Klobásová striekačka pre kabanos bez obalu
Kategória:
Potravinárske stroje
Cena z nášho skladu na Slovensku. Vo vašej výrobe je dodávka a skúšobná jazda.
Od roku 2017 vyrábame potravinárske zariadenia na Ukrajine, v Charkove
Hydraulický postrekovač RK50UA je náš Top model. Toto je univerzálna výbava. Výmenou trysiek môžete vytvárať mäsové pochutiny Kabanos bez škrupiny a klobásy v čreve. Vytvára veľmi husté mleté mäso. Kabanos a mleté mäso vo vrstvách, klobásy v čreve.
Je 2,5-krát výkonnejšia ako obyčajná striekačka na klobásy. Plne vystužená konštrukcia. Vybavené diaľkovým ovládaním vo vzdialenosti od injekčnej striekačky.
Súčasťou je špeciálny závesný stojan; je na ňom umiestnená nerezová sieťka. Zhora je pripevnená špeciálna matrica pre viacprúdovú aplikáciu až 24 trysiek súčasne s priemerom 10 mm a šírka aplikácie mletého mäsa na mriežke je 470 mm. Trysku je možné vymeniť za plochú na nanášanie mletého mäsa vo vrstvách. Šírka vrstvy je 180 mm, hrúbka 4 mm (možný akýkoľvek rozmer), dĺžka je taká dlhá, ako podržíte tlačidlo na diaľkovom ovládači a potiahnete sieťku. Aplikácia mletého mäsa sa náhle zastaví uvoľnením tlačidla. Rýchlosť podávania mletého mäsa je nastaviteľná. Sušené mleté mäso sa po príprave krája na prúžky, napríklad pomocou špeciálneho nemeckého Tenderizer Bizzerbo.
Špeciálne upravené mleté mäso sa formuje vo forme párkov bez obalu s priemerom 8 mm, 10 mm a 12 mm. Mriežky sú umiestnené v ráme 2000*1000*1000mm (36 riadkov na 2 rošty), 920*500mm, pletivo 5x5mm. Pri teplote 30-40 stupňov so silným prúdením sa klobásy sušia 12 hodín. Na konci tohto procesu získame párky typu Cabanos. Strata hmotnosti počas sušenia - až 50%.
Bola vyvinutá automatická linka
Od roku 2017 vyrábame potravinárske zariadenia na Ukrajine, v Charkove
Hydraulický postrekovač RK50UA je náš Top model. Toto je univerzálna výbava. Výmenou trysiek môžete vytvárať mäsové pochutiny Kabanos bez škrupiny a klobásy v čreve. Vytvára veľmi husté mleté mäso. Kabanos a mleté mäso vo vrstvách, klobásy v čreve.
Je 2,5-krát výkonnejšia ako obyčajná striekačka na klobásy. Plne vystužená konštrukcia. Vybavené diaľkovým ovládaním vo vzdialenosti od injekčnej striekačky.
Súčasťou je špeciálny závesný stojan; je na ňom umiestnená nerezová sieťka. Zhora je pripevnená špeciálna matrica pre viacprúdovú aplikáciu až 24 trysiek súčasne s priemerom 10 mm a šírka aplikácie mletého mäsa na mriežke je 470 mm. Trysku je možné vymeniť za plochú na nanášanie mletého mäsa vo vrstvách. Šírka vrstvy je 180 mm, hrúbka 4 mm (možný akýkoľvek rozmer), dĺžka je taká dlhá, ako podržíte tlačidlo na diaľkovom ovládači a potiahnete sieťku. Aplikácia mletého mäsa sa náhle zastaví uvoľnením tlačidla. Rýchlosť podávania mletého mäsa je nastaviteľná. Sušené mleté mäso sa po príprave krája na prúžky, napríklad pomocou špeciálneho nemeckého Tenderizer Bizzerbo.
Špeciálne upravené mleté mäso sa formuje vo forme párkov bez obalu s priemerom 8 mm, 10 mm a 12 mm. Mriežky sú umiestnené v ráme 2000*1000*1000mm (36 riadkov na 2 rošty), 920*500mm, pletivo 5x5mm. Pri teplote 30-40 stupňov so silným prúdením sa klobásy sušia 12 hodín. Na konci tohto procesu získame párky typu Cabanos. Strata hmotnosti počas sušenia - až 50%.
Bola vyvinutá automatická linka
