inzercia, predaj, predám, bazár

Knihy v angličtine

Kategória: Cudzojazyčná literatúra

Predám knihy v angličtine. Sú vo veľmi dobrom stave, až na jednu, poškodenie je odfotené na fotke. Posielam cez poštu alebo Zásielkovňu. V cenách nie je zahrnuté poštovné. Platba iba vopred prevodom na účet. V prípade záujmu ma kontaktujte na email.

Connor Franta - Note to Self - 7€
Connor Franta - A Work in Progress: A Memoir -5€ (kniha je trošku poškodená od farby)
Knihy  v angličtine
Podobné inzeráty
dvojjazyčné- Wang-dang american thang - China business
Predám knihy ktoré sú čiastočne v angličtine a čiastočne v češtine: China business (základný text v češtine, príloha v angličtine) 4.50eur. Wang-dang american thang (v angličtine a češtine) 4.50eur. Výdajné miesto je Bratislava, staré mesto Pri poslaní na dobierku je cena za knihy + poštovné
Knihy v angličtine
Predám rôzne knihy v angličtine. Knihy sú vo výbornom stave. Cena za knihu 3 EUR + poštovné. Pri kúpe dvoch a viac kníh je cena za knihu 2 EUR + poštovné. Píšte mi prosím na mail.
3 komiksové knihy od Arkas v angličtine - 3 Comics in Englis
Cena za vsetky 3 knihy spolu. Tri komiksove knihy v anglictine od autora Arkas: - Look Dad, I’m flying - Honor thy father - No! I’m a stork! Three comics books in English. The price for all three comics.
Predám  detské knhy v angličtine
Predám knihu o tom, čo je kde na zemi v angličtine za 7,- € plus poštovné, nepoškodená, len prelistovaná, encyklopédiu o dinosauroch v angličtine, kniha nie je potrhaná, len rožky sú mierne poškodené, cena 6,- € plus poštovné a knižku o veľkom prehistorickom vyhľadávaní, nová, nepoškodená, cena 4,- € plus poštovné. Pri kúpe všetkých troch spolu cena 15,- € plus poštovné. Kontakt len mailom.
Train your Brain + vedomostné súťaže
DK (Dorling Kindersley) TRAIN your BRAIN to be a GENIUS, krásna kniha ako nová, tvrdá väzba, veľký formát, 192 strán, v angličtine. Výborný spôsob ako si precvičiť mozgové závity, popracovať na svojej pamäti aj kreativite a zlepšiť sa v riešení problémov, 10€. MASTERMIND - 2700 Questions and Answers from the Popular BBC TV Series. Tvrdá väzba, 462 strán, zachovalá. Rozsiahla zbierka otázok a odpovedí z obľúbenej vedomostnej súťaže BBC, v angličtine. Otázky z veľkého množstva rôznych oblastí preveria znalosti aj poučia, 6€ Who wants to be a Millionaire - The bumper quiz book II, 528 strán, v angličtine, ako nová, 8€. 2000 exclusive questions written by the question masters. Od rýchlych prstov až po najnáročnejsie otázky za milión.
Knihy v anglictine - rozne
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Som mimo SK, tak jedine postou, postovne je 5Eur, pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena za knihy. Z dovodu, ze som mimo Slovenska to na dobierku poslat NEVIEM. Platba je prevodom na ucet. Poskytnem cislo na sledovanie zasielky. !!! VSETKY UVEDENE KNIHY SU V ANGLICKOM JAZYKU !!! Harris - Hannibal rising, Red dragon, Silence of the lambs (seria o Hannibalovi Lecterovi) 6Eur/kniha alebo 15 spolu Sam Esmail - Mr. Robot - Red wheelbarrow (pre fanusikov serialu Mr. Robot) 18Eur James Shore, Shane Warden - The art of Agile Development 30Eur David Hume Kennerly - Shooter 40Eur Sophie Howarth - Street Photography Now 15Eur Paul M. Sammon - Future Noir (Making of Blade Runner) 18Eur Johannes Stahl - Street art 15Eur V pripade zaujmu prosim kontaktovat na e-mail, nie telefon. Dakujem Prosim pozrite aj moje ostatne inzeraty. Knihy z roznych inzeratov je mozne kombinovat. Ak ste mi pisali ohladom inzeratu a nevidite odomna odpoved, skontrolujte si priecinok nevyziadanej posty.