inzercia, predaj, predám, bazár

Kniha Záchrana pečene - Medical Medium

Kategória: Zdravý životný štýl

Predám knihu Medicínske Médium: Záchrana pečene od Anthony Williama. Kniha je bez poškodenia, bola nevhodný darček (popravde som z nej prečítala asi 10 strán takže je ako nová).

V prípade záujmu ma kontaktujte mailom (telefonický kontakt viem poskytnúť pri vážnom záujme). Na cene sa vieme dohodnúť.

Uprednostňujem osobný odber v Košiciach.
Kniha Záchrana pečene - Medical Medium
Podobné inzeráty
Medicínske médium Záchrana pecene
Nová kniha Medicínske médium Záchrana pečene Anthony William. Pôvodná cena na fotografii , stav skvelý.
Motivačné knihy
Ceny knih mam znacne nizsie ako kdekolvek inde, kde som nasla V pripade vzatia vacsieho mnozstva knih viem poskytnut este dodatocnu zlavu. Vsetky knihy su uzasne, pomohli, su citane, vacsina v stave ako nove. Klaus Bernhardt Panické ataky Čo sa vám snažia povedat Nová 6.50€PREDANÁ Klaus Bernhardt Jak neztratit chuť do života Nová 8.50€ Judson Brewer Ako prekonať úzkosť Nová 10€PREDANÁ Louise Hay Miluj svoj zivot spoločník a radce Top stav ako Nová 7.50€ Louise Hay Zivot vás miluje Nová 7.50€ Louis Hay Miluj svoj zivot 3€ Top stav akurát prvých 69 strán má farebným zvyraznovacom vyznačené dôležité vety, sú univerzálne a myslím, že sa týkajú kazdeho človeka, takze to nie je nejaky zásah do čítania pre kohokoľvek, skôr si myslím, že to aj uľahčí, zdôrazní a viac to človeka zasiahne a uloží sa. Robin Sharma Mnich, ktory predal svoje ferrari Ceska Nová 5€ Wallace Wattles Istou cestou k zdraviu Nová 5€ James Doty Sila v nás Nová 4.50€ Shajen Joy Azizova Demian Lichtenstein Objavte svoj dar Nová 4.50€ Jarmila Mandzukova Dotyk lieči telo Úsmev dusu Top stav 3€ Tomas Lebenhart Bez plaste Top stav ako Nová 3€ Jack Canfield & Pamela Bruner Tapping k dokonalému úspechu v knihe je aj DVD 2 hodinové, kniha top stav ako nová 8.50€ Deepak Chopra Creating Health zvonku obal známky čítania, inak top stav 3€ Barbara Bergerová Cesta k vnutornej slobode zvonku rohy malé známky čítania, inak top stav, česká 4€ Eckhart Tolle Moc prítomného okamihu pracovná kniha základne techniky meditácie a cvičenia prítomného okamihu Top stav 3€ Hiromi Shinya Balterialni výživa Nová 6€ Hiromi Shinya Enzýmy Klice ke zdravi Nová 20€ Máme ich doma 2ks, jeden na prefaj, sú to cenné informacie, jemná života, od najvýznamnejšieho gastroenterologa Katarína Horáková Patogeny a parazity Top stav 5€ Katarína Horáková Detoxikacia organizmu top stav ako nová 5€ Will Bowen Svet bez sťažnosti Nová ešte zabalená 3.50€ úžasná kniha, máme ich doma viac ks, jedna je na predaj, kedze ja som rýchlo prečítala a posunula čítanú sestre. Norman Walker Čerstvé ovocné a zeleninové stavy Nová 7.50€ Jose Silvia Silvova Metóda Kontroly mysli REZERVOVANÁ Jose Silvia Človek Liečiteľ REZERVOVANÁ Kurt Tepperwein zbavte sa nešťastia Cesta k vnutornej slobode Zbavte sa všetkého, čo vám bráni v nešťastí Ako nová 4.50€ REZERVOVANÁ Mark Goulston Philip Goldberg Nestoj si v ceste REZERVOVANÁ Medical Medium Cleanse to heal Nová 24€ Tamara St John Healing through Detox nová 6€ veľmi pomocná kniha, dôležité kroky Steven Lin The Dental diet Nová 6€ Wright Swartz Toxic Teeth nová 6€ direct Method Le francais direct avec la methode + CD ceruzkou par slovíčok inak top stav 2€ Modelingový Book na fotky A4, respektive fotoalbum na fotky A4 top stav 8€
Medicínske médium Anthony William
Nové knihy o zdravej výžive od známeho Anthonyho Williama. Liečivá očista 33,20 PC cena, ponúkam za 25€. Záchrana pečene 33,90€ PC cena, ponúkam za 25€. Liečivá sila potravín 22,50€ PC cena, ponúkam za 18€. Dokopy 68€. V prípade kúpy všetkých, ponúkam za 60€.
Záchrana pečene - Anthony William
Kniha na predaj, pred mesiacom kupovaná, takže nová. Nie pre mna. Pôvodná cena 33,90 predávam za 20€. Doklad o kúpe na foto.
Kasia Kines The Epstein Barr Virus solution
Ako nová, 1x čítana. Úžasná komplexná kniha. Všetky aspekty. Hrubá kniha s množstvom informácii vedeckých aj praktických a návod na riešenie. Pomohlo. Pôvodná cena 28€ + doručenie 6€ tu kúpené: The Epstein-Barr Virus Solution: The Hidden Undiagnosed Epidemic of a Virus Destroying Millions of Lives through Chronic Fatigue, Autoimmune Disorders and Cancer Medical medium
Zdravý životný štýl
100%stav,5Eur/ks Záchrana pečene - 20Eur