inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha Nizkotucne jedla

Kategória: Kuchárky

Nizkotucne jedla
Velky format, tvrda vazba, 176 stran, kvalitny kriedovy papier, ako nova, bez ziadnych znamok pouzitia
5,-€
Kniha Nizkotucne jedla
Podobné inzeráty
Kniha Nizkotucne jedla
Predam knihu Nizkotucne jedla. Je to velky format v tvrdej vazbe.
L.Doeserová: Nízkotučné jedlá - 100 najlepších receptov
Predám knihu L.Doeserová: Nízkotučné jedlá - 100 najlepších receptov / Slovart 2004. Úplne nová, bez poškodení, krásny lesklý pevný papier. 176 strán, formát 28 x 22cm. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu.Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
kolekcia 12 kuchárskych kníh
Z dôvodu nevyužitia ponúkam celú kolekciu kuchárskych kníh. Knihy sú nové, bez odtlačkov, bez poškodenia. Pevná lesklá väzba s prebalom. V tejto rozmerom malej (12 x 15 cm), ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov. stredomorská kuchyňa: Zbierka 120 chutných stredomorských jedál spája staré recepty s novými, v ktorých sa odráža intenzita a vitalita stredomorského života. pečenie: Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíčkami, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. vegetariánska kuchyňa: Knižka ponúka recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá i úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s chilli, či jablčné praženky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie. čínska kuchyňa: Výber 120 čínskych receptov na prípravu polievok, predjedál, hlavných jedál i dezertov. Podrobné návody ako postupovať pri varení, vyprážaní či pražení pokrmov z mäsa, zeleniny, cestovín i ryže, sú doplnené farebnými ilustráciami. ryby a plody mora: Tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí majú v obľube chutné rybie jedlá. grilovanie a letné šaláty: Nájdete v nej kapitoly o grilovaní rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Pripomeniete si tradičné pochutiny a zoznámite sa s menej známymi prísadami na prípravu skutočne delikátnych jedál. cestoviny: Recepty sú obohatené farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Kuchárka je sprievodcom pri dosiahnutí dokonalosti v príprave cestovinových jedál. zemiaky: Lahodné zemiakové jedlá zaujmú každého, pretože ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá málokto. kurča: Recepty potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné pre každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo chcete niečo rýchlo uvariť. mexická kuchyňa: Ponúka kombináciu starých aj nových receptov. Odrážajú vitalitu a energiu mexického života. Recepty využívajú čerstvé mexické prísady a vyvolávajú skutočnú príchuť Mexika. wok: Metóda prípravy jedla vo woku predstavuje rýchle, zdravé a chutné varenie. Knižka obsahuje 120 receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu. Sú prispôsobené pre ľahkú prípravu jedla aj v európskej kuchyni. čokoláda: Pochúťky s tmavou či bielou čokoládou sa stanú súčasťou domáceho jedálnička, ako aj vyhľadávanou pochúťkou počas posedenia s priateľmi a známymi. Buď osobný odber v Košiciach za cenu 80 €, alebo zašlem cez slovenskú poštu ako balík (platba vopred na bankový účet). Kontaktujte ma cez formulár nižšie.
Varíme vtipne a moderne (1966)
Predám knihu Varíme vtipne a moderne- J. Břízová, M. Klimentová, vyd. Obzor 1966, 288 strán, v slovenčine. Obsah: Nové predpisy na rozličné druhy jedál-Vyberáme chutnú polievku, Predjedlo - aké má byť, Studené omáčky spestria náš jedálny lístok, Minútky z mäsa, Varené mäsá sú vítanou pochúťkou, Čo z mletého mäsa ?, Jedlá s malým kúskom mäsa, Rybacie jedlá po celý rok, Menej zvyčajné prílohy, Šaláty ako doplnok hlavného jedla, Nátierka vždy iná, Dávajme prednosť ovocným dezertom a múčnikom, Nápoje na každú príležitosť. Jedlá na rôzne príležitosti-Jedlo pre jednu osobu, Jedálny lístok bez mäsa, Lacné a úsporné jedlá, Využívame zvyšky, Desať večerí bez varenia, Keď sa ponáhľame, Varíme dve jedlá naraz, Zo sporáka rovno na stôl, Čo pripravujeme na omeletovej panvici ?, Kde nám pomáha mixér ?, Nečakaní hostia. Kontakt e-mailom.
Babičkine jedla z mäsa
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváženého tradičného jedálnička. Hoci pravdou je, že sa pripravovali hlavne v nedeľu, počas sviatočných dní či na oslavy. Napriek tomu postupne vznikla zaujímavá plejáda dômyselných pokrmov z mäsa, ktoré sme pre vás zozbierali do najnovšej babičkinej kuchárky. Nájdete tu napríklad tradičné obedové mäsové jedlá, ako sú sviečková na smotane, recepty na chutné bifteky, roštenky, guláše z rôznych druhov mäsa, ale aj špeciality z domácej zveriny a z diviny. Zbierku receptov dopĺňajú pochúťky zo zabíjačiek a ľahké jedlá z rýb. A pre tých, ktorí si obľúbili naše rady a tipy, pár sme ich primiešali aj do tejto kuchárskej knihy. Tak sa nechajte zlákať chutnými mäsovými špecialitami do každej kuchyne a poďte variť s nami.
Knihy mix
Ponúkam na predaj knihy rôzne žánre.Knihy v zozname sú aktuálne a dostupné. -ZDRAVÉ JEDLÁ --( 3€) -ĽAHKO A RÝCHLO --( 3€) -NIZKOTUČNÉ JEDLÁ --( 3€) -IBA 4 SUROVINY --( 5€) -100NAJ VÍN SK --( 5€) -ATLAS HÚB --( 4€) -101 PRAKTICKÝCH RÁD VÍNA --( 4€) -IQ EQ TESTY --( 8€) -MAĎARSKÉ FANTAZMAGORIE --( 3€) -JÁNOŠICI S ŤAŽKOU HLAVOV --( 3€) -POĽOVAČKA NA UPÍRA(anglicky)(3€) -AMERICKÉ KRÁSKY --( 5€) BLIŽŠIE INFO A DETAIL. FOTO KONKRÉTNEJ KNIHY CEZ MAIL.Posielam poštou po platbe na účet.