inzercia, predaj, predám, bazár

Klimatizácia Daikin Comfora

Kategória: Ostatné - biela

Dobrý deň,
predám vonkajšiu-externú klimatizačnú jednotku Daikin Comfora RXP35 bez vnútornej to monosplit a teda utiahne 1 vnútornú jednotku s výkonom 3,5kW. Namontovaná bola v Apríli 2022, avšak málo využívaná (cca 20 hodín) kvôli malému dieťatu.

Dôvod predaja externej jednotky je rozšírenie klimatizácie na multisplit, tj.zavedenie 2 vnútorných jednotiek, čo si vyžaduje silnejšiu vonkajšiu jednotku.
Technické informácie dostupné na nete.

kontaktovať mailom: stieber.pavol@
alebo telefonický.

Klimatizácia Daikin Comfora
Podobné inzeráty
DAIKIN URURU SARARA FTXZ25N
Vnútorná nástenná jednotka DAIKIN URURU SARARA FTXZ25N. Iba vnútorná jednotka s ovládačom. Nikdy nepoužívaná, ale plasty su mierne zažltnuté. Najmä ovládač. Bola vystavená v predajni.Daikin Ururu Sarara FTXZ25N/RXZ25N je riešenie pre úplny komfort - jedinečná kombinácia chladenia, vykurovania, zvlhčovania, odvlhčovania, vetrania a čistenia vzduchu. Technologické majstrovské dielo poskytujúce maximum toho čo umožňuje súčastná technológia vrátane automatického čistenia filtra, 3-zónového snímača prezencie.
Klimatizácia Daikin Eco Sensira 2,5kw
Ponúkame na predaj za super cenu 700€ Novú klimatizáciu Daikin Eco Sensira s chladiacim výkonom 2,5kw a vykurovacim 2,8kw . Cena klimatizácie je 870€ . Vysoká energetická efektívnosť Sezónne účinnosti až do triedy A++ pri chladení Nízka hlučnosť od 20 dBA Vďaka chladivu R-32 nižší dopad na životné prostredie Štýlový predný panel, ktorý sa jednoducho čistí Online ovládanie cez aplikáciu. Možnosť namontovania za 299€ + dodáme kompletný materiál pre montáž v hodnote 100€ .
Klimatizácia DAIKIN
Predám funkčnú - opravenú klimatizáciu Daikin Sensira 3,5 kW + WIFI modul. V klimatizácií bol od výroby zlý kompresor. Menil som kompresor aj Invertorovú dosku za novú. Viac - menej nebola vôbec využívaná a teraz je pripravená a čaká na nového majiteľa. Jedná sa o model z roku 2019-2020. Nový model v dnešných cenách vychádza cenovo okolo 900€ bez wifi. Cena opravenej a funkčnej klimatizácie s wifi modulom - 400€. Nutný osobný odber. Video o funkčnej skúške v režime kúrenie: V prípade otázok volajte.
DAIKIN SONY dialkove
predam dialkove na klimu DAIKIN.cena je 10e.SONY tv dialkove RM-ED009.za 10e.a SONY tv RMT-TX300E za 10e.
čistička vzduchu Daikin MC 70 L
Čistička vzduchu Daikin MC 70 L ponúka kvalitné čistenie vďaka 6-stupňovej filtrácii, vysoký výkon a nízku hlučnosť. Táto čistička je určená do väčších miestností, spoľahlivo odstráni prach, alergény, cigaretový dym i zápach. Parametre produktu Max. vzduchový výkon 420 m³/h Hlučnosť 16 - 48 dB Max. príkon 65 W Hmotnosť 8,5 kg Rozmery (š × h × v) 241 × 403 × 576 mm - odporúčaná veľkosť miestnosti pre alergikov: 42 m2 bežná prevádzka: 56 m2 - max. vzduchový výkon je 420 m³/h - 6-násobná filtrácia vzduchu - 4 rýchlostné režimy + turbo režim - automatický režim – prietok vzduchu sa automaticky prispôsobuje znečisteniu vzduchu. - pachový senzor - prachový senzor - peľový režim – vytvorením jemnej turbulencie vzduchu v miestnosti je peľ zachytávaný skôr, ako dopadne na podlahu. - unikátna patentovaná technológia Streamer - možnosť stlmiť jas signalizačných diód - časovač pre vypnutie 1/2/4 h - indikátor výmeny filtra - indikátor čistenia - detská poistka - je možné zavesiť na stenu Nemá diaľkový ovládač, dá sa však ovládať aj bez neho, funguje dobre na plnú automatiku. Diaľkové je možné objednať na internete.
DAIKIN Nexura FVXG25K2V1B
Vnútoná jednotka DAIKIN NEXURA FVXG25K2V1B. Nikdy nepoužitá. Bola vystavená v predajni. Žiadnepoškodenia, no plasty su vekom mierne zažltnuté. Jej výnimočnosť spočíva v sálavom paneli. Na predaj je iba vnútorná jednotka s ovládačom. Bez vonkajšej jednotky.