inzercia, predaj, predám, bazár

Klimatizácia Samsung AQ12FAN + AQ12FAX

Kategória: Ostatné - biela

Predám staršiu klimatizáciu Samsung, vnútorná + vonkajšia jednotka.
Klíma je z roku 2007 a pouzívaná bola v kancelárii do roku 2011, bola demontovaná ako plne funkčná z dôvodu ukončenia činnosti. Od r. 2011 je teda odložená a nepoužívaná.
Klimatizácia Samsung AQ12FAN + AQ12FAX
Podobné inzeráty
Mobilná klimatizácia
Dobrý deň,predám nevyužitý dar mobilnú klimatizáciu..cena dohodov..nižšie pridávam popis klimatizácie. Kvalitná prenosná klimatizácia Whirlpool PACW9COL je riešením pre ochladzovanie vzduchu v miestnosti. Klimatizácia vzduch ochladzuje, ventiluje a odvlhčuje, hodí sa do komerčných priestorov, kancelárií i obytných izieb (vhodná veľkosť je cca 70 m3). Zlepšuje kvalitu ovzdušia a tým vytvára príjemný a zdravý priestor. Diaľkové ovládanie vám výrazne zjednoduší nastavenie všetkých funkcií tohto praktického spotrebiča. POZOR! Pri každej mobilnej klimatizácii je pre správny chod potrebné pripojiť vypúšťaciu hadicu z okna či pomocou výrezu v stene. Súčasťou balenia každej mobilnej klimatizácie je hadica pre odvod teplého odpadového vzduchu z miestnosti. 6. zmysel Zvolíte iba či chcete rovnaké / teplejšie / chladnejšie prostredie a o kombináciu funkcií chladenia, ventilácie alebo odvlhčovanie rozhoduje klimatizácia automaticky. Funkcia SLEEP Pre maximálne pohodlie počas spánku. Automaticky reguluje rýchlosť prúdenia vzduchu a ideálne zvyšuje alebo znižuje teplotu podľa toho, či je v režime chladenie alebo ohrev. Táto teplota sa udržuje 8 hodín. Funkcia Round U Využíva senzor v diaľkovom ovládači na pravidelnú aktualizáciu klimatizácie podľa teploty v bezprostrednom okolí používateľa. Automaticky sa nastaví tak, aby na mieste bola ideálna teplota. Jet Funkciu rýchleho chladenia môžete jednoducho aktivovať tiež priamo tlačidlom na diaľkovom ovládači. Klimatizácia sa nastaví na prevádzku s vysokou rýchlosťou ventilátora a automaticky ochladí miestnosť na 18 ° C bez ohľadu na predtým nastavenú teplotu. Ventilátor Klimatizácia miestnosť iba vyvetrá bez pridaného chladenia. Autoreštart Po výpadku prúdu sa prevádzka klimatizácia automaticky obnoví, takže ju nie je potrebné znovu nastavovať. HEPA filter Odstraňuje peľ, jemný prach a pľúcne bacily. Je zložený zo stoviek jemných sklenných vlákien, ktoré spolu tvoria akýsi plisovaný papier, cez ktorý prechádza vzduch. HEPA filter je nutné pravidelne čistiť a jeho životnosť je 5-6 rokov. Prosím kontaktovať SMS alebo Email
Mobilná klimatizácia Whirlpool
