inzercia, predaj, predám, bazár

kniha hygge

Kategória: Zdravý životný štýl

marie sodeberg, nova, dobry stav
kniha hygge
Podobné inzeráty
Malá kniha HYGGE - Meik Wiking
Kniha je čítaná 2x a v dobrom stave, pohľad na šťastie trošku inak. Posielam po odoslaní peňazí na účet, poštové je už v cene. ----------------------------------------- Viete, prečo sú Dáni najšťastnejším národom na svete? Ako sa im darí žiť radostne a pokojne aj v dnešných bláznivých časoch? Ich tajomstvo nie je vôbec komplikované. Spočíva v životnej filozofii s tajomným názvom hygge. Hygge, to sú chvíle, keď sa v hrubých vlnených ponožkách zababušíte do pohodlnej deky, kým vonku zúri búrka. Hygge cítite pri tlmenom svetle sviečok, keď večeriate so svojimi blízkymi a užívate si spoločne strávené okamihy, ktoré sú jedinečné. Hygge, to je ten neopísateľný pocit, ktorý sa vás zmocní pri pohľade na červenkasté nebo so zapadajúcim slnkom.
Malá kniha Hygge - Meik Wiking
Predám knihu Hygge, nová, nečítaná
Veľká kniha hygge
Nová kniha
Mala kniha hygge
Nová kniha
Kuchárska kniha, zdravie, výživa
Predám kuchárska kniha, kuchárske knihy, knižka, knižky, varenie, zrdavie, výživa Zázračné PH, Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. 368 strán, 3 € Špalda, pšeno, pohánka... Návrat k zdravým potravinám, Jaroslava Kuchtová Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia. Kniha plná fotografií a receptov, top 4 € Skleróza multiplex, kuchárska kniha pre pacientov trpiacich týmto ochorením. Je v anglickom jazyku, ale veľmi jednoducho napísaná a preložiteľná. Muž si kúpil, len zabudol variť, prelistovaná. Cena 18 € Iba 10 minút, jednoduché, zdravé, nenáročné recepty. Mäso, hydina, ovocie, dezerty, zelenina... Žiadna komplikovaná príprava, zdobenie – jednoduché chutné jedlá, ktoré vyzerajú aj chutia fantasticky. 5 € 2000 najlepších receptov z našej a zahraničnej kuchyne. Krásna kniha pre varenie a inšpiráciu. Kniha v top stave. V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy. Počet strán 288. Cena 4 € Medzinárodná kuchárka. Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza. Cena 2,50 € Wok moderné rýchle a úsporné varenie. Príprava jedál v panvici wok je rozšírená v takmer celej Ázii už niekoľko storočí pre svoju nenáročnosť. rýchlosť a kvalitu pripravovanej stravy. Výhody prípravy jedál vo woku sú v mnohých prípadoch veľmi lákavé. Zaujme nielen rýchlosť prípravy jedál. ale aj možnosti ich prípravy s použitím minimálneho množstva tuku vďaka oblému dnu. V orientálnej kuchyni prevláda predovšetkým neuveriteľne pestré množstvo zeleniny. menej mäsa a radšej hydina a ryby. Kniha obsahuje výborné recepty na prípravu slaných aj sladkých jedál. Cena 1 € Šalaty, recepty šikovnej gazdinky. Super zoznam zelenina, ovocie, jogurty... Bylinky, koreniny. Všetko jednoduché a zabudnuté, prevažujú samozrejme domáce a dostupné ingrediencie 1 € Grécka kuchyňa, plnofarebné obrázky, super recepty, skôr je to zošítok, papagáj odzobal okraj, darujem k nákupu.
Predám MIX kníh
Predám knihy: Chcem nájsť šťastie Život bez jedla Ako leňošiť Zdravie podľa biorytmov luny Ako prežiť dobu jedovú Malá kniha štíhlosti Pravidlá štíhlosti Sladký život bez cukru Myslenie uzdravuje Nakupujte hlavou, varte srdcom Sám sebe lekárom Posilňovanie organizmu Domáci lekár pre ženy Smerom k Bohu Duchovná symbolika Moje chvíle šťastia Singletasking 10 tipov ako si predĺžiť život o 10 rokov Hygge Všetky knihy sú vo veľmi dobrom stave, max. 1× čítané. Pri záujme môžem poslať bližšie foto.