inzercia, predaj, predám, bazár

Klim. obch. priestory (350/600/950 m2, výklad, sklad, KE-J)

Kategória: Obchodné priestory

121 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu polyfunkčné (výrobné, skladové, opravárenské, obchodné, ...) priestory v obchodnej zóne s vysokou koncentráciou spotrebiteľov v južnej časti Košíc na Južnej triede.

Ponúkané priestory sa nachádzajú v prízemnom objekte. Celková výmera priestorov je 950,00 m2. Pozostávajú z 2 navzájom prepojených častí - 600,00 m2 (výrobno-skladové priestory) a 350,00 m2 (obchodné priestory). Konštrukčne ide o oceľový skelet so sendvičovým opláštením a s kvalitnými priemyselnými betónovými podlahami / dlažbou. Objekt má výborný prístup a bezproblémové parkovanie na priľahlých parkoviskách. V bezprostrednom dosahu sú možnosti stravovania a MHD.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

1. Výrobno-skladová časť (600,00 m2) - priestory majú vjazd pre MV s priemyselnou bránou. Priestory sú vykurované, majú vlastný kotol a vlastné sociálne zázemie. Majú betónovú priemyselnú podlahu. Priestory sú priamo prepojené s obchodnou časťou širokými zasúvacími presklenými dverami.

Cena prenájmu: od 5,00 €/m2/mes. (bez médií a bez DPH)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

2. Obchodná časť / showroom (350,00 m2) - priestory pozostávajú z hlavného prízemného obchodného priestoru, kancelárskeho a sociálneho zázemia. Priestory sú bohato presklené. Objekt má vykurovanie (vlastný kotol), klimatizáciu a všetky inžinierske siete. Majú keramickú podlahu, kazetový strop s osvetlením a kamerový zabezpečovací systém. Pred objektom / priestorom je k dispozícii 16 parkovacích miest pre zamestnancov a zákazníkov. Priestory sú využiteľné najmä na obchod, showroom a pod.

Cena prenájmu: od 9,00 €/m2/mes. (bez médií a bez DPH)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Priestory sú ihneď voľné. Iba veľmi vážny záujem. Oba priestory je možné prenajať / využívať samostatne alebo ako jeden celok. Uprednostňuje sa dlhodobý nájomný vzťah.

DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte:

Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903

Viac informácií o uvedenej nehnuteľnosti nájdete na stránke DOMIOS. sk.

Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Klim. obch. priestory (350/600/950 m2, výklad, sklad, KE-J)
Podobné inzeráty
GALANTA/CENTRUM - obchodné priestory v OC GALAXIA
Exkluzívne ponúkame na predaj obchodné priestory v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestory sa nachádzajú v centre mesta, sú dobre viditeľné z Hlavnej ulice v polyfunkčnom objekte z roku 2008. DISPOZÍCIA: Priestor dispozične pozostáva z 3 priestorov. Priestory sú určené na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžili ako predajňa elektroniky a nábytku. Špecifikácie nebytových priestorov: nebytový priestor č.1: s výmerou 87,40m2 - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. Vedlajší priestor (v súčasnosti prepojený s priestorom č.1.) je nebytový priestor č. 2 s výmerou 212,9m2. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti služia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami. nebytový priestor č.3 s výmerou 36,85m2 sa nachádza na 1 nadzemnom podlaží. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária. V prípade záujmu je možné kúpiť jednotlivé priestory aj samostatne, prosím kontaktovať RK. Celková výmera nebytových priestorov: 337,15m2 + balkóny Cena za nebytové priestory: 269.780€ Záchody k priestorom sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí. LOKALITA: Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra. PARKOVANIE: Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. V prípade záujmu je možné dokúpiť (3) tri vyhradené parkovacie státie o celkovej výmere viac ako 102m2 (vo výmere je zarátaný aj podiel na spoločných chodbách, komunikáciach). Cena za jedno parkovacie státie je vo výške 9.990€/státie NAŠE SLUŽBY Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti. *text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi. Dodatok k cene: ko
Klim. obch. priestory (58,10 m2, príz., výklad, sklad, KE-J)
035 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu kancelárske a obchodné priestory v špičkovo zrekonštruovanej administratívnej budove na Terase ležiacej na komunikačnom uzle s vynikajúcim prístupom do/z mesta. Prenajímané priestory sú samostatné kancelárie s možnosťou spájania do väčších celkov alebo veľkoplošné priestory typu open space s variabilným riešením dispozície pomocou mobilných priečok. Obchodné priestory sú na prízemí. Obchodná pasáž je tvorená viacerými jednotkami s preskleným priečelím. Na každom podlaží je WC a spoločná kuchynka, upratovací servis v celej budove, možnosť vyhradeného parkovacieho miesta, stravovanie v budove a kaviareň. Budova má bezbariérový vstup, recepciu, strážnu službu a moderný zabezpečovací systém pre 24/7 prevádzku. V prípade potreby je možnosť prenájmu rokovacej / konferenčnej miestnosti. V dosahu budovy sú bohaté možnosti stravovania aj parkovania. Neďaleko je obchodné centrum OPTIMA. Pred budovou sú zastávky MHD (autobusy, električky). Ponúkaný priestor sa nachádza na prízemí objektu so vstupom z obchodnej pasáže. Ide o samostatnú klimatizovanú kanceláriu/obchodný priestor s malým príručným skladom o celkovej výmere 58,10 m2. Priestor má presklené priečelie, optické pripojenie k sieti/wifi. Je vo vynikajúcom technickom stave a nevyžaduje žiadne stavebné úpravy. Iba vážny záujem. Priestor bude voľný od 01/07/2021. Cena nájmu: od 15,00 €/m2/mes. (vr. médií, bez elektriny a bez DPH) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte v pracovných dňoch: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedenom celku a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Top klim. obch. priestory (1.250m2, výklad, sklad, KE-Juh)
121 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu polyfunkčné (obchodné, skladové, výrobné, reštauračné alebo športové) priestory v obchodnej zóne s vysokou koncentráciou spotrebiteľov v južnej časti Košíc. Priestory sa nachádzajú na prízemí obchodného objektu. Celková výmera priestorov je 1.250,00 m2. Pozostávajú z hlavného obchodného priestoru, kancelárskeho a sociálneho zázemia a menšej skladovej časti prístupnej cez vjazd pre MV s priemyselnou bránou. Všetky priestory sú bohato presklené a klimatizované. Konštukčne ide o oceľový skelet so sendvičovým opláštením a presklením časti fasády. Objekt má vykurovanie, klimatizáciu a všetky inžinierske siete. Využitie priestorov môže byť na obchod, showroom, reštauráciu, sklady a pod. Objekt má výborný prístup a bezproblémové parkovanie na priľahlých parkoviskách. V bezprostrednom dosahu sú možnosti stravovania a MHD. Priestory sú po dohode voľné na jeseň 2023. Iba veľmi vážny záujem. Uprednostňuje sa dlhodobý nájomný vzťah. Cena prenájmu: iba osobné rokovanie DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedenej nehnuteľnosti nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
Klim. obch. priestory (58,10 m2, príz., výklad, sklad, KE-J)