Predám mobilnú klimatizáciu značky Whirlpool kupovanú v júni 2022 v Nay elektro, do kozmetického salónu, ktorý sa nachádzal v strešných priestoroch. Používaná minimálne, stav ako nový. Bez jediného poškodenia!!! Dôvod predaja- kvôli sťahovaniu do iného priestoru, klímu už nevyužívam. Pôvodná cena klimatizácie bola 379,00 eur. Na klimatizácií je predĺžená záruka o 1 rok. Cena predĺženia bola 45eur. Ku klíme mám aj doklad o zaplatení a faktúru. Prenosná mobilná klimatizácia Whirlpool PACW212CO v bielej farbe je vhodná najmä do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov a kancelárií. Klimatizácia ponúka 3 režimy prevádzky ako chladenie, ventilácia a odvlhčovanie vzduchu. Vďaka režimu Sleep automaticky reguluje rýchlosť prúdenia a teplotu vzduchu po dobu až 8 hodín. Samozrejmosťou je aj bezpečnostná funkcia Autoreštart. Klimatizácia je vybavená vyberateľným a umývateľným HEPA filtrom. Odstráni 99,9 % baktérií, peľov a prachových častíc. Klimatizácia disponuje 6. zmyslom a funkciami ako Around U, ktorá má senzor na diaľkovom ovládači. Funkcia DIM na ovládači umožňuje vypnúť a zapnúť displej. Vďaka režimu Sleep automaticky reguluje rýchlosť prúdenia a teplotu vzduchu po dobu až 8 hodín. Samozrejmosťou je aj bezpečnostná funkcia Autoreštart, ktorá po výpadku prúdu klimatizáciu opäť aktivuje. Funkcia rýchleho ochladenia automaticky ochladí miestnosť na 18 °C. Odstráni 99,9 % baktérií, peľov a prachových častíc Indikátor plného zásobníka oznamuje, kedy je potrebné vyprázdniť nádobu s vodou. Klimatizácia je vybavená vyberateľným a umývateľným HEPA filtrom s lytickými enzýmami, ktorý odstráni 99,9 % baktérií, peľov a prachových častíc. Filter je vyrobený z jemných sklených vlákien, cez ktoré je vzduch dôkladne filtrovaný. Energ.trieda (chlad.) A Maximálny výkon chladenia 12000 BTU. Vhodné pre miestnosti do 120 m3. Filtrácia Áno. Odvlhčovacia kapacita 1.4 l/h. Farba biela Šírka 44.8 cm Výška 74.4 cm Hĺbka 40 cm Hmotnosť 35 Kg Viac info na tomto linku:
Predám ako novú Kraftwerk Smart 12K mobilná klimatizácia
Predám ako novú uvedenú klimatizaciu,,,bola 3x zapnutá. Kupovaná január 2022 spolu s príslušenstvom. Cena novej je 674,90. Kraftwerk Smart 12K mobilná klimatizácia Inteligentná domácnosť: Ovládanie cez WiFi pripojenie a aplikáciu Klarstein Výkonné chladenie: chladiaci výkon 12 000 BTU / 3,4 kW Svieži vánok: Prietok vzduchu s max. 410 m³/h Klimatizácia Klarstein Kraftwerk Smart 12K poskytuje dokonalú letnú pohodu v obytných alebo pracovných miestnostiach s rozlohou 35 až 59 m². Výkonná klimatizácia s ventiláciou v 3 výkonových stupňoch a odvlhčovačom vzduchu ochladí počas horúcich letných dní váš interiér na príjemnú teplotu v rozmedzí 18 až 32 °C. Vďaka prevádzkovej hlučnosti len 50 dB min. a nočnému režimu vám spotrebič umožní pokojne zaspať aj počas horúcich letných nocí. Pomocou aplikácie Klarstein môžete zariadenie Kraftwerk Smart 12K ovládať veľmi pohodlne zo smartfónu, zatiaľ čo ovládací panel na hornej strane umožňuje jednoduché manuálne ovládanie a diaľkové ovládanie je tu pre ešte väčšie pohodlie. Klimatizácia má množstvo ďalších funkcií, ako napríklad detský režim so zníženou hlučnosťou prevádzky, režim sušenia alebo až 24-hodinový časovač. Stavové LED diódy jasne ukazujú, ktorá funkcia bola zvolená. S klimatizáciou Klarstein Kraftwerk Smart 12K si môžete zachovať vždy chladnú hlavu, a to aj počas horúcich dní. odkaz:
