inzercia, predaj, predám, bazár

Klietka pre hlodavce Ferplast duna fun

Kategória: Drobné cicavce

Dobrý deň, ponúkam na predaj túto klietku. Používaná mesiac. Pri záujme kontakt mailom. Iba osobne v ZA, BY. Ďakujem
Klietka pre hlodavce Ferplast duna fun
Podobné inzeráty
klietka pre škrečka + veľa príslušenstva
Predám používanú klietku pre škrečka, prípadne iného drobného hlodavca spolu s veľkým množstvom potrebného príslušenstva. Obvod plastovej časti klietky a taktiež mriežky klietky sú ohryzené keď sa pozriete z blízka klietky, inak nie je klietka nijak poškodená a je plne funkčná. Rozmery klietky sú: - výška: 21,5cm - hĺbka: 28cm - šírka: 50cm Súčasťou ceny je aj všetko toto príslušenstvo a potreby: - drevený farebný domček pre škrečka (veľmi ohryzený) - plastový modrý okrúhly domček (mierne ohryzený) - vysiaci látkový hnedý domček (veˇľmi zaujal nᡚho škrečka) - napájadlo - tichý modrý kolotoč do klietky - vonkajší fialový kolotoč (na hranie sa so skrečkom mimo klietky) - porcelánová miska na potravu (porcelán = je ťažší = škrečok ju neprevráti) - drevený tvarovateľný mostík - drevený tunel s otvormi - guľa na hranie pre škrečka - neodbalený balík podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - 1/3 z balíka podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - otvorený a skoro celý sáčok - Nature Land Pochúťka Botanical ovocný šalát 200 g - maškrty pre hlodavce - otvorený sáčok - Nature Land Complete pre škrečky 300 g - krmivo pre hlodavce - otvorený sáčok - Mlsoun Drops pre hlodavce karoténový 75 g - mrkvové maškrty pre hlodavce Všetko spolu iba za 45 EUR.
Duna Maxi Multi
Dobrý deň, predávam prepravku pre drobné zvieratá Ferplast Duna Maxi Multi. Je umytá a pripravená na ďalšie použitie. Prišla mi kuriérom s rozlámaným vrchom, ktorý sa podarilo zlepiť, no poškodilo to estetiku, čo je zohľadnené v cene. Na požiadanie pošlem ďalšie fotky, ale na nich to vidno veľmi zle. Po prepravky si treba prísť osobne do Žiliny. Zmestí sa na zadné sedadlo klasického auta, tak s odvozom nie je problém. Pri rýchlom jednaní priložím aj prepravnú klietku s kovovou mriežkou zdarma (má svoje roky, no účelu ešte poslúži) Kontaktujte ma prosím mailom Pre morča Pre králika Pre ježka
Predám klietku s vybavením pre sýrskeho škrečka
Predáme kvalitnú klietku aj s príslušenstvom pre sýrskeho škrečka (používaná rok a pol). Klietka Ferplast Criceti 15 78x48x39cm (pôvodná cena 75 EUR) s pôvodným vybavením (domček, napájačka, poschodie) ako aj novým kolesom a WC. Tréninkové kolo pro křečka velké, plastové 28 cm (pôvodná cena 12 EUR) WC pro hlodavce malé 16x7x12/12cm TRIXIE0,47 Priložím aj piesok a podstieľku. Klietka aj koleso sú vo výbornom stave. Na klietke je ulomené z oranžových páčok na zatváranie, nemá to však žiaden vplyv na funkčnosť, ide len o estetickú záležitosť. Podrobne info Len osobný odber, Bratislava.
Klietka pre hlodavce
Predám prekrásnu, priestrannú, kvalitnú a nikdy nepoužitú klietku Ferplast HAMSTERVILLE s kompletnou výbavou ako je na fotkách. v: 49cm, š: 60cm, h: 34cm Ku klietke darujem: - soľ pre hlodavce, - cca 10l ručne trhaného voňavého sena, - z plastovej dózy zhotovenú prenosku, - ešte zabalený, neposkladaný originál ferplast domček, - hobliny a kukuričnú podstielku. Pzn: pôvodná cena všetkého 95€. LEN OSOBNÝ ODBER. NA SMS NEREAGUJEM a cudzie hovory neprijímam, PRETO ma prosím kontaktujte pomocou formulára (na mail) alebo na Whatsapp. VOPRED ĎAKUJEM...
Klietka Ferplast pre drobné hlodavce
Ponúkam Ferplast klietku rozmerov 58x38x31,5cm pre morčatá a hlodavce v zachovalom stave (obhryzená predná mreža) so senníkom. Vanička je zaujímavej zelenomodrej farby, ktorá sa teraz už na trhu nepredáva. Je možný osobný odber v PD alebo poslať poštou.
Klietka pre hlodavce
Predám klietku pre hlodavce s komplet príslušenstvom. Súčasťou domček pre hlodavce, vodné napájadlo, Miska na krmivo, rebrík, dva kolotoče, tri podlažia a chodbičky. Priložím k tomu aj guľu na behanie pre hlodavca. Je tam prasklina no nehrozí z nej únik a je plne funkčná. Komplet klietka má rozmery výška 53 cm a šírka 33 CM, hĺbka vaničky je 9,5 CM.Klietka je vyskladana, ale ľahko si ju môžete prestavať podľa seba. Momentálne je nepoužité 1 podlažie a 1 chobicka. Samozrejme všetko príslušenstvo je súčasťou. Možnosť odovzdania klietky aj v Košiciach.