inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha - Umenie

Kategória: Encyklopédie

Predávam novú raz čítanú knihu Umenie, 3. vydanie. Kniha je v perfektnom stave s krásnymi fotografiami umeleckých diel, s množstvom informácií a s detailnými analýzami diel. Kniha určite poteší každého milovníka umenia
Kniha je v slovenskom jazyku
Cena je 45€ + poštovné
Kniha - Umenie
Podobné inzeráty
Umenie sveta - 7 ks
Predám 7 knižiek: UMENIE SVETA. * Baroko a rokoko * Ranokresťanské a byzantské umenie * Stredoveké umenie * Staroveké kultúry Blízkeho Východu * Renesancia * Umenie orientu * Islamské umenie STAV: knižky sú staršie, ale vo veľmi dobrom stave. Drobné poškodenia sú spravidla len na obálkach: drobné natrhnutie obálky či pokrčenie. Stránky sú v stave výbornom, trošku žltšie vekom, čo samozrejme nebráni užívaniu :) CENA: 4 € / ks. V prípade odberu všetkých 7 ks: 22€. Osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci. V prípade telefonického kontaktu prosím volať v pracovnom týždni až po 16.30, cez víkendy je možné kedykoľvek. Prípadne prosím zanechajte sms a ozvem sa. Ďakujem. ******************************************** Mám viac inzerátov, pozrite prosím :) V prípade odberu viacerých vecí z mojej ponuky - DOHODA NA CENE :)
Umenie sveta - 7 ks
Predám 7 knižiek: UMENIE SVETA. * Baroko a rokoko * Ranokresťanské a byzantské umenie * Stredoveké umenie * Staroveké kultúry Blízkeho Východu * Renesancia * Umenie orientu * Islamské umenie STAV: knižky sú staršie, ale vo veľmi dobrom stave. Drobné poškodenia sú spravidla len na obálkach: drobné natrhnutie obálky či pokrčenie. Stránky sú v stave výbornom, trošku žltšie vekom, čo samozrejme nebráni užívaniu :) CENA: 3 € / ks. V prípade odberu všetkých 7 ks: 16 €. Osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci. **** Mám viac inzerátov, pozrite prosím :) V prípade odberu viacerých vecí z mojej ponuky - DOHODA NA CENE :)
Načo je nám umenie
Čo je umenie a prečo je pre človeka dôležíté - publikácia pre čitateľov od 13 rokov. Z obsahu: Čoho sa umenie dotýka, Čomu slúži, O čom hovorí umenie, Čím sa umenie vytvára? ... Vyd. Mladé leta 1991 Žáner: História, umenie, pre deti a mládež Stav knihy: nečítaná Cena 9€ Pošte sa nebránim. Poprosím kontakt cez kontaktný formulár alebo SMS.
Umenie sveta - Andreas Lommel
Umenie sveta- Jaskynnné maľby, keramika, totemy, masky, šperky, 210 reprodukcií z toho 103 farebných. Prehistorické a primitívne umenie 1966
encyklopédia Renecancia
Ponúkam na predaj knihu Renecancia, autor Andrew Martinadale, vydavateľstvo Pallas, edícia Umenie sveta, rok 1972. Kniha zachytáva renesančné umenie sveta (architektúra, plastika, kresba, maľba), jeho význam v kontexte spoločnosti i to, kde sa renesancia zrodila. Cena je 8,0€ + pošt. Možný osobný odber v NO a BA.
Encyklopédie, knihy o športe, literatúra faktu a umenie
Americkí prezidenti-Kalný Co je co 1+2+3-Reisenauer Co je co v Praze-Rybár Dejiny automobilových pretekov-Skořepa Encyklopédia filmu-Blech Encyklopedický slovník Encyklopedie nožů-Hartink Encyklopedie světových her-Pijanowski Fotbal vášeň 20. století-Macho Guinness World Record 2009 Hrdinové antických olympiád-Sábl Ilustrovaný encyklopedický slovník 1+2+3 Kdo je kdo ve 20. století-Galský Léky, léčitelství a šarlatáni-Kettner Lexikon populárních omylů-Krämer Malá encyklopédia telesnej výchovy a športu Malá encyklopedie ledního hokeje-Gut Nezostalo po nich ticho 3-Horváthová-Čisáriková Novoveké olympiády-Kršák Posledný raj, Polynézia-Stingl Pravidlá futbalu-Krištofík Příruční slovník náučný 1+2+3+4-Procházka Rukověť kriminalistiky-Chmelík Strmé cesty k Himalájam-Orolin Stručné dějiny drog-Escohotado Světové dějiny sexuality 1+2+3-Morus Šesťdesiat rokov Slovana-Kšiňan Športy-Fortuna Tak som to videl-Karšay Žltý diabol, žltý boh-Ferko Dějiny slovenské literatury-Pražák Dejiny slovenskej literatúry-Mišianik Encyklopedie světového malířství-Mráz Kniha rockových hviezd od A do Z-Rees Legendy folku & country-Vondrák Malá encyklopédia hudby-Jurík Mistři světového malířství-Vigué Mistři světového malířství-Renesance Slovník slovenských spisovateľov-Mikula Světové dějiny umění, Malířství, sochařství, architektura-Chatelet Vladimír Birgus. Photographs 1972-2014 Tak mnoho, tak málo-Birgus Canada 1968-1973-Kolář Predám encyklopédie, knihy o športe, literatúra faktu a umenie. Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Ak si vyberiete viacej titulov, je možná dohoda. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam ďalšie zaujímavé knihy. !!! NETELEFONOVAŤ!!! Telefónne číslo je neexistujúce! Odpovede píšte prosím len cez kontaktný formulár.