Klimatizácia VIVAX ACP-12CH35AESI
Predám úplne novú originál zabalenú klimatizáciu Vivax S-Design 3,5kw ACP-12CH35AESI v záruke vhodné aj na kúrenie. Ceny na eshopoch od 540 eur. Popis: Dizajnová séria S predstavuje niečo úplne nové na trhu klimatizácií. Veľmi jednoduchá inštalácia, ľahká údržba a jednoduché čistenie, čo šetrí váš čas aj peniaze. Špeciálna 3D invertorová technológia umožňuje výraznú úsporu energie, tichú prevádzku a dlhotrvajúcu kvalitu. Vnútorná jednotka má bio filter, vďaka čomu je mimoriadne vhodná pre ľudí citlivých na znečistený vzduch, zatiaľ čo vonku má úplne nový dizajn, ktorý je teraz ešte tichší a odolnejší voči vonkajším vplyvom. Estetický avantgardný vzhľad a inovatívny dizajn vám umožňujú oddeliť sa od ostatných používateľov. Klimatizácia obsahuje sterilizáciu vzduchu a je vhodná na vykurovanie domu, bytu, kancelárie, skladu. Klimatizácia vykuruje až do -15°C vonkajšej teploty. Možná úprava na vykurovanie až do -25°C vonkajšej teploty. Klimatizácia na kúrenie Vivax model S poskytne pekný dizajn, funkčnosť, wifi ovládanie a ionizáciu vzduchu. Nástenná klimatizácia VIVAX S-Design ACP-12CH35AESI (set s kompresorom) predstavuje najlepší pomer ceny a kvality. Špeciálna technológia 3D invertora umožňuje výrazné úspory energie, tichú prevádzku a dlhodobú kvalitu. Vnútorná jednotka má sterilizáciu vzduchu,bio filter a ionizátor, čo robí klimatizáciu mimoriadne vhodnou pre ľudí citlivých na znečistený vzduch. Vonkajšia jednotka sa skladá s kompresora a ohrievača kondenzátora, čo klimatizáciu robí mimoriadne účinnou v režime vykurovania. To všetko je v energetickej triede A ++ chladenie a A + kúrenie. Vnútorná jednotka klimatizácie je k dispozícii vo viacerých farebných variantách: biela, zlatá, červená, čierná a strieborná. Po dokúpení WIFI modulu môžete rozšíriť funkcie zariadenia. Jednoducho ho zasuniete do klimatizačnej jednotky a máte možnosť jednoduchého pripojenia a ovládania klimatizačnej jednotky cez WIFI pomocou aplikácie NetHome Plus pre Android alebo IOS. Okrem vypnutia a zapnutia prostredníctvom mobilnej aplikácie si môžete nastaviť časovač, zistiť koľko energie spotrebuje vaša klimatizácia, a v akom režime pracuje a diagnostikovať potenciálne zlyhanie. FUNKCIE: Digitálny display WiFi Ready DC inverter Bezhlučná prevádzka Sleep mode ECO mode Časovač 12 rýchlosti ventilátora vnútornej jednotky Inteligentné odmrazovanie Prachový filter BIO filter Turbo funkcia I Feel snímač v diaľkovom ovládači posiela informáciu vnútornej jednotke , čím zaručuje maximálny komfort v blízkosti osôb v miestnosti Mono a Multi systémy Sterilizátor - UV svetlo - Uvoľňuje záporné ióny, eliminuje nepríjemné prachy, prach, dym a peľ. Poskytuje svieži a čístý vzduch. Samočistenie - Pomocou tejto funkcie sa odstraňujú baktérie, zabraňuje sa ich tvrobe, ovzdušie sa stáva čistejším a sviežejším. Automatický reštart (po výpadku elektrickej energie). Tel.kontakt:
Mobilná klimatizácia-Olimpia Splendid Cube
