inzercia, predaj, predám, bazár

Klimatizácie - Kúrenie, Predaj , Montáž , Čistenie

Kategória: Ostatné

Ponúkame predaj, montáž a servis klimatizácií.
Inštalácie klimatizácií v KE, TV, MI, VT

Chceš vykurovať alebo temperovať klimatizáciou?

Ponúkame produkty popredných výrobcov klimatizácií zn. Samsung, Vivax, Hisense, Toshiba a Bosch.

Spravíme bezplatnú obhliadku a posúdenie priestoru, ktorý chceš vykúriť, alebo vychladiť. (Možné zaslať fotodokumentáciu miesta inštalácie). Poradíme, kde by bolo najvhodnejšie klimatizáciu umiestniť a v prípade záujmu spravíme cenovú ponuku a po jej schválení prídeme, namontujeme a spojazdníme klimatizáciu.

Okrem možnosti zakúpiť si u nás príjemné ochladenie, myslíme aj na montáž, servis, čistenie a poradenstvo pri zakúpení klimatizácie u nás alebo u iného predajcu.

Počas čistenia klimatizačných zariadení využívame výrobky svetovej značky ADVANCED ENGINEERING SUPER CLEAN a produkty POLYMPT® - POLY AIR profesionálny produktový rad určený na hygienické zabezpečenie rozvodov klimatizácií.

(Štandardná montáž zahŕňa: vyhotovenie otvoru do tehlovej/pórobetónovej steny hrúbky 50cm. Medené kvalitné izolované potrubie s pracovnou teplotou -80°C/+98°C, dátový kábel, napájací kábel do 4m ukončený sieťovou zástrčkou, konzolu pre vonkajšiu jednotku na stenu prípadne podstavec na zem. Vyhotovenie otvoru do panelovej steny, kotvenie vonkajšej konzoly na zateplenie viac ako 10cm, kotvenie pomocou chemickej kotvy je za príplatok.)
Orientačná cena štandardnej inštalácie klimatizácie typu monosplit je od 300 eur v prípade, že zákazník si vyberie klimatizáciu od nás (potrebná obhliadka na upresnenie).
V cene montáže je zahrnutý potrebný materiál/lišty, stavebné/búracie/montážne práce.


Záruka na klimatizácie 2/5 rokov.


Ku každému klientovi pristupujeme individuálne podľa požiadaviek.

#hladanie
#klimatizácia s montážou
#montáz klimatizácie
#instalacia klimatizácie
#predpriprava klimatizácie
#samsung
#servis klimatizácie
#klima
#demontaz klimatizácie
#SAMSUNG
#VIVAX
#HISENSE
#TOSHIBA
#BOSCH
#klimatizacia michalovce
#vranov nad toplou
#humenne
#košice
#sobrance
#trebišov
michalovce
trebisov
kosice
sobrance
vranov nad toplou
Klimatizácie - Kúrenie, Predaj , Montáž , Čistenie
Podobné inzeráty
| KLIMA 365 |
Montáž klimatizácie je rovnako dôležitá ako jej výber. S nami si môžete byť istí, že jej montáž bude vykonaná maximálne odborne, čím zabezpečíme jej bezproblémový chod a predĺžime jej životnosť. Pripravte sa na leto s nami, len teraz 15% zľava na celý sortiment značky GREE v našom katalógu ! ❄️ V rámci obhliadky Vám navrhneme optimálne umiestnenie vonkajšej a vnútornej jednotky. ❄️ Dohodneme sa ako budú vedené rozvody chladiva. ❄️ V prípade že ešte nie ste rozhodnutí pre konkrétnu značku a typ klimatizácie Vám poradíme s výberom. ❄️ Na základe obhliadky Vám vypracujeme z našej strany cenovú ponuku. ⚙️ Poskytujeme nasledujúce typy služieb: - Štandardná montáž klimatizácie - 260 Eur bez DPH - Servis klimatizácií - 70 Eur bez DPH - Štandardná demontáž klimatizácie - 130 Eur bez DPH - Oprava klimatizácie od 50 Eur bez DPH - Štandardná montáž multisplitu (dvojička) - 390 Eur bez DPH - Plnenie klimatizácie chladivom R32, R410 - 1 Eur bez DPH / 10g - Montáž vašej klimatizácie 300 Eur bez DPH ✅Montáž zahŕňa: - Odvoz a likvidácia stavebného a obalového materiálu. - Dopravné náklady. - Spustenie. - Tlaková skúška. - Zapojenie do zásuvky - Vyvŕtanie diery na prechod potrubia ( nie betón/ železobetón). - Spotrebný a montážny materiál ako - skrutky, hmoždinky, pripojovací kábel, odvod kondenzátu, biela krycia lišta, izolované medené potrubie do vzdialenosti 3m ⚠️Montáž nezaŕňa: - Chemickú kotvu, ak je potrebná - väčšinou dutá tehla (10€ bez DPH/ks). - Doplnenie chladivá, ak je to potrebné v závislosti od zariadenia a dĺžky potrubia. - Vyvŕtanie diery na prechod potrubia do panelu/ železobetónu (50€ bez DPH). - Izolované medené potrubie, estetické kryty, el.kábel. nad 3m (20€ bez DPH/m). - Prívod elektroinštalácie k napájaniu klimatizácie (istenie). - Konzolu pod vonkajšiu jednotku, ak je potrebná (od 30€ bez DPH/ks). Taktiež predávame klimatizácie značky Gree, Daikin, Mitsubishi, Airwell a Samsung zo skladu. Záruka na inštaláciu 3 roky. Záruka na klimatizácie 3 roky. Pracujeme pre celé východné Slovensko #Montáž klimatizácie Prešovský kraj #Montáž klimatizácie Košický kraj
| KLIMA 365 |
Montáž klimatizácie je rovnako dôležitá ako jej výber. S nami si môžete byť istí, že jej montáž bude vykonaná maximálne odborne, čím zabezpečíme jej bezproblémový chod a predĺžime jej životnosť. ❄️ V rámci obhliadky Vám navrhneme optimálne umiestnenie vonkajšej a vnútornej jednotky. ❄️ Dohodneme sa ako budú vedené rozvody chladiva. ❄️ V prípade že ešte nie ste rozhodnutí pre konkrétnu značku a typ klimatizácie Vám poradíme s výberom. ❄️ Na základe obhliadky Vám vypracujeme z našej strany cenovú ponuku. Poskytujeme nasledujúce typy služieb: - Inštalácia klimatizácie - 260 Eur - Čistenie - 70 Eur - Demontáž - 130 Eur - Oprava klimatizácie od 50 Eur Taktiež predávame klimatizácie značky Gree, Daikin, Mitsubishi, Airwell a Samsung zo skladu. Záruka na inštaláciu 3 roky. Záruka na klimatizácie 3 roky. #Montáž klimatizácie Prešovský kraj #Montáž klimatizácie Košický kraj #Montáž klimatizácie Prešov #Montáž klimatizácie Košice
Klimatizácie - Kúrenie, Predaj , Montáž , Čistenie
Inštalácie klimatizácií v KE, TV, MI, VT Chceš vykurovať alebo temperovať klimatizáciou? Ponúkame produkty popredných výrobcov klimatizácií zn. Samsung, Vivax, Hisense, a Toshiba. Spravíme bezplatnú obhliadku a posúdenie priestoru, ktorý chceš vykúriť, alebo vychladiť. (Možné zaslať fotodokumentáciu miesta inštalácie). Poradíme, kde by bolo najvhodnejšie klimatizáciu umiestniť a v prípade záujmu spravíme cenovú ponuku a po jej schválení prídeme, namontujeme a spojazdníme klimatizáciu. Okrem možnosti zakúpiť si u nás príjemné ochladenie, myslíme aj na montáž, servis, čistenie a poradenstvo pri zakúpení klimatizácie u nás alebo u iného predajcu. Počas čistenia klimatizačných zariadení využívame výrobky svetovej značky ADVANCED ENGINEERING SUPER CLEAN a produkty POLYMPT® - POLY AIR profesionálny produktový rad určený na hygienické zabezpečenie rozvodov klimatizácií. (Štandardná montáž zahŕňa: vyhotovenie otvoru do tehlovej/pórobetónovej steny hrúbky 50cm. Medené kvalitné izolované potrubie s pracovnou teplotou -80°C/+98°C, dátový kábel, napájací kábel do 4m ukončený sieťovou zástrčkou, konzolu pre vonkajšiu jednotku na stenu prípadne podstavec na zem. Vyhotovenie otvoru do panelovej steny, kotvenie vonkajšej konzoly na zateplenie viac ako 10cm, kotvenie pomocou chemickej kotvy je za príplatok.) Orientačná cena štandardnej inštalácie klimatizácie typu monosplit je od 300 eur v prípade, že zákazník si vyberie klimatizáciu od nás (potrebná obhliadka na upresnenie). V cene montáže je zahrnutý potrebný materiál/lišty, stavebné/búracie/montážne práce. Záruka na klimatizácie 2/5 rokov. