodavce, vodné napájadlo, Miska na krmivo, rebrík, dva kolotoče, tri podlažia a chodbičky. Priložím k tomu aj guľu na behanie pre hlodavca. Je tam prasklina no nehrozí z nej únik a je plne funkčná. Klietka je vyskladana, ale ľahko si ju môžete prestavať podľa seba. Momentálne je nepoužité 1 podlažie a 1 chobicka. Samozrejme všetko príslušenstvo je súčasťou. Možnosť odovzdania klietky aj v Košiciach.Dĺžka klietky 49 šírka klietky 33 výška klietky 53