035 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu kancelárske a obchodné priestory v špičkovo zrekonštruovanej administratívnej budove na Terase ležiacej na komunikačnom uzle s vynikajúcim prístupom do/z mesta. Prenajímané priestory sú samostatné kancelárie s možnosťou spájania do väčších celkov alebo veľkoplošné priestory typu open space s variabilným riešením dispozície pomocou mobilných priečok. Obchodné priestory sú na prízemí. Obchodná pasáž je tvorená viacerými jednotkami s preskleným priečelím. Na každom podlaží je WC a spoločná kuchynka, upratovací servis v celej budove, možnosť vyhradeného parkovacieho miesta, stravovanie v budove a kaviareň. Budova má bezbariérový vstup, recepciu, strážnu službu a moderný zabezpečovací systém pre 24/7 prevádzku. V prípade potreby je možnosť prenájmu rokovacej / konferenčnej miestnosti. V dosahu budovy sú bohaté možnosti stravovania aj parkovania. Neďaleko je obchodné centrum OPTIMA. Pred budovou sú zastávky MHD (autobusy, električky). Ponúkaný priestor sa nachádza na prízemí objektu so vstupom z obchodnej pasáže. Ide o samostatnú klimatizovanú kanceláriu/obchodný priestor s malým príručným skladom o celkovej výmere 58,10 m2. Priestor má presklené priečelie, optické pripojenie k sieti/wifi. Je vo vynikajúcom technickom stave a nevyžaduje žiadne stavebné úpravy. Iba vážny záujem. Priestor bude voľný od 01/07/2021. Cena nájmu: od 15,00 €/m2/mes. (vr. médií, bez elektriny a bez DPH) DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte v pracovných dňoch: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedenom celku a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.
GALANTA/CENTRUM - Veľké obchodné priestory na prenájom
Exkluzívne ponúkame na prenájom obchodné priestory v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestory sa nachádzajú v centre mesta, dobre viditeľné z Hlavnej ulice, v polyfunkčnom objekte z roku 2008. DISPOZÍCIA: Priestor dispozične pozostáva z 3 priestorov. Priestory sú určené na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžili ako predajňa elektroniky a nábytku. Špecifikácie nebytových priestorov: nebytový priestor č.1: s výmerou 87,40m2 - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. Vedlajší priestor (v súčasnosti prepojený s priestorom č.1.) je nebytový priestor č. 2 s výmerou 212,9m2. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti služia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami. nebytový priestor č.3 s výmerou 36,85m2 sa nachádza na 1 nadzemnom podlaží. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária. V prípade záujmu je možné prenajať si jednotlivé priestory aj samostatne, prosím kontaktovať RK. Celková výmera nebytových priestorov: 337,15m2 + balkóny Cena za prenájom nebytových priestorov vrátane 3 parkovacích státi: 1686€/ mesiac + prevádzkové náklady + DPH/b] Záchody k priestorom sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí. LOKALITA: Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra. PARKOVANIE: Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. Súčasťou ceny sú aj (3) tri vyhradené parkovacie státie o celkovej výmere viac ako 102m2 (vo výmere je zarátaný aj podiel na spoločných chodbách, komunikáciach) *text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi. Dodatok k cene: k cene sa pripočítavajú prevádzkové náklady, +DPH, vrátane provízie Obytná plocha: 337.15m² Celková rozloha: 337.15m² Úžitková plocha: 337.15m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230V Plyn: nie Internet: TV káblový rozvod Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Garáž: áno - 3 autá Parkovanie: vnútorné Postavené z: Zmiešané Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: nie Energetický certifikát: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
Špičkové klim. obch. priestory (460 m2, príz., výklad, KE-J)
035 | DOMIOS | REALITNÉ RIEŠENIA NA MIERU - špecialista na byty a komerčné nehnuteľnosti od roku 1991 - ponúka do prenájmu kancelárske a obchodné priestory v špičkovo zrekonštruovanej administratívnej budove na Terase ležiacej na komunikačnom uzle s vynikajúcim prístupom do/z mesta. Prenajímané priestory sú samostatné kancelárie s možnosťou spájania do väčších celkov alebo veľkoplošné priestory typu open space s variabilným riešením dispozície pomocou mobilných priečok. Obchodné priestory sú na prízemí. Obchodná pasáž je tvorená viacerými jednotkami s preskleným priečelím. Na každom podlaží je WC a spoločná kuchynka, upratovací servis v celej budove, možnosť vyhradeného parkovacieho miesta, stravovanie v budove a kaviareň. Budova má bezbariérový vstup, recepciu, strážnu službu a moderný zabezpečovací systém pre 24/7 prevádzku. V prípade potreby je možnosť prenájmu rokovacej / konferenčnej miestnosti. V dosahu budovy sú bohaté možnosti stravovania aj parkovania. Neďaleko je obchodné centrum OPTIMA. Pred budovou sú zastávky MHD (autobusy, električky). Ponúkaný polyfunkčný priestor sa nachádza na prízemí objektu so vstupom z obchodnej pasáže alebo z exteriéru. Ide o samostatný klimatizovaný otvorený priestor (cca 400 m2) a technické a sociálne zázemie (cca 60 m2). Priestor má 4 vstupy - 2 z interiéru budovy, jeden z exteriéru priamo do hlavného priestoru a jeden zásobovací z exteriéru. Priestor má bohato presklené priečelie, optické pripojenie k sieti / wifi. Je vo vynikajúcom technickom stave a nevyžaduje žiadne stavebné úpravy. Priestor je využiteľný na obchodné účely, reštauráciu alebo kancelárske účely. Podmienkou prenajímateľa je zachovať otvorený charakter priestoru (bez deliacich priečok). Iba mimoriadne vážny záujem a iba osobné rokovanie. Cena nájmu: iba osobné rokovanie DOMIOS je zmluvný partner vlastníka nehnuteľnosti poverený zabezpečením prenájmu uvedených priestorov. Služby DOMIOS pre záujemcov o priestory sú zdarma. V prípade záujmu o prenájom, technické špecifikácie, aktuálny stav obsadenosti alebo obhliadku kontaktujte v pracovných dňoch: Ing. Peter Bubelíni, tel. č.: +421 (0) 903-636-903 Viac informácií o uvedenom celku a ďalších voľných priestoroch nájdete na stránke DOMIOS. sk. Na maily bez telefónneho čísla nereagujeme.