inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha o mede

Kategória: Kuchárky

Predám knihu Kniha o mede-Tatiana Čermáková, Róbert Chlebo, Milena Husáriková, vyd. Eastone Books 2010, 280 strán. Kniha je vo výbornom stave. História, Liečiteľstvo, Kozmetika, Gastronómia, Tradícia, Produkty. Med ako pochutina, liek a súčasť kozmetických prípravkov sprevádza človeka už niekoľko tisícročí. Kniha prináša ucelené informácie o produktoch ako je peľ, propolis, materská kašička či včelí jed – o ich histórii, zložení, vlastnostiach a predovšetkým využití v kozmetike, pri domácej liečbe a v kuchyni. Kniha obsahuje množstvo zaujímavostí, užitočných rád, postupov na prípravu kozmetických i liečivých prípravkov, návod na výrobu domácej medoviny a viac ako sto receptov na rôzne dobroty, vrátane výborných medovníkov, známych i menej známych medových zákuskov, marinád, jedál a nápojov. Kontakt e-mailom.
Kniha o mede
Podobné inzeráty
Staršie knihy o zemiakoch a mede
Predám knihy na foto (v cenách na fotkách je zahrnuté aj poštovné.) V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom, číslo je vymyslené.
Cukrfree 1 a aj 2
Predám knihu od Janiny Černej: Sladko bez cukru! - Cukrfree Účelom tejto kuchárky, napísanej známou českou blogerkou, nie je len inšpirácia novými a pre niektorých aj netradičnými receptami a ingredienciami. Je to hlavne dôkaz, že aj život bez cukru môže byť dlhodobo udržateľný, a to bez akéhokoľvek obmedzovania. Recepty v tejto knihe sú nízkofruktózové, väčšina z nich je nízkosacharidových s väčším obsahom tuku. Všetky sú zároveň bezlepkové. Zahŕňajú kompletné menu – raňajky, chuťovky, hlavné jedlá, prílohy, dezerty... Cena: 10 € Kniha je úplne nová. Predám knihu od Janiny Černej a Jany Dell Plotnárkovej: Cukrfree 2 - Kuchařka pro malé i velké. Cukrfree kuchárka pre malých i veľkých je nepostrádateľnou knihou pre každého, kto sa zaujíma o zdravie nielen svojej, ale aj celej svojej rodiny. Nájdete v nej viac ako 120 unikátnych receptov s minimálnym obsahom cukru a s ideálnym pomerom pre telo prospešných zdravých tukov a bielkovín. Súčasťou sú aj výživové odporúčania, kde sa dozviete množstvo užitočných informácií o tom, ako by mala vyzerať výživa, nielen nás dospelých, ale aj detí, a to vrátane tých najmenších. V spojení s nádhernými fotografiami dýchajúcimi atmosférou Havaja, kde celá kniha vznikala, je kuchárka unikátnou knihou, ktorá vás len utvrdí v tom, že aj bez cukru to ide! Všetky recepty v knihe sú prirodzene bezlepkové, vľúdne pre diabetikov a všetkých, čo trápi nadváha. Ak potrebujete v strave znížiť alebo naopak zo zdravotných dôvodov úplne vylúčiť cukor - aj na odporučenie vášho lekára, táto kniha je pre vás ideálna. Je to veľká kniha nielen pre diabetikov. Kniha je úplne nová. Cena: 18 € Obidve knižky sú vhodné ako skvelý darček ;-) Dôvod predaja: zdravotné problémy a veľmi prísna diéta určená lekárom. Podľa týchto krásnych knižiek sa žiaľ nemôžem stravovať. Iba na ne smutno kukám... Tak ak by niekoho potešili, budem veľmi rada :)
Kniha Tinkina prírodná lekáreň
Predám knihu Tinkina prírodná lekáreň. Kniha je nová, nepoužívaná. Je bez poškodení a bez nedostatkov. Dôvod predaja – nevhodný a nevyužitý darček. Ku knihe je aj darček ako prekvapenie. Kniha vás prevedie všetkými ročnými obdobiami. Je v nej prepojené tradičné bylinkárstvo so starodávnymi ale aj novými receptúrami a postupmi, praktickými tipmi a tiež aj babské rady na rôzne ochorenia. Je ich tam vyše 300. V každom recepte sa nachádza zoznam ochorení, dávkovanie pre deti aj dospelých a tiež informácie o nežiadúcich účinkoch. Súčasťou je aj bylinkový herbár a prehľadný abecedný zoznam na vyhľadanie receptu podľa zdravotnému problému. Kniha tiež obsahuje recepty na likéry. Počet strán: 250 Jazyk: slovenský Cena: 33 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Kuchárska kniha pre blondínky- úplne ako nová
Predám zaujímavú publikáciu: Kuchárska kniha pre blondínky- kniha je úplne ako nová- pekný darček. Kniha obsahuje ľahšie aj náročnejšie recepty, ilustrované krásnymi fotografiami+ komplet postupy pri príprave jedál. Cena: 10EUR + poštovné Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Kuchárska kniha pre blondínky- úplne ako nová
Predám zaujímavú publikáciu: Kuchárska kniha pre blondínky- kniha je úplne ako nová- pekný darček. Kniha obsahuje ľahšie aj náročnejšie recepty, ilustrované krásnymi fotografiami+ komplet postupy pri príprave jedál. Cena: 10EUR + poštovné Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Kuchárska kniha Báječné torty - nová kniha
Predám knihu v hodnote cca 22€ za 4€. Úplne nová kniha, nepoškodená. Je zabalená ešte v ochrannej fólii. Táto kniha prináša množstvo receptov vhodných na každú príležitosť: vynikajúce pečivo na všedný deň, bohaté torty a koláče na slávnostné príležitosti, sladkosti či pikantné pochúťky na párty, ako aj bleskovo pripravené pečené lahôdky pre neohlásené návštevy. Samozrejme, nechýbajú ani chutné dezerty, chladené či mrazené múčniky na horúce dni a pochúťky určené na darovanie.