inzercia, predaj, predám, bazár

Klietka na vtáčíky.

Kategória: Vtáctvo

Ponukám ,klietku na malé vtáčiky,nádobky na vodu a krmítko.Pošlem poštou.
Klietka na vtáčíky.
Podobné inzeráty
Klietka pre vtáčiky
Predám klietku pre menšie vtáctvo. Klietka plní svoju funkciu. Na jednej strane, kde sa upína klietka o spodok je prasklina ale klietka drží. Rozmery: v x d x š = 47 x 59 x 35 . Klietka je zaprášená, treba ju len umyť. Krmítka sú k tomu, na fotke 1 nie je krmitko,ale mame ho, bude súčasťou klietky. Na spodu je kovový rošt. Dá sa pridať aj mriežka ktorá rozdeí klietku na 2 časti. Na bokoch klietky je plexi sklo. Cena dohodou.
klietka pre vtaciky
klietka pre vtaciky, nova, nepouzita,vyska 70 cm, priemer hornej casti 50 cm, spodna cast 31x31 cm, pevna cena
Chovná klietka pre vtáčiky
Predám chovnú klietku pre vtáčiky.Klietka je v zachovalom stave.Cena klietky je 50€
Klietka pre vtáky 30x23x37cm
Klietka je odporúčaná pre menšie vtáčiky (zebričky, kanáriky, menšie exoty ).Súčasťou klietky je aj bydielko, hojdačka a krmítka. Dno je možné vysunúť a pohodlne vyčistiť. Vnútorný priestor je od dna oddelený mriežkou aby si vtáčiky neskákali po výkaloch. Pre lepšiu čistotu a rýchlejšie vyčistenie klietky odporúčame na dno dať drevené pelety alebo papier.
klietka pre vtaciky
klietka pre vtaciky, nova, nepouzita,vyska 70 cm, priemer hornej casti 50 cm, spodna cast 31x31 cm, cena aj dohodou
NOVÁ - Voliera Klietka pre vtáky papagája aj iné vtáctvo .
Predám zabalenú v krabici ,priestrannú klietku / voliéru / pre papagáje , ale aj iné vtáctvo . Na vrchu voliéry strešné ihrisko s kovovým šuplíkom na nečistoty. Bydlo na ihrisku sa upevňuje na klik systém (úchyt) kedykoľvek ho môžete jednoducho zložiť a očisti poprípade vymeniť za iné (vid.obrázok). V prednej časti klietky sú dostatočne veľké dvierka . Zámok dverí je pochromavaný a spoľahlivo zabezpečuje dvierka z poistkou proti odomknutiu. Po stranách zo zábranami proti nečistotám ktoré je možné jednoducho zložiť a očistiť . Spodná časť klietky je taktiež vybavená roštom a kovovým šuplíkom na nečistoty . Voliéra je na kolieskach, ktoré zabezpečujú jej mobilitu . Klietka pre vtáky voliéra pre papagáje , papagáj sivý , žako , žako kongo , žako liberijský , kakadu , ara , alexander velký , alexander malý , ara nobilis , kakadu , amazoňan , korela , papagáj senegálsky , rozela , Kakarik , pyrura , papagáje mayerov a iné vtáctvo. Vhodná napr. pre: Ara , kakadu , žako Kongo , žako Liberijsky , amazoňan , papagáj senegalsky , alexander , rosela , korela , eklektus , mních , kakariky a iné vtáky... - KLIETKA / VOLIERA JE NOVÁ -NA FOTOGRAFIÁCH JE VYOBRAZENÁ VOLIÉRA AKO VYZERÁ POSKLADANÁ -DODANÁ KLIETKA JE ÚPLNE NOVÁ A ZABALENÁ V KRABICI A SAMOZREJME NIKDY NEBOLA POUŽITÁ Klietka / Voliera názov : MERCURY 001 Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info .tel- – Cena : 169 € - Darček GRATIS Hračka pre papagája (vid.obrázok) . Zvolen Rozmery: Vonkajšie rozmery : D80,5 x Š76,5 x V178 cm Veľkosť voliéra (Vnútorné rozmery) D61 x Š56 x V90 cm Farba: Starožitné -striebro (kladivková) s povrchovou úpravou (lakované kvalitnou - netoxickou práškovou farbou). Predne dvierka : 29 x 53.5 cm Veľkosť oceľovej rúrky: 1,4 x 1,4 cm Dĺžka bydla na ihrisku : cca 62,5 cm Rozteč mriežky: približne 2 cm Hrúbka mreží Ø: 3 mm Nerezové misky: približne 10 x 8 cm Rozmery krabice : D128 x Š66 x V16 cm + návod na montáž váha : cca 25,5 Kg Inzerát platný do vymazania . Ihneď k odberu. Komplet príslušenstvo - úplne Nová +Darček GRATIS Hračka pre papagaja . Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info. Telefonicky-