inzercia, predaj, predám, bazár

Klietka pre morča

Kategória: Drobné cicavce

Nájde sa tu niekto kto mi podaruje klietku pre morča ?
Klietka pre morča
Podobné inzeráty
Morča domáce - predám.
OSEM dôvodov, prečo si obstarať morča Morčatá sú aktívne cez deň. Nemusíte sa teda báť, že o zvieratku celý deň nebudete počuť a ​​v noci sa nevyspíte. Na rozdiel od iných hlodavcov morča prakticky nehryzie! Nie že by to nevedelo, ale v prípade, že sa cíti v ohrození, radšej utečie. Nie sú príliš malé a krehké ako iné zvieratká a tak sú skvelými miláčikmi aj pre menšie deti. Chcete malé, veľké, s krátkou alebo dlhou srsťou, či dokonca bezsrsté? Žiadny problém! Aj morčatá, podobne ako psy, sa delia na plemená a tak si každý môže vybrať podľa svojho gusta. Dajú sa veľmi dobre skrotiť a nechajú sa maznať, obzvlášť keď im sem tam doprajete nejakú zeleninu či iný maškrtu. Starať sa o morča nie je žiadna veda. Stačí im dostatočne veľká klietka, voda, dostatok sena a granulovaná zmes pre morčatá. Ako maškrta je pre morča najlepšie zelenina alebo niektoré druhy ovocia. Morčiatka sú pomerne odolné a tak môžu cez leto bivakovať napríklad na záhrade alebo na chate v ohrádke, navyše čerstvá tráva je pre nich skvelá desiata! (To neplatí pre morčatá bez srsti, ktoré sú náchylnejšie či už na prehriatie alebo k iným chorobám). Morčatá sú pomerne „ukecané“. Snáď každý pozná ich špecifické pískanie. Často takto komunikujú aj so svojimi pánmi. Dokážu spoznať zvuk otvorenej chladničky, vrecka sa senom, alebo iným kŕmením.
Plastová klietka, škrečok, morča, zajac, jež
Ponúkam plastovú klietku vhodnú pre škrečka, morča, zajaca, ježka. Klietka má rozmery 70x45x31 cm, býval v nej sýrsky škrečok. Klietka obsahuje domček, poschodie, kolotoč, misku, napájačku, lopatku. Pridávam prenosku a zvyšok sena. Osobný odber v BA-PETRŽALKA.
plastová klietka škrečok, morča, zajac, ježko, hlodavec
Ponúkam plastovú klietku vhodnú pre škrečka, morča, zajaca, ježka. Klietka má rozmery 70x45x31 cm, býval v nej sýrsky škrečok. Klietka obsahuje domček, poschodie, kolotoč, misku, napájačku, lopatku. Pridávam prenosku a zvyšok sena. Osobný odber v BA-PETRŽALKA.
Klietka
Predam veľkú klietku 100x55x45cm top stave ,ruším chov mali sme tam zajka 6 mes.Ziadne okusance a podobne klietka pri predaji bude vycistena ,vydezinfikovana .Klietka obsahuje domcek, sennik, flasku, cena pôvodná bola 89e Nieje to tenká klietka je to veľmi pevná klietka .Nieje to klietka kúpená za 30e Moja cena je komplet za všetko 40e Osobný odber BA,PK,MA
Klietka pre morca
Klietka pre morča v rozmeroch 70cm×47cm .Malo používaná 1 týždeň. Všetko potrebné na chov je tam.
Klietka pre morča, ježka, škrečka.
Predám klietku pre morča, ježka alebo škrečka. Stav ako nová. Klietka s napájačkou a plastovou miskou 20€ Misky ťažké 3€ /ks Cena pevná. Pošlem aj poštou pri zaplatení vopred na účet.