inzercia, predaj, predám, bazár

Koberec 120x180 cm - Ziggie

Kategória: Koberce a podlahová krytina

Predam koberec Bonami Selection - Ziggie. Takmer novy. (Povodna cena bola 95eur). Len osobny odber v BA.
Koberec 120x180 cm - Ziggie
Podobné inzeráty
Nový koberec
Koberec, nesadla velkosť. Je ako nový , zrolovaný v rohu izby. Prikladám aj link na stránku kde je na predaj
Predám NOVÝ koberec
Predám úplne nový koberec, nepoužívaný. Dominantná farba je svetlosivá s jemným vzorom listov. Koberec je mäkký a veľmi príjemný na dotyk. Veľkosť je 120x180 cm, ktorá je aj dôvodom predaja, potrebujem menší. Preferujem osobné vyzdvihnutie. Kontaktovat mailom.
Retro vlnený koberec kilim Pletatex 1977
Predám retro vlnený koberec kilim od firmy Pletatex Nové Zámky z roku 1977, koberec má pôvodný výrobný štítok, zákazková výroba. Mám dva rovnaké kusy. Koberec nemá diery ani iné výrazné poškodenia, jedna strana koberca má jasnejšie farby ako druhá vzhľadom na to ako bol koberec v miestnoti otočený, na jednej strane sú menšie fliačky asi z podlahy, dá sa otočiť tak aby pekná strana bola hore, alebo skúsiť vyčistiť lepšie. Koberec bol vyčistený a vydenzifikovaný. Cena je 60eur za kus. Rozmer cca 2,2 x 3,3m... Pre viac retro kúskov pozri aj ďalšie moje inzeráty
Koberec 120x180
Ponúkam zachovalý koberec, dobre sa čistí a vysáva,, nám už nepasuje farba.. Vyčistený. Cena symbolická 15 eur
Detský koberec
Predám krásny detský koberec, s motívom pirát, používaný 2 roky, otepovany, možno sa nájde nejaká "chybyčka krásy"... ale veľmi zachovalý. Rozmery 120x180 cm. Cena 20€.len osobný odber, poprípade po Martine doveziem.
Koberec detský
Predám koberec do detskej izby s kvetinovým vzorom. Rozmery 120x180 cm. Cena 10€.