inzercia, predaj, predám, bazár

Klobásová striekačka pre kabanos bez obalu

Kategória: Potravinárske stroje

Cena z nášho skladu na Slovensku. Vo vašej výrobe je dodávka a skúšobná jazda.
Od roku 2017 vyrábame potravinárske zariadenia na Ukrajine, v Charkove
Hydraulický postrekovač RK50UA je náš Top model. Toto je univerzálna výbava. Výmenou trysiek môžete vytvárať mäsové pochutiny Kabanos bez škrupiny a klobásy v čreve. Vytvára veľmi husté mleté ​​mäso. Kabanos a mleté ​​mäso vo vrstvách, klobásy v čreve.
Je 2,5-krát výkonnejšia ako obyčajná striekačka na klobásy. Plne vystužená konštrukcia. Vybavené diaľkovým ovládaním vo vzdialenosti od injekčnej striekačky.
Súčasťou je špeciálny závesný stojan; je na ňom umiestnená nerezová sieťka. Zhora je pripevnená špeciálna matrica pre viacprúdovú aplikáciu až 24 trysiek súčasne s priemerom 10 mm a šírka aplikácie mletého mäsa na mriežke je 470 mm. Trysku je možné vymeniť za plochú na nanášanie mletého mäsa vo vrstvách. Šírka vrstvy je 180 mm, hrúbka 4 mm (možný akýkoľvek rozmer), dĺžka je taká dlhá, ako podržíte tlačidlo na diaľkovom ovládači a potiahnete sieťku. Aplikácia mletého mäsa sa náhle zastaví uvoľnením tlačidla. Rýchlosť podávania mletého mäsa je nastaviteľná. Sušené mleté ​​mäso sa po príprave krája na prúžky, napríklad pomocou špeciálneho nemeckého Tenderizer Bizzerbo.
Špeciálne upravené mleté ​​mäso sa formuje vo forme párkov bez obalu s priemerom 8 mm, 10 mm a 12 mm. Mriežky sú umiestnené v ráme 2000*1000*1000mm (36 riadkov na 2 rošty), 920*500mm, pletivo 5x5mm. Pri teplote 30-40 stupňov so silným prúdením sa klobásy sušia 12 hodín. Na konci tohto procesu získame párky typu Cabanos. Strata hmotnosti počas sušenia - až 50%.
Bola vyvinutá automatická linka
Klobásová striekačka pre kabanos bez obalu