inzercia, predaj, predám, bazár

KNIHY - CESTOPISY, ROZLOUČENÍ S ČESKOSLOVENSKEM A INÉ

Kategória: Mapy, cestovanie

1. ZACHRÁNILI HUSI RÍM ? Jurij Dmitrijev, Pravda 1986. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,50 € + poštovné.

O KNIHE
Autor pútavou formou na základe bohatého faktografického materiálu približuje čitateľom vývoj zvierat, kedy a ako sa niektoré udomácňovali, ako sa „sťahovali“ samy, alebo za pomoci človeka z kontinentu na kontinent a aké nepredstaviteľné dôsledky to neraz malo. Napríklad, keď moreplavci na ostrove Porto Santo vysadili králiky, aby stroskotanci našli na ňom obživu, by neboli predpokladali, že ho vyžerú a spravia neobývateľným. Alebo že veľké ropuchy, ktoré priviezli do Austrálie, zaplavia ulice veľkomiest, kde zlenivené pod pouličnými lampami spokojne čakajú na roje hmyzu. Priam ako detektívka sa číta III. časť knihy o tom, čo všetko dokáže aj ten najdrobnejší hmyz. Kniha bohatstvom materiálu a pútavým spracovaním iste zaujme nielen mladých ale aj dospelých čitateľov.

2. HĽADANIE POSLEDNÉHO RAJA (OBJAVNÉ PLAVBY DO TICHOMORIA V ILUSTRÁCIÁCH), Viktor Krupa, Tatran 1978. Kniha je vo veľmi dobrom stave, prebal poškodený. Cena 3,50 € + poštovné.

O KNIHE
Objavné plavby do Tichomoria v ilustráciách. Kniha obsahuje výber najpozoruhodnejších rytín, vzťahujúcich sa k cestám 5 významných bádateľov - Cook, Lapérouse, d´Entrecasteaux, de Freycinet a Dumont d´Urville.

3. VÝLET DO TŘETIHOR, Zdeněk Veselovský, Mladá fronta 1986, v českom jazyku. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,50 € + poštovné.

4. BOHOVÉ, HROBY A UČENCI, C.W. Ceram, Státní nakladatelství krásné literatury a umění, Praha 1965, v českom jazyku. Kniha je zachovalá, prebal poškodený. Cena 3,50 EUR + poštovné.

5. NECESTAMI BRAZÍLIE. Predaná.

6. OBJEVENÍ TRÓJE, Zamarovský Vojtech, Mladá Fronta, Naše vojsko, Smena, 1962. Kniha je v dobrom stave, obal knihy zašpinený, prebal poškodený. Cena 3,-EUR + poštovné.

7. PÄTNÁSTY KAMEŇ V ZÁHRADE KLÁŠTORA RJÓANDŽI, V.J. Cvetov, Pravda 1990. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,-EUR + poštovné.

8. NA HRANICI SVETOV, Milan Rajský, Osveta 1959. Kniha je vo veľmi dobrom stave, prebal opotrebovaný. Cena 3,-EUR + poštovné.

9. NA ĎALEKOM SEVERE, Jurij Ivanov a kol., Obzor 1980. Kniha je v dobrom stave, prebal poškodený. Cena 2,50 € + poštovné.

10. ROZLOUČENÍ S ČESKOSLOVENSKEM, R. Kipke * K. Vodička (ed.), brožovaná, veľmi dobrý stav, český jazyk. Cena 6,50 € + poštovné.

V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".


