inzercia, predaj, predám, bazár

Klietka zo škrečkom

Kategória: Drobné cicavce

Dobrý deň. Darujem samicu škrečka džungarskeho. Má 6 mesiacov.
Je naučená na hľadkanie a aj na ruky. Nehryze! Klietka má rozmery: širka 40cm na 25cm a výška 22cm Ku klietke a škrečkovi pridávam toto:
Slamený domček 1x
Drevený domček 1x
Koliesko 1x
Misku na žrádlo 1x
Pititko 1x
Žrádlo 1x
Hobliny 1x

Len do dobrých rúk!
Len osobný odber v Partizánskom!
Prosím písať na email.
Inzerát platí do zmazania.
Email: teodrabik@


Klietka zo škrečkom
Podobné inzeráty
Klietka pre škrečka aj so škrečkom
Predám klietku pre škrečka plne vybavenú aj s 5 mesačným škrečkom džungárskym - samičkou. Domček, nádržka na vodu, kolotoč, piliny, nádobka na piesok s náhradným sprchovacím pieskom.
Akvarium so škrečkom
Predam komplet ako je na foto so škrečkom... Spolu 35€
Klietka
Predam veľkú klietku 100x55x45cm top stave ,ruším chov mali sme tam zajka 6 mes.Ziadne okusance a podobne klietka pri predaji bude vycistena ,vydezinfikovana .Klietka obsahuje domcek, sennik, flasku, cena pôvodná bola 89e Nieje to tenká klietka je to veľmi pevná klietka .Nieje to klietka kúpená za 30e Moja cena je komplet za všetko 40e Osobný odber BA,PK,MA
klietka pre škrečka + veľa príslušenstva
Predám používanú klietku pre škrečka, prípadne iného drobného hlodavca spolu s veľkým množstvom potrebného príslušenstva. Obvod plastovej časti klietky a taktiež mriežky klietky sú ohryzené keď sa pozriete z blízka klietky, inak nie je klietka nijak poškodená a je plne funkčná. Rozmery klietky sú: - výška: 21,5cm - hĺbka: 28cm - šírka: 50cm Súčasťou ceny je aj všetko toto príslušenstvo a potreby: - drevený farebný domček pre škrečka (veľmi ohryzený) - plastový modrý okrúhly domček (mierne ohryzený) - vysiaci látkový hnedý domček (veˇľmi zaujal nᡚho škrečka) - napájadlo - tichý modrý kolotoč do klietky - vonkajší fialový kolotoč (na hranie sa so skrečkom mimo klietky) - porcelánová miska na potravu (porcelán = je ťažší = škrečok ju neprevráti) - drevený tvarovateľný mostík - drevený tunel s otvormi - guľa na hranie pre škrečka - neodbalený balík podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - 1/3 z balíka podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - otvorený a skoro celý sáčok - Nature Land Pochúťka Botanical ovocný šalát 200 g - maškrty pre hlodavce - otvorený sáčok - Nature Land Complete pre škrečky 300 g - krmivo pre hlodavce - otvorený sáčok - Mlsoun Drops pre hlodavce karoténový 75 g - mrkvové maškrty pre hlodavce Všetko spolu iba za 45 EUR.
klietka so škrečkom
Klietka je staršia ale stále použiteľná. Ku klietke dávam domček, misku na papanie,pititko taktiež jeden tunelik a koliesko.Škrečok ma okolo 6 alebo 7 mesiacov. rozmery = 47x30x26v cm
klietka
Predam klietku s vybavov,gulou,piliny a skreckom len sms