inzercia, predaj, predám, bazár

Kočík Baby Merc Piuma Limited trojkombinácia s autosedačkou

Kategória: Kočíky

Predám kočík Baby Merc Piuma Limited trojkombinácia s autosedačkou zlatý rám, vo výbornom stave, používaný od decembra 2022. V cene je sieťka, pláštenka a držiak na vodu.
Kočík Baby Merc Piuma Limited trojkombinácia s autosedačkou
Podobné inzeráty
BABY-MERC FASTER STYLE 3
Kočík Baby Merc Faster Style 3 trojkombinácia biely rám s autosedačkou Kočík Baby Merc Faster Style 3 vyniká originálnym spracovaním z odolnej tkaniny a pevným hliníkovým rámom. Kočík má nafukovacie kolesá sú prakticky bezúdržbové a jednoducho sa dofúknu. Predné kolesá sú s možnosťou aretácie (udržiavania smeru jazdy). Vášmu bábätku zaistí pohodlie bez väčších otrasov aktívny tlmič, ktorý je umiestnený v strednej časti rámu. Kočík disponuje spoľahlivou centrálnou brzdou a výškovo nastaviteľnou rukoväťou potiahnutou ekokožou. Kočík Baby Merc Faster Style 3 je výborným spoločníkom do mesta aj na dlhé výlety v prírode. Bohaté príslušenstvo aj množstvo inovatívnych prvkov ocení každý rodič ako napríklad priestranný nákupný kôš. Keď sa napr. ochladí, využijete rukávniky, ktoré sú súčasťou základnej výbavy. Kočík je používaný, ale vo veľmi dobrom stave. Hlboká vanička priestranná plastová vanička osadenie vaničky systémom klik-klak funkia kolísky s možnosťou stabilizácie polohovateľná opierka chrbátika mäkký matrac a výstelka stien vaničky priestranná strieška vybavená slnečnou clonou veľké vetracie okienko Športová sedačka osadenie sedačky systémom klik-klak s možnosťou otočenia v smere alebo proti smeru jazdy jednoduchý a kompaktný systém zloženia 5-bodový bezpečnostný pás a pás medzi nôžky polohovateľná opierka chrbátika a nožičiek časti náchylné k znečisteniu potiahnuté ekokožou veľké vetracie okienko mäkké odnímateľné madlo Autosedačka skupiny 0+: osadenie pomocou adaptérov, ktoré sú súčasťou balenia 3-bodový výškovo nastaviteľný bezpečnostný pás s mäkkými výstelkami a rýchloupínacím mechanizmom ergonomická rukoväť pre jednoduchý prenos funkcia kolísky s možnosťou stabilizácie kvalitné poťahové materiály príjemné na dotyk a jednoduché na údržbu veľká odnímateľná strieška na ochranu pred vetrom a slnkom vyteplený nánožník Príslušenstvo ešte ku kočíku... pláštenku sieťku proti hmyzu držiak na flašu rukávniky pre rodiča na rukoväť
Baby Merc Faster Style 3
Baby Merc Faster Style 3 - trojkombinácia - 15.11. - 21:48 Predám Baby Merc Faster Style 3 - trojkombinácia Kočík má veľké nafukovacie kolesá, predné sú s možnosťou aretácie, zadné sú odpružené. V spodnej časti rámu je priestranný nákupný kôš. Kočík je používaný, po 2 deťoch. Hlboká vanička, polohovateľné dno, mäkký matrac a výstelka stien vaničky, strieška vybavená slnečnou clonou, vetracie okienko Športová sedačka s možnosťou otočenia v smere alebo proti smeru jazdy, odnímateľné madlo Vajíčko na prevoz bábätka Príslušenstvo: sieťku proti hmyzu držiak na fľašu rukávniky pre rodiča na rukoväť, super na zimu.
Baby Merc Q9
Trojkombinácia kočíka Baby Merc Q9 Predám trojkombináciu kočíka Baby Merc Q9 zakúpeného v roku 2018 po dvoch deťoch. Kočík je vo veľmi dobrom stave s malými známkami používania (viď foto). Kočík pozostáva z hlbokej vaničky, moskytiéri na hlbokú vaničku, ktorá sa dá použiť aj na športovú časť, pláštenky proti dažďu (rovnako použiteľnej aj na športovú časť), športová časť s nánožníkom a vajíčka s moskytiérou s vyberateľnou vložkou pre novorodencov a adaptér na upevnenie vajíčka o korbu kočíka a tašky. Rukoväť kočíka je možné nastaviť do troch polôh. Možnosť kočíkovať dieťa v smere aj protismere jazdy. Kočík disponuje veľkými nafukovacími kolesami s dušou. Predné kolesá je možné otáčať, ale dajú sa aj zablokovať na priamy smer. Kočík má veľký úložný priestor a vrecká na odkladanie vecí. Možný len osobný odber Trebišov poprípade vieme doviezť do Košíc. Predajná cena 130 €.
Kočík Baby Merc Mango
Predám kočík Baby Merc Mango, kupovaný 5.10.2021,používaný od februára do novembra 2022. Je to 3 kombinácia, čiže v cene je vajíčko, vanička aj športová časť. Ku kočíku je aj pláštenka, sieťka, rukavičky, držiak na nápoje,nánožník, čisto nové rezervné kolesá. Jediná chybička krásy je oškretá koža na športovej časti,viď foto. Pre viac informácií pripájam link na daný kočík.
Kočík Baby Merc Faster Style 3 + vanička so stojanom zadarmo
Predám Kočík Baby Merc Faster Style 3-kombináciu, k tomu zadarmo vaničku zo stojanom. Kočík je po dvoch deťoch. Kapsa je v obstojnom stave, inak všetko vo veľmi dobrom stave. Nová cena 478 EUR.
Kočík Baby Merc Piuma Limited trojkombinácia s autosedačkou
Bežné znaky používania so všetkým príslušenstvom, športová časť nepoužívaná.