Predám mobilnú klimatizáciu. Vrátane podomácky vyrobeného vývodu v sietke na okno, upravené fóliou na altánky, lepené lepidlom Mamut. Len osobný odber Košice-Juh. PC: 520€ Popis produktu Mobilná klimatizácia DOLCECLIMA CUBE je najvýkonnejším modelom z produktového radu Olimpia Splendid. Výkon až 12.000 BTU/h podporený technológiou BLUE AIR v miestnosti pocítite. Rovnako ako u všetkých mobilných klimatizácií Olimpia Splendid je aj pri Cube samozrejmosťou automatický výparník kondenzátu. Ovládanie je jednoduché pomocou diaľkového ovládača alebo horného panelu na prístroji. Funkcia autoreštartu zaistí, že po výpade prúdu sa klimatizácia znovu zapne v pôvodnom nastavení. Klimatizácia disponuje vývodnou trubicou s priemerom 13 cm a dĺžke 1,5 m. V príslušenstve nájdeme komponenty pre inštaláciu, nástavec do privretého okna a aj komponenty pre montáž do otvoru v skle alebo do steny. Príslušenstvo: Diaľkový ovládač s LCD displejom, trubica pre odvod hteplého vzduchu, nástavec trubice do privretého okna, upevňovací mechanizmus privretého okna, záklapka pre inštaláciu do steny alebo do skla TECHNOLÓGIA BLUE AIR Dokonca aj pri minimálnom výkone je vďaka efektívnej konštrukcii ventilátoru a výstupnych lamiel rovnomerný rozptyl vzduchu zlepšený oproti klasickému systému. Chladenie je dvakrát rýchlejšie a rovnomernejšie. FUNKCIA AUTOREŠTARTU Po výpade prúdu sa klimatizácia opät zapne, a to v pôvodnom nastavení. Vďaka špecálne ochrannej fáze kompresoru, ktorá ho nechává vypnutý po dobu 3 minút pri každom štarte, sa nemusíme báť, že by sme klimatizáciu poškodili a vieme ju tak spúšťať pomocou automatizovaného odpojenia / pripojenia.
Predám mobilnú klimatizáciu
Malá mobilná klimatizácia DOLCECLIMA Compact 10P je najlacnejším modelom od prémiového talianskeho výrobcu Olimpia Splendid. Klimatizácia disponuje digitálnym termostatom a niekoľkými prevádzkovými režimami vrátane špeciálneho odvlhčovacieho režimu. Je veľmi malá, rozmery sa blížia skôr výkonnejším odvlhčovačom. Lepšiemu rozptylu chladného vzduchu pomáhajú lamely smerované nahor. Klimatizácia disponuje vývodnou trubicou s priemerom 15 cm a dĺžkou 1,5 m. V príslušenstve nájdete komponenty, ako na inštaláciu klimatizácie do privreného okna, tak aj na montáž do otvoru v skle alebo do steny. Príslušenstvo: trubica na odvod horúceho vzduchu, záklopka na inštaláciu do steny alebo skla a lišta do výsuvného/posuvného okna. (Bez ovládača) KOMPAKTNÝ DIZAJN Celkové rozmery sú znížené o 25 % v porovnaní s tradičnými mobilnými klimatizáciami. S iba 70 cm výšky a 35 cm šírky patrí DOLCECLIMA Compact 10P medzi najmenšie mobilné klimatizácie na trhu. Klimatizácia je tiež veľmi ľahká, váži iba 28 kg. FUNKCIA AUTOREŠTARTU Po výpadku prúdu sa klimatizácia opäť zapne, a to v pôvodnom nastavení. Vďaka špeciálnej ochrannej fáze kompresora, ktorá ho necháva vypnutý 3 minúty pri každom štarte, sa nemusíte báť, že by ste klimatizáciu poškodili a je možné ju spúšťať pomocou automatizovaného odpojenia/pripojenia Dohoda možná