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne podľa požiadaviek. #montaz klimatizácie #instalacia klimatizácie #predpriprava na klimatizáciu #samsung #servis klimatizácie #klima #demontaz klimatizácie #samsung #vivax #hisense #toshiba
KLIMATIZÁCIE s MONTÁŽOU
Ponúkame predaj, montáž a servis klimatizácií. poskytujeme plnú záruku na inštalované klimatizácie. Bezplatná obhliadka a vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky. Ponúkame značky: VIVAX, GREE, AUX, SAMSUNG , TOSHIBA , Hladanie: montáž klimatizacie, instalacia klimatizacie, predpriprava klimatizacie, servis klimatizacie, čistenie, doplnenie chladiva, klima, klimatizacia, demontaz klimatizacie, samsung, daikin , vivax , gree , nástenná klimatizácia, klimatizácia do domu, klimatizacia michalovce , vranov nad toplou , humenne , košice, sobrance , trebišov , klimatizácia s montážou.
Letná a zimná údržba
Služby poskytované v rámci letnej údržby: • kosenie; • mulčovanie; • orezy a výruby stromov; • likvidách náletových drevín; • zber a odvoz odpadu; • čistenie chodníkov a ciest, zametanie; • zakladače záhonov a okrasných skaliek, parkov, záhrad; • postrek rastlín a stromov; Služby poskytované v rámci zimnej údržby: • posyp plôch; • odhrn a prípadný odvoz snehu; • likvidách ľadu; Služby poskytované v rámci segmentu „kanalizácie, čističky“: • vysokotlakové čistenie a frézovanie splaškovej a dažďovej kanalizácie všetkých typov a tvarov (DN150 – DN3000) s použitím recyklačného kanalizačného vozidla s televíznym monitorom; • domové a bytové odpady; • čistenie dažďových vpustí; • oprava, výmena kanalizačních poklopov, roštov, mriežok a košov; • oprava kanalizačního potrubí; • čistenie a údržba odvodňovacích žľabov; • čistenie a údržba lapačov tukov; • čistenie a údržba stien lapolu; • prečistenie prítoku a odtoku tlakovou vodou (kód spracovania odpadu D9); • čistenie a servis čističek odpadových vôd; • odvoz a spracovanie kalov z čističek; • likvidách aktívech kalov; • čistenie vyhnívacích nádrží; • čistenie pieskových nádrží; • čistenie nádrží; • skúšky tesností nádrží; • odlučovanie ropných látok; • poradenstvo v oblasti odpadového hospodárstva. S pozdravom, Mgr. Dávid Šípoš riaditeľ Komunálne služby B.A. s.r.o. Pezinská 120/A 902 01 Vinosady Mobil: Mail: david.sipos@ Web:
Prenájom vysokozdvižnej plošiny s obsluhou
Ponúkame služby s vysokozdvižnou plošinou Renault Master Versalift E-32-LE vrátane obsluhy. Výškové práce a služby s autoplošinou: ---------------------------- ----------- -montáž, servis, čistenie kamerových systémov -montáž zabezpečovacích systémov -montaž osvetlenia, výmena žiaroviek -montáž WI-FI antén pre diaľkové prenosy -montáž satelitných tanierov -montáž bleskozvodov -montáž elektrických prípojek -vedenie elektrického a slaboprúdového vedenia vo výškach -zrezávanie prečnievajúcích stromov a drevín -čistenie fasád a okien na nehnuteľnostiach -odchyt včelých rojov -čistenie žľabov -natieračske práce vo výške -montážne práce vo výške -odpratávanie snehu zo striech, odstraňovanie námrazy a ľadových cencúľov Vybavenie plošiny: -------------------- -menič napätia s napätím 230V max 2800W , zásuvka v koši a v úložnom priestore -AKU príklepová vŕtačka -AKU skrutkovač -AKU brúska/rezačka -vzduchový kompresor Parametre autoplošiny: ----------------------- ma x výška: 9,6 m max bočný dosah: 7,1 m max hmotnosť: 120kg+náradie Napätie v koši: 230 V 2800W, možnosť pripojenia do pevnej siete Cenník : -------- cena prenájmu plošiny s oprávnenou obsluhou: 30 eur bez DPH/ hodina cena dopravy: 0,8 eur bez DPH / kilometer práce našim pracovníkom mimo obsluhy plošiny: dohodou Disponujeme platnými osvedčeniami Technickej inšpekcie a Inšpektorátu práce pre obsluhu mobilných zdvíhacích zariadení Ab3. Brezno, výškové práce, plošina, vysokozdvižná plošina, autoplošina, vysokozdvižná plošina