inzercia, predaj, predám, bazár

Klietka pre psa (mačku)

Kategória: Psy

Predám klietku pre psa (zajaca, morča, mačku alebo pre iné domace zviera).V balení sa nachádza 10ks panelov(možné pribaliť dvierka). Jeden panel ma rozmery 35x35cm. Panel je kovový a klietka je rozkladacia. Klietky sú nové, nerozbalené a je možno si zakupiť viac ako jedno balenie. Aktualne mam 3 balenia(30ks panelov). Možné poslať na dobierku alebo osobný odber. Viac informacií na tel. čísle alebo email.
Klietka pre psa (mačku)
Podobné inzeráty
elektrický ohradník/obojok pre mačky PetSafe PCF-1000-20.
Otvorené balenie, sada je kompletná, ale nevyužijeme. Vhodné pre mačky ale extra malé psy do 7 kg. Originálny PetSafe systém rádiového oplotenia, ktorým si vyhradíte oblasť voľného pohybu zvieratka pomocou izolovaného drôtu a elektronického obojku. Systém je vhodný pre mačky s hmotnosťou od 2,7 kg popis: Vymedzenú oblasť stačí ohradiť drôtom, ktorý môžete zakopať pod zem. Následne bude vysielať nízke frekvencie, ktoré sú zachytené špeciálnym obojkom. Obojok má 5 operačných úrovní nastavenia korekcie a LED diódu. Oblasť pokrytia je maximálne 1000 árov. Rádiové oplotenie nepredstavuje pevný plot. Systém pracuje na báze varovných signálov, ktoré mačku upozornia ak prekročí Vami stanovené hranice. Vymedzená oblasť sa ohradí drôtom, ktorý môže byť zakopaný do zeme alebo upevnený na pevnom bode nad zemou - napr. na plote, strome a pod. Vysielač v rámci tejto oblasti vysiela veľmi nízke frekvencie, ktoré sú zachytávané špeciálnym obojkom - prijímačom. Ak sa mačka priblíži k určenej hranici, obojok vyšle varovný zvukový signál. Ak ďalej pokračuje k hranici, systém vyšle cez obojok bezbolestný ale napriek tomu nepríjemný statický signál, krorý mačku odradí od postupu ďalej. Jednoduchým tréningom pomocou umiestnenia vztyčných vlajočiek po celom okruhu oblasti dokážete mačku bez problémov naučiť poslúchat varovné signály a zostať iba vo vyhradenej oblasti. Tréning trvá približne 1-2 týždne. Mačky sa učia ešte o niečo rýchlejšie ako psy! Základy správneho tréningu Tréning by mal byť spravodlivý, presný a dôkladný Trénujte mačku vždy iba 10-15min. Nesnažte sa pokračovať veľmi rýchlo. Viac kratších tréningových sekcií je lepších ako menej a dlhších. Ak mačka vykazuje známky stresu, spomaľte tréningový plán a pridajte viac tréningových dní. Každý tréning ukončite veľkou pochvalou. Po každej lekcii snímte obojok. Držte mačku na vodítku počas každej tréningovej lekcie. Ak si aj myslíte, že Vaša mačka reaguje na tréning veľmi dobre, odporúčame dokončiť tréning podľa príručky. Pravidelne kontrolujte kožu mačky v mieste nosenia obojku. Priebeh tréningu: Príprava (Cieľom tréningu je naučiť mačku aby sa vždy otočila späť od hranice oplotenia keď započuje varovný signál. Počas tréningu musí mačka pochopiť, kde sú hranice volnej zóny. Pri rýchlom serióznom jednaní sa vieme dohodnúť na cene. posielam aj poštou - platba vopred na učet.
elektrický ohradník/obojok pre mačky PetSafe PCF-1000-20.
Otvorené balenie, sada je kompletná, ale nevyužijeme. Vhodné pre mačky a extra malé psy do 7 kg. Originálny PetSafe systém rádiového oplotenia, ktorým si vyhradíte oblasť voľného pohybu zvieratka pomocou izolovaného drôtu a elektronického obojku. Systém je vhodný pre mačky s hmotnosťou od 2,7 kg popis: Vymedzenú oblasť stačí ohradiť drôtom, ktorý môžete zakopať pod zem. Následne bude vysielať nízke frekvencie, ktoré sú zachytené špeciálnym obojkom. Obojok má 5 operačných úrovní nastavenia korekcie a LED diódu. Oblasť pokrytia je maximálne 1000 árov. Rádiové oplotenie nepredstavuje pevný plot. Systém pracuje na báze varovných signálov, ktoré mačku upozornia ak prekročí Vami stanovené hranice. Vymedzená oblasť sa ohradí drôtom, ktorý môže byť zakopaný do zeme alebo upevnený na pevnom bode nad zemou - napr. na plote, strome a pod. Vysielač v rámci tejto oblasti vysiela veľmi nízke frekvencie, ktoré sú zachytávané špeciálnym obojkom - prijímačom. Ak sa mačka priblíži k určenej hranici, obojok vyšle varovný zvukový signál. Ak ďalej pokračuje k hranici, systém vyšle cez obojok bezbolestný ale napriek tomu nepríjemný statický signál, krorý mačku odradí od postupu ďalej. Jednoduchým tréningom pomocou umiestnenia vztyčných vlajočiek po celom okruhu oblasti dokážete mačku bez problémov naučiť poslúchat varovné signály a zostať iba vo vyhradenej oblasti. Tréning trvá približne 1-2 týždne. Mačky sa učia ešte o niečo rýchlejšie ako psy! Základy správneho tréningu Tréning by mal byť spravodlivý, presný a dôkladný Trénujte mačku vždy iba 10-15min. Nesnažte sa pokračovať veľmi rýchlo. Viac kratších tréningových sekcií je lepších ako menej a dlhších. Ak mačka vykazuje známky stresu, spomaľte tréningový plán a pridajte viac tréningových dní. Každý tréning ukončite veľkou pochvalou. Po každej lekcii snímte obojok. Držte mačku na vodítku počas každej tréningovej lekcie. Ak si aj myslíte, že Vaša mačka reaguje na tréning veľmi dobre, odporúčame dokončiť tréning podľa príručky. Pravidelne kontrolujte kožu mačky v mieste nosenia obojku. Priebeh tréningu: Príprava (Cieľom tréningu je naučiť mačku aby sa vždy otočila späť od hranice oplotenia keď započuje varovný signál. Počas tréningu musí mačka pochopiť, kde sú hranice volnej zóny. Pri rýchlom serióznom jednaní sa vieme dohodnúť na cene. posielam aj poštou - platba vopred na učet.
Hračka pre psa a mačku
Predám úplne novú hračku pre psa a mačku Srdiečko hračka pre psa 2€ Hračka pre mačku ružová 2€
Postroj Július k9 veľkosť  L pre väčšie plemená psov
predám postroj pre psa Július K-9 plus prídavný hrudny popruh. Veľkosť L. Gratis postranné nálepky. POPIS PRODUKTU IDC® POWER IDC® POWER postroj je stelesnením rušných pracovných dní, skorých ranných prechádzok a bezpečnej prepravy. Postroj pre psa, ktorý oblečiete svojmu psovi jediným pohybom a na ktorý sa môžete spoľahnúť v ostrých situáciách. Efektívny prenos, účinná kontrola Tvar postroja IDC® Power bol optimalizovaný pre silu psa. Hrudný popruhu je rovnobežný s vodítkom v ruke, takže je schopný prenášať energiu, ktorú prijíma, čo najefektívnejšie, takže v prípade potreby môžete psa obmedziť alebo zastaviť. Široký hrudný popruh a nastaviteľná hrudná podložka, pohodlne rozkladajú sily pôsobiace na psa. Profesionálny výstroj pre psov – Nielen pre profesionálov! Európsky postroj pre psov je známy pre svoj premyslený dizajn a robustnú konštrukciu. Reflexné prvky pre bezpečnosť, podšívka pre pohodlie a užitočné doplnky pre všestrannosť. Všetky naše postroje majú vymeniteľný nápis na báze fosforescencie a suchého zipsu. Môžete si vybrať z viac ako 200 nápisov alebo si môžete objednať vlastný nápis. Spoľahlivosť a odolnosť sú zaistené prackou odolnou proti nárazu, prvotriednymi materiálmi a starostlivou ručnou výrobou. Presné meranie veľkosti je nevyhnutné pre výber správneho postroja pre psa. Obvod hrudníka psa sa meria asi štyri prsty za prednými končatinami vo veľkostiach 0, 1, 2, 3 a 4, tri prsty pri Mini a Mini a dva prsty pri Baby 1 a Baby 2. Obvod hrudníka by sa mal odmerať tak, aby popruh bol tam, kde správne má byť. Správna voľba veľkosti zaručuje komforný pohyb krku a ramien.
Klietka pre psa, mačku, zajaca a iné domace zvierata
Predám klietku pre psa (zajaca, morča, mačku alebo pre iné domace zviera).V balení sa nachádza 10ks panelov.Jeden panel ma rozmery 35x35cm. Panel je kovový a klietka je rozkladacia. Klietky sú nové, nerozbalené a je možno si zakupiť viac ako jedno balenie. Možné poslať na dobierku alebo osobný odber. Viac informacií na tel. čísle alebo email. 1 balenie = 39€ 2 balenia = 71€
Predám prepravku pre psa
Predám prepravku pre psa - [19.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predám prepravku pre psa - 1 Predám prepravku pre psa - 2 Predám prepravku pre psa - 3 Predám prepravku pre psa - 4 Predám prepravku pre psa. Rozmer DL 100cm, V 75cm, Š 70cm, dvierka 75x30cm, oka 5x5cm. Volať na číslo .