inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha Vesmír - hry Domino,Šachy

Kategória: Pre mládež

Kniha Vesmír podľa foto,tvrd.v.,zachovalá a n o v é-nerozbalené drev.Šachy, tiež n o v é kocky Domino/25e,alebo Domino môžeme zameniť za novú knihu(iba kúpená,ale nevyužitá) Vampiráti Príliv hrôzy,tvrd.v.(či všetko spolu 30e-možno použijete ako vian.darčeky?). Sme Ba2 s parkovaním-nie poštou.
Kniha Vesmír - hry Domino,Šachy
Podobné inzeráty
Vesmír, Vampiráti a hra Šachy
Knihy 2ks + drev.Šachy nové/jeden odber 25e. Knihy Vesmír(zachov.,tvrd.v.), Vampiráti Príliv hrôzy(n o v á,tvrd.v.) a nové-nerozbalené drev.Šachy, Pexeso-iné. Sme Ba2 s parkovaním.
Vesmír, Vampiráti a drevené Šachy
Kniha Vesmír obrázkový slovník,tvrd.v.,zachov. a Vampiráti Príliv hrôzy,tvrd.v.,n o v á, plus drevené Šachy, nové-nerozbalené/ako 3v1" 25E! Sme Ba2 s parkovaním,nie poštou.
Milan Codr - VESMÍR DOKORÁN, pôvodné slov. 1.vydanie 1976
Predám knihu: Milan Codr - VESMÍR DOKORÁN Je to 1.vyd.1976, len 5500 výtlačkov v slovenčine. Vydali Mladé Letá ISBN:66-184-76. 296 strán, čb aj farebné fotografie, hmotnosť cca: 960 g, tvrdá väzba. Kniha je v dobrom stave. Inzerát je aktualny do zmazania - BA III
Vampiráti, Vesmír, O zvieratách, Kosti
Nová-nevyužitá kniha Vampiráti, Kosti Smrtiace rozhodnutie, zachovalé knihy Vesmír a 100 zaujímavostí o zvieratách, všetky majú tvrdý obal(spolu 30e,alebo každá 10e). Nie poštou,sme Ba2 s parkovaním.
Vesmir na pleciach
Jennifer Nivenová- Vesmír na pleciach Ponúkam na predaj túto veľmi zachovalú knihu, dostala som ako darček,ale u mňa nie využitá pretože čítam iné žánre:( nemá žiadné známky používania viem ju ponuknúť za 6€ aj s poštou:) v prípade záujmu ma prosím kontaktujte SMS alebo mailom
Klasické príbehy: DRAKULA a ČIERNY KRÁSAVEC, PIRÁTI, VESMÍR.
Predám knihy /slovenský jazyk/ - výborný stav aj jednotlivo: Klasické príbehy: DRAKULA /8,-eur/ Klasické príbehy: ČIERNY KRÁSAVEC /8,-eur/ VIDIEŤ.POZNAŤ.VEDIEŤ: PIRÁTI /6,-eur/ Okná do sveta: VESMÍR - Hviezdy, Planéty a kozmické lode /6,-eur/ Dodanie: Osobný odber, alebo dobierka /cena + dobierka/. Pozn.: knihy v knihkupectvách sú vypredané.