KNIHY - CESTOPISY, ROZLOUČENÍ S ČESKOSLOVENSKEM  A INÉ
Podobné inzeráty
KNIHY - CESTOPISY, ROZLOUČENÍ S ČESKOSLOVENSKEM  A INÉ
1. ZACHRÁNILI HUSI RÍM ? Jurij Dmitrijev, Pravda 1986. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,50 € + poštovné. O KNIHE Autor pútavou formou na základe bohatého faktografického materiálu približuje čitateľom vývoj zvierat, kedy a ako sa niektoré udomácňovali, ako sa „sťahovali“ samy, alebo za pomoci človeka z kontinentu na kontinent a aké nepredstaviteľné dôsledky to neraz malo. Napríklad, keď moreplavci na ostrove Porto Santo vysadili králiky, aby stroskotanci našli na ňom obživu, by neboli predpokladali, že ho vyžerú a spravia neobývateľným. Alebo že veľké ropuchy, ktoré priviezli do Austrálie, zaplavia ulice veľkomiest, kde zlenivené pod pouličnými lampami spokojne čakajú na roje hmyzu. Priam ako detektívka sa číta III. časť knihy o tom, čo všetko dokáže aj ten najdrobnejší hmyz. Kniha bohatstvom materiálu a pútavým spracovaním iste zaujme nielen mladých ale aj dospelých čitateľov. 2. HĽADANIE POSLEDNÉHO RAJA (OBJAVNÉ PLAVBY DO TICHOMORIA V ILUSTRÁCIÁCH), Viktor Krupa, Tatran 1978. Kniha je vo veľmi dobrom stave, prebal poškodený. Cena 3,50 € + poštovné. O KNIHE Objavné plavby do Tichomoria v ilustráciách. Kniha obsahuje výber najpozoruhodnejších rytín, vzťahujúcich sa k cestám 5 významných bádateľov - Cook, Lapérouse, d´Entrecasteaux, de Freycinet a Dumont d´Urville. 3. VÝLET DO TŘETIHOR, Zdeněk Veselovský, Mladá fronta 1986, v českom jazyku. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,50 € + poštovné. 4. BOHOVÉ, HROBY A UČENCI, C.W. Ceram, Státní nakladatelství krásné literatury a umění, Praha 1965, v českom jazyku. Kniha je zachovalá, prebal poškodený. Cena 3,50 EUR + poštovné. 5. NECESTAMI BRAZÍLIE, Rudolf Schuster, Ján Štiavnický, Východoslovenské vydavateľstvo Košice 1987. Kniha je vo výbornom stave. Cena 3,50 € + poštovné. 6. OBJEVENÍ TRÓJE, Zamarovský Vojtech, Mladá Fronta, Naše vojsko, Smena, 1962. Kniha je v dobrom stave, obal knihy zašpinený, prebal poškodený. Cena 3,-EUR + poštovné. 7. PÄTNÁSTY KAMEŇ V ZÁHRADE KLÁŠTORA RJÓANDŽI, V.J. Cvetov, Pravda 1990. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,-EUR + poštovné. 8. NA HRANICI SVETOV, Milan Rajský, Osveta 1959. Kniha je vo veľmi dobrom stave, prebal opotrebovaný. Cena 3,-EUR + poštovné. 9. NA ĎALEKOM SEVERE, Jurij Ivanov a kol., Obzor 1980. Kniha je v dobrom stave, prebal poškodený. Cena 2,50 € + poštovné. 10. ROZLOUČENÍ S ČESKOSLOVENSKEM, R. Kipke * K. Vodička (ed.), brožovaná, veľmi dobrý stav, český jazyk. Cena 6,50 € + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
KNIHY - CESTOPISY, HALIČ. PUTOVANIE PO STRATENOM SVET  A INÉ
