inzercia, predaj, predám, bazár

KNIHA PRAVIDLÁ ŠTÍHLOSTI

Kategória: Zdravý životný štýl

Predám knihu Pravidlá štíhlosti za 8 eur vrátane poštovného.
Netreba sa čudovať, ak sa vám v záplave zmätočných informácií a rozporuplných rád nepodarí zhodiť kilá alebo si udržať dosiahnutú hmotnosť. Ak sa však vaším poradcom a osobným trénerom stane Bob Harper, tréner superhviezd, konečne zhodíte nadbytočné kilá – bez ohľadu na to, či sa chcete zbaviť dvoch kíl, alebo niekoľkých desiatok.
Pravidlá štíhlosti obsahujú dvadsať jednoduchých, nespochybniteľných zásad. Vďaka nim viac nebudete závislí od spracovaných potravín (vrátane presladených a presolených jedál), začnete žiť novým, zdravým štýlom a docielite štíhlu líniu.
V knihe nájdete pestrý jedálny lístok na celý mesiac s vyše deväťdesiatimi lahodnými receptami, ktoré vyhovujú pravidlám štíhlosti. Skvelé tipy, ako si pripraviť pestrú stravu do zásoby, vám navyše zjednodušia cestu k úžasnej postave, o akej ste snívali.
KNIHA PRAVIDLÁ ŠTÍHLOSTI
Podobné inzeráty
Bob Harper - Pravidlá štíhlosti
Posuniem ďalej knihu: Bob Harper - Pravidlá štíhlosti. Prosím, kontaktovať mailom, kontrolovať spam. Ďakujem.
Bob Harper - Pravidlá štíhlosti
Posuniem ďalej knihu: Bob Harper - Pravidlá štíhlosti. TOP stav. Prosím, kontaktovať mailom. Ďakujem.
Predám MIX kníh
Predám knihy: Chcem nájsť šťastie Život bez jedla Ako leňošiť Zdravie podľa biorytmov luny Ako prežiť dobu jedovú Malá kniha štíhlosti Pravidlá štíhlosti Sladký život bez cukru Myslenie uzdravuje Nakupujte hlavou, varte srdcom Sám sebe lekárom Posilňovanie organizmu Domáci lekár pre ženy Smerom k Bohu Duchovná symbolika Moje chvíle šťastia Singletasking 10 tipov ako si predĺžiť život o 10 rokov Hygge Všetky knihy sú vo veľmi dobrom stave, max. 1× čítané. Pri záujme môžem poslať bližšie foto.
MALÁ KNIHA ŠTÍHLOSTI OD EXPERTKY NA VÝŽIVU
Predám Malú knihu štíhlosti za 3 eurá + poštovné. Poskytne vám know-how a všetky veci, ktoré treba spraviť, keď sa chystáte do plaviek, aby vám pomohla žiť svoj život štíhlo šťastne až do smrti. Expertka na výživu a zakladateľka Foodtrainers Lauren Slayton vám pomôže obísť tie dokola omieľané prekážky – prácu, rodinu, spoločenské akcie, sviatky, a ďalšie – a vyhrať nad nimi. Tu a teraz. Slayton sa s vami podelí o tajnú súčasť zhadzovania kíl – plánovanie – pretože predvídanie prekážok medzi vami a štíhlosťou je rovnako dôležité ako to, čo jete. A čo je na tom všetkom najlepšie, Lauren vytvorí stratégie za vás.
Kód štíhlosti: Návod ako si udržať hmotnosť pod kontrolou
Predám úplne novú knihu Kód štíhlosti: Návod ako si udržať hmotnosť pod kontrolou od Jason Fung. Kniha je v stave ako nová, nečítaná, nepoškodená. V prípade záujmu kontaktujte na . V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.
Najedzte sa do štíhlosti
Kniha Najedzte sa do štíhlosti obsahuje 28 dňový program harmonizácie organizmu, rady pre stravovanie podľa krvných skupín a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu....