inzercia, predaj, predám, bazár

Klietky

Kategória: Drobné cicavce

Dobrý deň, ponúkam na predaj väčšiu klietku pre morské prasiatko ,kľudne aj pre dva kusky. A druhy mensiu pre to komplet aj so zariadením. Ako bonus pridám 2 balíky sena a dáke krmivo.
Klietky
Podobné inzeráty
klietka pre škrečka + veľa príslušenstva
Predám používanú klietku pre škrečka, prípadne iného drobného hlodavca spolu s veľkým množstvom potrebného príslušenstva. Obvod plastovej časti klietky a taktiež mriežky klietky sú ohryzené keď sa pozriete z blízka klietky, inak nie je klietka nijak poškodená a je plne funkčná. Rozmery klietky sú: - výška: 21,5cm - hĺbka: 28cm - šírka: 50cm Súčasťou ceny je aj všetko toto príslušenstvo a potreby: - drevený farebný domček pre škrečka (veľmi ohryzený) - plastový modrý okrúhly domček (mierne ohryzený) - vysiaci látkový hnedý domček (veˇľmi zaujal nᡚho škrečka) - napájadlo - tichý modrý kolotoč do klietky - vonkajší fialový kolotoč (na hranie sa so skrečkom mimo klietky) - porcelánová miska na potravu (porcelán = je ťažší = škrečok ju neprevráti) - drevený tvarovateľný mostík - drevený tunel s otvormi - guľa na hranie pre škrečka - neodbalený balík podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - 1/3 z balíka podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - otvorený a skoro celý sáčok - Nature Land Pochúťka Botanical ovocný šalát 200 g - maškrty pre hlodavce - otvorený sáčok - Nature Land Complete pre škrečky 300 g - krmivo pre hlodavce - otvorený sáčok - Mlsoun Drops pre hlodavce karoténový 75 g - mrkvové maškrty pre hlodavce Všetko spolu iba za 45 EUR.
Predám klietky pre hlodavce
Dobrý deň. Mám na predaj klietky pre drobné hlodavce( škrečok, zakrslý králik, morča). 1x Klietka s plastovým dnom zelenej farby s kovovou konštrukciou otváraním z vrchnej a prednej časti zn. INTER ZOO - PET PRODUCT, používaná vydenzifikovaná pripravená na domov pre Vášho miláčika plus k tomu pridám aj kovový senník. Rozmery klietky 100x53x46 cm (D-Š-V) Cena za uvedenú klietku 40,-€. 1x Klietka s plastovým dnom ružovej farby s kovovou konštrukciou otváraním z prednej časti zn. Ferplast - small animals, používaná taktiež vydenzifikovaná pripravená pre domov Vášho miláčika plus je k tomu plastový senník. Rozmery klietky 58x38x30 cm (D-Š-V). Cena za uvedenú klietku 25,-€. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať na otázky odpoviem. Ďakujem . Na dobierku neposielam osobný odber v okoli BA, SC, PK, TT. Podvodníci ani nepíšte!!!!
Klietka pre škrečka
Predám klietku pre hlodavce s komplet príslušenstvom. Súčasťou domček pre hlodavce, vodné napájadlo, Miska na krmivo, rebrík, dva kolotoče, tri podlažia a chodbičky. Priložím k tomu aj guľu na behanie pre hlodavca. Je tam prasklina no nehrozí z nej únik a je plne funkčná. Klietka je vyskladana, ale ľahko si ju môžete prestavať podľa seba. Momentálne je nepoužité 1 podlažie a 1 chobicka. Samozrejme všetko príslušenstvo je súčasťou. Možnosť odovzdania klietky aj v Košiciach.Dĺžka klietky 49 šírka klietky 33 výška klietky 53
Predám klietku pre škrečka/hlodavce
Ponúkam na predaj 2x klietku pre škrečka, spolu s tunelmi, ktoré sa dajú na dané klietky nadpojiť. Klietky sú použité, avšak vyčistené a bez nejakých vizuálnych či funkčných nedostatkov. Dôvod predaja je ten, že škrečkov už nemám a preto sú klietky pre mňa zbytočné. Cenu navrhnite.
Skrecok, klietky, prislusenstvo
Predávam 2 klietky a ku klietkam darujem aj škrečka. 2 domčeky, so všetkým prislusenstvom.vid fotky. Cena za komplet 35 euro. Príslušenstvo, domčeky a klietky predávam aj samostatne. Velka klietka+dreveny domcek+automaticky davkovac vody 25 euro, mala klietka+dreveny domcek+keramicka nadoba na vodu+dreveny mostik 15 euro. Ostatne prislusenstvo 5 euro vid foto.
Klietky pre škrečkov/myši na predaj
Dobrý deň, ponúkam na predaj tieto 3 klietky v poctivo zachovalom stave. Všetky klietky predávam spolu s potrebami, ktoré sú vnútri. Ceny: Veľká s preliezkami (modrá): 20eur Stredne veľká (oranžová): 10eur Malá prenosná: 4eur Výhodná ponuka na všetky 3 dokopy: 28eur Pre viac info mi prosím napíšte e-mail.