1. ZACHRÁNILI HUSI RÍM ? Jurij Dmitrijev, Pravda 1986. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,50 € + poštovné. O KNIHE Autor pútavou formou na základe bohatého faktografického materiálu približuje čitateľom vývoj zvierat, kedy a ako sa niektoré udomácňovali, ako sa „sťahovali“ samy, alebo za pomoci človeka z kontinentu na kontinent a aké nepredstaviteľné dôsledky to neraz malo. Napríklad, keď moreplavci na ostrove Porto Santo vysadili králiky, aby stroskotanci našli na ňom obživu, by neboli predpokladali, že ho vyžerú a spravia neobývateľným. Alebo že veľké ropuchy, ktoré priviezli do Austrálie, zaplavia ulice veľkomiest, kde zlenivené pod pouličnými lampami spokojne čakajú na roje hmyzu. Priam ako detektívka sa číta III. časť knihy o tom, čo všetko dokáže aj ten najdrobnejší hmyz. Kniha bohatstvom materiálu a pútavým spracovaním iste zaujme nielen mladých ale aj dospelých čitateľov. 2. HĽADANIE POSLEDNÉHO RAJA (OBJAVNÉ PLAVBY DO TICHOMORIA V ILUSTRÁCIÁCH), Viktor Krupa, Tatran 1978. Kniha je vo veľmi dobrom stave, prebal poškodený. Cena 3,50 € + poštovné. O KNIHE Objavné plavby do Tichomoria v ilustráciách. Kniha obsahuje výber najpozoruhodnejších rytín, vzťahujúcich sa k cestám 5 významných bádateľov - Cook, Lapérouse, d´Entrecasteaux, de Freycinet a Dumont d´Urville. 3. VÝLET DO TŘETIHOR, Zdeněk Veselovský, Mladá fronta 1986, v českom jazyku. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,50 € + poštovné. 4. BOHOVÉ, HROBY A UČENCI, C.W. Ceram, Státní nakladatelství krásné literatury a umění, Praha 1965, v českom jazyku. Kniha je zachovalá, prebal poškodený. Cena 3,50 EUR + poštovné. 5. OBJEVENÍ TRÓJE, Zamarovský Vojtech, Mladá Fronta, Naše vojsko, Smena, 1962. Kniha je v dobrom stave, obal knihy zašpinený, prebal poškodený. Cena 3,-EUR + poštovné. 6. PÄTNÁSTY KAMEŇ V ZÁHRADE KLÁŠTORA RJÓANDŽI, V.J. Cvetov, Pravda 1990. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3,-EUR + poštovné. 7. NA HRANICI SVETOV, Milan Rajský, Osveta 1959. Kniha je vo veľmi dobrom stave, prebal opotrebovaný. Cena 3,-EUR + poštovné. 8. NA ĎALEKOM SEVERE, Jurij Ivanov a kol., Obzor 1980. Kniha je v dobrom stave, prebal poškodený. Cena 2,50 € + poštovné. 9. ROZLOUČENÍ S ČESKOSLOVENSKEM, R. Kipke * K. Vodička (ed.), brožovaná, veľmi dobrý stav, český jazyk. Cena 6,50 € + poštovné. 10. HALIČ. PUTOVANIE PO STRATENOM SVETE, Martin Pollack, Absynt 2020, brožovaná.. Cena 8,50 € + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
lacne a starobyle cestopisy
Lacne cestopisy Bicik, Azia,vydal Albatros za 1e Cerkasov, Narody, Rasy, Kultury, za 1eur Japonsky casopis-vlastivedny sprievodca za 1,5e Jambrich, Skrz naskrz, exoticke kontinenty,cestovanie Cinou a J.Amerikou ako nova za 3,5e Kisch E.E.,Tajna Cina,nakl.Polit.lit.1968,za 2e Kisch E.Er.,Dobrodruzstva na piatich kontinentoch,Praca 1951,za 2e Landscapes of Guernsey with Alderney,Sark,Herm,Sunflower book,skladacka po anglicky za 1,5e Marek K, Narody Indociny za 1,5e Papp Ant.,utikonyvek MAGYARORSZAG,Panorama 1972,Athenaeum Nyomda Bp, za 2,5e Thurzo J, Po svetovych moriach, ml za 1e, Starobyle cestopisy Hrdlicka, Vypraveci od bile Pagody,Orbis 1953,5400ks,1v,bez obalky za 4,9e Houdek I., Burgen und Schlosser des Waagtales, za 6,5e Chyský: Pražský hrad a chrám sv.Víta 1929 za 6,5e, SAL F.L: Hradec Kralove,nakl Jos.Bednare,tisk Fr.Nemeskala,v povodnej vazbe za 3,6eur Zenkl F. :Tabor,Nakl.Jana a Karla Nedvidka 1886,s mapami, cenami a mnozstvo starych dobovych fotografii za 15,5eur
