inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha Mamila o dojčení

Kategória: Kojenecké potreby

Praktický návod na dojčenie je základnou príručkou o dojčení pre každú mamičku. Vďaka tejto publikácií s množstvom inštruktážnych fotografií sa napríklad dozviete, ako správne a prvýkrát dojčiť, alebo čo robiť, keď dieťatko nepriberá. Informácie rokmi overené praxou sa opierajú aj o prednášky celosvetovo uznávaného pediatra Dr. Jacka Newmana. Knihu napísalo o.z. Mamila. Stav: prelistovaná.
Kniha Mamila o dojčení
Podobné inzeráty
Kniha o dojčení.  Darujem k nákupu
Kniha propagovaná na stránke mamila.
Potreby na dojčenie/ odsávačka mlieka
Predám rôzne potreby na dojčenie. Pri odkúpení spolu cena 85€. Možnosť aj odkúpenia samostatne: Philips Avent ručná odsávačka materského mlieka, stav: málo používaná. Cena 15€ (pôvodná cena 39,90€) Philips Avent elektrická odsávačka materského mlieka, stav: používaná. Cena 50€, kniha od Mamily, praktický návod na dojčenie grátis (pôvodná cena odsávačky 145€, pôvodná cena knihy 7,63€) Klobúčiky na dojčenie zn. Medela pre ploché alebo vpáčené bradavky, stav: nepoužívané, cena za 2ks: 8€, (pôvodná cena 20€) Medela fľaša na materské mlieko určená pre zber, skladovanie, manipuláciu a kŕmenie MM, stav: nepoužívaná, cena 3€ (pôvodná cena 7,11€) Cumlíky Avent Smoothie určené už od narodenia v tvare bradavky, takže nepokazia prisatie sa na prsník, stav nepoužité, cena 5€ za oba (pôvodná cena 12€) Detská sklenená fľaša MAM v objeme 260ml s praktickou odmerkou, cumlík je v tvare bradavky, takže kŕmenie z fľaše nepokazí prisatie sa na prsník, stav: používaná, obrázok trochu zošúchaný. Cena 3€, (pôvodná cena 12€) Kniha Mamila praktický návod na dojčenie, ktorá je základnou príručkou o dojčení. Vďaka tejto publikácií s množstvom inštruktážnych fotografií sa napríklad dozviete, ako správne a prvýkrát dojčiť, alebo čo robiť, keď dieťatko nepriberá. Informácie rokmi overené praxou sa opierajú aj o prednášky celosvetovo uznávaného pediatra Dr. Jacka Newmana. Stav: prelistovaná, cena 3€. Všetky veci sú vysterilizované v pôvodných krabiciach. Možnosť osobného odberu v Bratislave-Ružinove ale aj poslať poštou.
Chranice bradaviek pri dojceni/kojeni
Chranice bradaviek pri kojeni/dojceni, zn. Avent, velkost M, 2 kusy. Raz vyskusane a potom vysterilizovane (nakoniec bol problem v dojceni inde, takze som viac krat nepouzila). Verim, ze niekomu este pomozu.. Ponukam za nesolene chrumky alebo ovocie pre maleho (nie je podmienkou ????) Osobny odber BA Karlova Ves, pripadne postou za postovne.
