inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha Maso a Masne Vyrobky

Kategória: Kuchárky

Kniha Maso a Masne Vyrobky

Stav knihy: pouzita kniha, miestami opotrebovana, necistoty a zazltnute stray. Pozrite si prosim prilozene fotografie.
Kniha Maso a Masne Vyrobky
Podobné inzeráty
Mäso mnohých chutí +Polievky a dusené jedlá +Torty a pečivo
Predám úplne nové knihy „Mäso mnohých chutí + Polievky a dusené jedlá + Torty a pečivo“ zo série Dobre jesť, dobre žiť od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Knihy sú spolu zabalené v originálnej fólii, neotvorené, nepoškodené, vhodné aj ako dar. Cena 15€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma. Popis kníh v češtine: Kniha MASO MNOHA CHUTÍ vás přesvědčí, že maso vám v mnoha ohledech prospívá. Poskytuje výborný zdroj bílkovin současně s mnoha hodnotnými výživnými látkami. Z pohledu kuchaře je využitelnost masa pozoruhodně mnohostranná – dá se krájet na nejrůznější kusy a kousky a upravovat na tisíc způsobů, dokáže vytvořit bezpočet chutí a vůní. Všechny se mohou stát součástí zdravého, vyváženého jídelníčku. Objevte skvělé recepty, které vám tato publikace přináší! Link na knihu v kníhkupectve : V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům. Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce. Link na knihu v kníhkupectve : Další z řady ilustrovaných kuchařských knih DORTY A PEČIVO přináší šikovné recepty na vynikající dorty, drobné pečivo a domácí chleby, díky nimž znovu objevíte radost z domácího pečení. Dozvíte se také, jak v pečení využít sušené i čerstvé ovoce, různé druhy mouky a přírodních sladidel, a dokonce i zeleninu, aby vaše výrobky byly nejen chutné, ale také odpovídaly zásadám zdravé výživy a vyvážené stravy. Link na knihu v kníhkupectve :
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt:
Kucharka + zberateľská záležitosť:MÄSO A DIVINA
Unikátna kuchárka pre všetkých top kuchárov a pre tých, ktorí sa k tejto kategórii blížia: MÄSO A DIVINA. Kniha je vydaná na kriedovom papieri a má krásny prebal + vonkajši obal. Je úplne ako nová. Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len listovaní nepochybne prídu na svoje. Cena: 19EUR + poštovné Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Edícia Teubner 2002 + zadarmo lampičky a taška
ponúkam nové knihy do zbierky: A4, tvrdá väzba, veľký formát, kartónový obal, cca 318 strán každá jedna. Vhodné aj ako darček. Milovníci dobrej kuchyne si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje. Cena za kus 10€. Cena za 3ks 25€ + ZADARMO Lampička na knihu pre náruživých čitateľov & darčeková taška. Vydania: >Ovocie a zelenina (Mám 2ks z toho 1 v pôvodnom obale) >Mäso a divina >Ryby a morské plody Kniha Ovocie a zelenina: V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach. Kniha Ryby a morské plody: Ryby sú potraviny, ktoré vyžadujú zvláštny spôsob spracovania a úpravy. V tejto knihe nájdete prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných, ako aj morských rýb, ... Kniha Mäso a divina: Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne upravovať? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet.
Malá škola pečenia
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov. Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA: SLANÉ JEDLÁ: Kým začneme piecť Chrumkavé a šťavnaté mäsko Hydina Jahňacie a baranie mäso Hovädzie mäso Bravčové mäso Divina Pečené ryby Zapekané zemiaky Gratinovaná zelenina Zapekáme so syrom Cestoviny a cestá Pečené a zapečené Grilujeme po celý rok Zabíjačkové hody MÚČNIKY: Kým začneme piecť Piškótové cesto Piškótový múčnik s ovocným želé Pečieme bublaninu Všestranné lístkové cesto Lahôdky z odpaľovaného cesta Nebojte sa štrúdle Kysnuté koláče Drobné vianočné pečivo Slané pečivo
Kuchárske knihy
Predám lacno nové nečítané kulinárske knihy rôzne druhy receptov do zbierky vhodné aj ako darček, niekto nové v pôvodných obaloch: - Recepty s vúní koření (147 receptov) 1€ - Thajská kuchyňa 0,30€ - Grécka kuchyňa 0,30€ - Mexická kuchyňa 0,30€ - Ázijská kuchyňa 0,50€ - Varíme vo woku Zelenina 2€ - Suši 2€ - Barbecue 2€ - Grilovanie 0,50€ - Lovecká kuchařka aneb zvěřina a ryby nejen na talíři 1€ - Česká kuchařka 2€ - Česká kuchyňa pre každého 1€ - RYBY: pozeraj a var 2€ - Mleté mäso (100 receptov) 2€ - HUBY 2€ - Andrej Bičan varí s Tomášom 1€ - Nemecko-slovenský slovníček šikovné ruky varia 0,30€ - Milujeme cestoviny (100 autentických talianskych receptov) 7€ - Aké ľahké cestoviny (100 receptov) 1€ - Low Fat Foof: Koncepcia nízkotučnej stravy 1€ - Ľahko a rýchlo 2€ - 5:2 kuchárska kniha na pôstne dni 3€ - Oddelená strava (minutové recepty 10-30min) 3€ - Vitamíny v kuchyni: jedlá racionálnej kuchyne 1€ - Najchutnejšie ovocné koláče na každú príležitosť - PREDANÉ - Encyklopédia múčnikov (1001 klasických receptov) PREDANÉ Lidl Cukráreň podľa Adriany Polákovej 8€ plus čo nie je na 1.hromadnej fotke: - Pštros v našej kuchyni (Vlasta Malíková a Zdeněk Kratochvíl) 0,30€ - Domáci údenár (Jozef Ďurík) 0,30€ - Jedlá z húb 0,30€ - Kniha Varíme na prestretom stole 0,30€ - Köhnlechnerova diéta proti rakovine 1€ - Vinařská odyssea, aneb, Cesta za vínem se Zdeňkem Troškou a Miroslavem Kovácsem 1,50€ - Cestoviny 1€ - Svetový atlas vína Hugh, Johnson, Jancis, Robinsonová 10€ - Edícia Teubner 2002: 10€/kus >Ovocie a zelenina >Mäso a divina >Ryby a morské plody Prípadne viem poslať viac fotiek kníh do mailu. Cena dohodou. Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet. Mám v ponuke aj iné knihy - pozri moje inzeráty. Odpovedám na všetky maily. Ak som neodpísala váš mail mi neprišiel, kontaktujte ma telefonicky.