stare cestopisy
Lacne cestopisy, odpovede emailom, nevolat! Bicik, Azia,vydal Albatros za 0,5e Cerkasov, Narody, Rasy, Kultury, za 0,5eur Japonsky casopis-vlastivedny sprievodca za 0,5e Jambrich, Skrz naskrz, exoticke kontinenty,cestovanie Cinou a J.Amerikou ako nova za 0,5e Kisch E.E.,Tajna Cina,nakl.Polit.lit.1968,za 0,5e Kisch E.Er.,Dobrodruzstva na piatich kontinentoch, Praca 1951,za 0,5e Landscapes of Guernsey with Alderney,Sark,Herm, Sunflower book ,skladacka po anglicky za 0,5e Marek K, Narody Indociny za 0,5e Papp Ant.,utikonyvek MAGYARORSZAG,Panorama 1972, Athenaeum Nyomda Bp, za 0,5e Thurzo J, Po svetovych moriach, ml za 0,5e, Starobyle cestopisy Hrdlicka, Vypraveci od bile Pagody,Orbis 1953, 5400ks,1v, bez obalky za 4,9e Houdek I., Burgen und Schlosser des Waagtales, za 6,5e Chyský: Pražský hrad a chrám sv.Víta 1929 za 6,5e SAL F.L: Hradec Kralove,nakl Jos.Bednare,tisk Fr.Nemeskala, v povodnej vazbe za 3,6eur Zenkl F. :Tabor,Nakl.Jana a Karla Nedvidka 1886, s mapami, cenami a mnozstvo starych dobovych fotografii za 15,5eur
Atlasy sveta, turistické mapy, cestopisy a cestopisné DVD
Dobrý deň, Predám atlasy sveta, turistické mapy, cestopisy a DVD: Roma : Centro Storico. (3 Eur); Severomoravský kraj. (5 Eur); Nový školský atlas sveta. Ikar, Bratislava, 2005. (13 Eur); Atlas sveta. Readers Digest Výber, Bratislava, 2006. (19 Eur); Ilustrovaný atlas sveta pre budúce storočie. Readers Digest Výber, Bratislava, 2002. (25 Eur); Vreckový atlas sveta. Slovenská kartografia, Bratislava, 1980. (3 Eur); Autoatlas Európy : Mapy, Rady, Informácie. Readers Digest Výber, Bratislava, 2001. (15 Eur); Sean CONNOLLY: 3D Atlas Země. (Český jazyk). Grada, Praha, 2001. (9 Eur); Josef KANDERT: Afrika. Mladá fronta, Praha, 1984. (7 Eur); Lexikón krajín sveta. Vojenský kartografický ústav, Harmanec, 2001. (25 Eur); Ivan BIČÍK, Alois OBERMANN: Ázia. Madé letá, Bratislava, 1980. (7 Eur); Miloslav STINGL: Synovia Slnka. Tatran, Bratislava, 1988. (5 Eur); Nebezpečný svět : Nebezpečné silnice. DVD 1. Popron music, 2009; Nebezpečný svět : Nebezpečné stavby. DVD 2. Popron music, 2009; Nebezpečný svět : Nebezpečné Pláže. DVD 3. Popron music, 2009. (Len spolu: 7,00 Eur). Planet Food : Jižní Španělsko. Pilot production, 2007. (3,00 Eur); Planet Food : Toskánsko a Emilia-Romagna. Pilot production, 2007. (3,00 Eur). Cena je v zátvorke za každým titulom. K cene knihy, DVD je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Ďakujem za ponuky.
Cestopisy
Predám cestopisy. Osobne v Bratislave alebo plus poštovné. Knihy sú vzhľadom na vek v skvelom stave.