inzercia, predaj, predám, bazár

Koberce zo zrušeného skladu 240x240 / viac farieb medzi foto

Kategória: Koberce a podlahová krytina

Na predaj nové koberec v rozmere 240x240. Všetky koberce sú úplne vyrovnané / fotené boli tesnepo rozbalení. Koberce sú nemeckej výroby, zo zrušeného skladu. Všetky sú nové, nepoužívané, treba iba bežne vyčistiť, nakoľko boli dlhšiu dobu v sklade a niekoľkrát prenášané. Všetky koberce sú belgickej a nemeckej výroby, jednoducho sa čistia. Nutný osobný odber v obci Trávnica, do NZ viem doniesť. V prípade otázok ma kontaktujte telefonicky. Možná dohoda zaslania kuriérom. Prepravné prirátam k cene a je nutná platba vopred.
Koberce zo zrušeného skladu 240x240 / viac farieb medzi foto
Podobné inzeráty
Oranžový koberec zo zrušeného skladu 240x240
Na predaj nový koberec v rozmere 240x240. Všetky koberce sú úplne vyrovnané / fotené boli tesne po rozbalení. Koberce sú nemeckej výroby, zo zrušeného skladu. Všetky sú nové, nepoužívané, treba iba bežne vyčistiť, nakoľko boli dlhšiu dobu v sklade a niekoľkrát prenášané. Všetky koberce sú belgickej a nemeckej výroby, jednoducho sa čistia. Nutný osobný odber v obci Trávnica, do NZ viem doniesť. V prípade otázok ma kontaktujte telefonicky. Možná dohoda zaslania kuriérom. Prepravné prirátam k cene a je nutná platba vopred.
Maslový koberec zo zrušeného skladu 240x240
Na predaj nový koberec maslovej farby v rozmere 240x240. Všetky koberce sú úplne vyrovnané / fotené boli tesne po rozbalení. Koberce sú nemeckej výroby, zo zrušeného skladu. Všetky sú nové, nepoužívané, treba iba bežne vyčistiť, nakoľko boli dlhšiu dobu v sklade a niekoľkrát prenášané. Všetky koberce sú belgickej a nemeckej výroby, jednoducho sa čistia. Nutný osobný odber v obci Trávnica, do NZ viem doniesť. V prípade otázok ma kontaktujte telefonicky. Možná dohoda zaslania kuriérom. Prepravné prirátam k cene a je nutná platba vopred.
koberec zo zrušeného skladu 240x330 - 3 KUSY
Predám zaujímavý koberec zo zrušeného skladu. Všetky koberce sú nové, nepoužívané, treba iba bežne vyčistiť, nakoľko boli dlhšiu dobu v sklade a niekokokrát prenášané.Všetky koberce sú belgickej výroby, jednoducho sa čistia. Nutný osobný odber v obci Trávnica, do NZ viem doniesť. V prípade otázok ma kontaktujte telefonicky.Možná dohoda zaslania kuriérom. Prepravné prirátam k cene a je nutná platba vopred.
Nový koberec zo zrušeného skladu 240X320 / 2 KUSY
Predám bordovo fialový koberec zo zrušeného skladu. Všetky koberce sú nové, nepoužívané, treba iba bežne vyčistiť, nakoľko boli dlhšiu dobu v sklade a niekokokrát prenášané.Všetky koberce sú belgickej výroby, jednoducho sa čistia. Nutný osobný odber v obci Trávnica, do NZ viem doniesť. V prípade otázok ma kontaktujte telefonicky.Možná dohoda zaslania kuriérom. Prepravné prirátam k cene a je nutná platba vopred.
Nový koberec zo zrušeného skladu 200x300 poškodené šitie
Predám nádherný koberec zo zrušeného skladu. Nemecká výroba, rozmer 200x300. Koberec je z kvalitného vlákna a veľmi jednoducho sa čistí. Na foto zobrazené poškodenie, 2cm roztrhnute šitie spôsobené pri prenášaní, nepara sa ďalej. Pozrite si všetky moje inzeráty a v prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
Koberec zo zrušeného skladu 190x280
Predám zaujímavý koberec zo zrušeného skladu. Belgická výroba, rozmer 190x280. Koberec je z kvalitného vlákna a veľmi jednoducho sa čistí. Pozrite si všetky moje inzeráty a v prípade otázok ma neváhajte kontaktovať