inzercia, predaj, predám, bazár

Knihy pre prípravu k prijímačkám na LF

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám knihy vhodné k prijímačkám na lekárske fakulty cz/sk
Jednotlivo 10€/kus, pri hromadnej kúpe 35€ dokopy za všetky 4 knihy
Osobný odber/ zaslanie na adresu
Knihy pre prípravu k prijímačkám na LF
Podobné inzeráty
1.LF, 2.LF  v Prahe, Hradec, Plzeň - prijímacie skúšky
Predám materiály na medicínu/zubarinu na lekárske fakulty do Prahy, do Hradca Králové, Plzne pre ak. rok 2023/2024 modelové otázky+výpočty príkladov na 1. lekársku fakultu Karlovej univerzity v Prahe. Vydanie je z roku 2011. Je to posledné vhodné vydanie k prijímačkám. Ak sa chcete dostať na túto univerzitu, tak potrebujete práve tieto knihy! Škola vydáva, už len 1 knihu, v ktorej je """"""""výcuc"""""""" otázok, teda sú presne tie isté ako v tomto vydaní, len ich je menej. ale nestačí to na prijímačky, pretože sa Žial, na samotných prijímačkách vyskytujú otázky aj zo staršieho vydania. Z toho dôvodu sa všetci pripravujú z tohto vydania kníh, ktoré ponúkam. + K tomu Výpočty všetkych príkladov 2. LF v Prahe- pre úspešné zvládnutie prijímačok škola vydáva modelové otázky. Ponúkam najnovšie vydanie, ktoré je vhodné priam nevyhnutné pre prípravu na túto fakultu. Jedná sa o 6. upravené vydanie. +prípravné kurzy z biológie, chémie a fyziky, ktoré organizuje priamo škola pre prípravu na prijímačky! Plzeň ponúkam modelové otázky, ukážkové testy, tak ako to bude priamo na prijímačkach a literatúru pre prípravu. Hradec Králové modelové otázky nevydáva. Ponúkam doporučenú literatúru a testy z minulých rokov!! Pre prípravu sú tieto najlepšie, opakujú sa otázky+vypracované príklady. Ďalej príklady z prípravných kurzov z fyziky. Všetky dôležité informácie a všetky materiály
2.LF,1.LF  v Prahe, Hradec, Plzeň - prijímacie skúšky
Predám materiály na medicínu/zubarinu na lekárske fakulty do Prahy, do Hradca Králové, Plzne pre ak. rok 2023/2024 modelové otázky+výpočty príkladov na 1. lekársku fakultu Karlovej univerzity v Prahe. Vydanie je z roku 2011. Je to posledné vhodné vydanie k prijímačkám. Ak sa chcete dostať na túto univerzitu, tak potrebujete práve tieto knihy! Škola vydáva, už len 1 knihu, v ktorej je """"""""""""""""výcuc"""""""""""""""" otázok, teda sú presne tie isté ako v tomto vydaní, len ich je menej. ale nestačí to na prijímačky, pretože sa Žial, na samotných prijímačkách vyskytujú otázky aj zo staršieho vydania. Z toho dôvodu sa všetci pripravujú z tohto vydania kníh, ktoré ponúkam. + K tomu Výpočty všetkych príkladov 2. LF v Prahe- pre úspešné zvládnutie prijímačok škola vydáva modelové otázky. Ponúkam najnovšie vydanie, ktoré je vhodné priam nevyhnutné pre prípravu na túto fakultu. Jedná sa o 6. upravené vydanie. +prípravné kurzy z biológie, chémie a fyziky, ktoré organizuje priamo škola pre prípravu na prijímačky! Plzeň ponúkam modelové otázky, ukážkové testy, tak ako to bude priamo na prijímačkach a literatúru pre prípravu. Hradec Králové modelové otázky nevydáva. Ponúkam doporučenú literatúru a testy z minulých rokov!! Pre prípravu sú tieto najlepšie, opakujú sa otázky+vypracované príklady. Ďalej príklady z prípravných kurzov z fyziky. Všetky dôležité informácie a všetky materiály
Podklady k príjimačkám na psychológiu
Ponúkam podklady k prijimačkam na psychológiu. Všetko zo psychológie, biológie aj angličtiny. + cvične testy, otázky z prijímačok z rôznych škôl. Všetko v online forme.
Testy k prijimačkam na psychológiu
Ponúkam testy k prijimačkam na psychológiu. Všetko zo psychológie, biológie aj angličtiny. Všetko v online forme.
SCIO testy - VŠP
Predám podklady na prípravu na SCIO testy, konkrétne na VŠP. Všetko je v elektronickej podobe - Cvičebnica, Sprievodca testom VŠP a testy - s odpoveďami aj bez. Testy sú z r. 2017, 2018 a 2019.Cena za jeden test je 2€. Ak potrebuješ tieto testy kvôli prijímačkam na psychológiu tak mám ešte k dispozícii aj knihy v elektronickej forme :)
LF MUNI 2023 prijímačky kompletne vypracované
Ahojte, pre tých, ktorí sa pripravujú na lekársku fakultu Masarykovej univerzity v Brne som pripravil skrpitá so všetkými potrebnými informáciami, potrebnými k prijímačkám na LFMU. Okrem podrobných poznámok, ktoré som sám vypracoval, z Biológie, Fyziky a Chémie sú v skriptách prítomné aj modelové otázky na LFMU v pdf forme, všetky potrebné vzorce z chémie, knihy SOUHRNNE TEXTY Z CHEMIE l. A ll. časť a pre tých zvedavých aj časť poznámok z anatómie prvého semestra na MUNI. Zároveň som si dovolil popridávať aj testové otázky na iné lekárske fakulty v ČR ako 1. LF, 2. LF, 3. LF a LFUP. Celé skriptá sú vo forme Google Drive a prístup vám bude umožnený prostredníctvom vášho emailu. Ja osobne som sa učil vyslovene len z týchto materiálov a úprimne si myslím, že sú viac než dostatočné na získanie dostatočného počtu bodov na prijatie či už na VL, ale aj na ZL. V Prípade záujmu ma kľudne kontaktujte.