MEDELA DOUBLE SWING MAXI kupovana 04/2022
ponukam na predaj odsavacku mlieka na oba prsniky naraz, bola pouzita jediny raz, super odsava, len som stale s malou takze nepotrebujem vobec iba mi zabera miesto Elektrická double odsávačka mlieka Swing Maxi™ NEW Viac mlieka. Viac slobody. Viac času pre vás. Viac mlieka za kratší čas. Rovnako ako jej predchodca Swing Maxi Flex™, nová odsávačka Swing Maxi™ je elektrická odsávačka mlieka na dva prsníky, pomocou ktorej môžete odsávať z oboch prsníkov súčasne, teda dvakrát rýchlejšie, než pri odsávaní z každého prsníka zvlášť. Okrem toho bolo preukázané, že odsávanie z oboch prsníkov súčasne produkuje až o 18 % viac materského mlieka (1). Technológia 2-Phase Expression™: Pri dojčení dojčatá najprv sajú krátkymi a rýchlymi pohybmi, aby spustili tok mlieka. Akonáhle mlieko začne tiecť, dieťa prispôsobí svoje sanie pomalšiemu individuálnemu rytmu, aby mohlo piť. Technológia Medela 2-Phase Expression™: (technológia 2-fázového odsávania) napodobňuje prirodzené rytmy satia dieťaťa – najprv rýchlo stimuluje tok mlieka a potom spomalí a prejde do hlbšieho a pomalšieho odsávania, aby sa zaistil optimálny tok mlieka. Prsný nadstavec PersonalFit Flex™: Vďaka uhlu roztvorenia 105°, mäkkému okraju a oválnemu tvaru pre lepšie priľnutie vyvíja prsný nadstavec PersonalFit Flex™ menší tlak na mliečne kanáliky než tradičné 90° prsné nadstavce. Umožňuje efektívnejšie a pohodlnejšie odsávanie. Viac pohodlia pre vás a až o 11 % viac mlieka pre vaše dieťa – klinicky overené (4). V balení nájdete prsné nadstavce v dvoch veľkostiach: 21 mm (veľkosť S) a 24 mm (veľkosť M). Odsávajte kdekoľvek, aj keď v blízkosti nie je žiadna elektrická zásuvka. Vďaka najmodernejšiemu portu USB-C je možné vstavanú batériu nabiť rýchlejšie než klasickým portom micro-USB a pri plnom nabití môžete odsávať až šesťkrát! Intuitívne a jednoduché ovládanie Swing Maxi™ NEW má deväť stupňov intenzity vákua, ktoré môžete vybrať a ovládať pomocou štyroch ľahko použiteľných tlačidiel. Zostavovanie a čistenie double elektrickej odsávačky Swing Maxi™, ktorá sa skladá len z niekoľkých častí, je teraz naozaj hračkou! Kratšia stimulačná fáza: V štúdiách využívajúcich dvojfázovú technológiu (5–9) sa zistilo, že prvé spustenie mlieka býva medzi 1. až 2. minútou, čo je dlhšie, než dosiahne batoľa (10) pri dojčení. V podmienkach výskumu však býva táto doba dlhšia, než v uvoľnenom domácom prostredí (11). Zároveň sa prvé spustenie mlieka obvykle zrýchli pri opakovanom odsávaní (12) (pravdepodobne kvôli úprave reflexu spustení mlieka). Ukázalo sa, že čas do prvého spustenia mlieka je s novým 105° prsným nadstavcom rýchlejší, pričom u 90 % matiek sa mlieko spustí do 2 minút. (9) Trvanie stimulačnej fázy u Swing Maxi™ NEW bolo skrátené na jednu minútu, aby lepšie odrážalo fyziológiu odsávania mlieka sa znížilo riziko, že mlieko nebude optimálne odsaté počas prvého spustenia mlieka sa optimalizovala doba odsávania. Výhody double odsávačky Swing Maxi™ NEW: Obojstranné odsávanie – až o
Vankus na dojcenie ergobaby
Ergobaby vankus na dojcenie. Top stav bez poskodenia. Pouzivany minimalne. Cena je vratane postovneho. Nový prirodzený dojčiaci vankúš Ergobaby je vyrobený z pevnej peny. Jeho unikátne obrysy umožňujú tú správnu polohu bábätka pri dojčení "bruško na bruško". Chrbát nie je tak zaťažovaný, pretože bábätko je pri dojčení na Ergo vankúši v tej správnej výške, nedochádza k hrbeniu a následným bolestiam chrbta mamičiek. Pevný a ergonomický štruktúrovaný, aj pri dlhodobom používaní si udržuje svoj tvar.
Odsavancka mlieka Medela+ knizky
Fotka 1-3: Na predaj rucna odsavacka mlieka zn.Medela v zachovanom stave. K flasticke je cumel a 2xuzavery. +4xvlozky do podprsenky zn.Medela Kupena v r.10/2018 vid blocek +3x knizky o dojceni a inych dolezitych informaciach +1x kanyla s dlzkou 36cm pomocka pri dojceni Cena spolu 30 eur Fotka 4: Na predaj 2x krabicky na cumliky zelene a priesvitne 1x hryzatko v tvara melona uplne nove Cena 2eura