inzercia, predaj, predám, bazár

Kočík Gusio 2-kombinacia

Kategória: Kojenecké potreby

Predám kočík zn. GUSIO šedý po 1 dieťati.
Plne funkčný pre 0-36mes. do 15kg
Robustná konštrukcia v zadnej časti 2nasobne odpružený, otočné predné kolesá, nafukovacie
Hlboká veľká vanička s odopnut. vetracou strieškou
Plne polohovací športová časť - da sa dat v 2 smeroch
Nastaviteľná rukoväť
Súčasťou je:
nákupný kôš
pláštenka proti dažďu
sietka
rukavniky
obal na fľašu
taška
podložka
nánožník
Darujem podložku na prebalovanie
Kočík Gusio 2-kombinacia
Podobné inzeráty
Kočík Gusio 2-kombinacia
Predám kočík zn. GUSIO šedý po 1 dieťati. Plne funkčný pre 0-36mes. do 15kg Robustná konštrukcia v zadnej časti 2nasobne odpružený, otočné predné kolesá, nafukovacie Hlboká veľká vanička s odopnut. vetracou strieškou Plne polohovací športová časť - da sa dat v 2 smeroch Nastaviteľná rukoväť Súčasťou je: nákupný kôš pláštenka proti dažďu sietka rukavniky obal na fľašu taška podložka nánožník Darujem podložku na prebalovanie
Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík
Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 1 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 2 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 3 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 4 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 5 Zelené fusaky do kočíkov - 2 druhy-hlboký + športový kočík - 6 Ponúkam na predaj tieto používané fusaky: 1/ používaný fusak po jednom dieťatku. Vhodný od narodenia do hlbokého kočíka. Vnútro veľmi teplé. Farba je bledo limetková, vnútro je krémovej farby. Vhodný ako pre dievčatko, tak pre chlapčeka.Cena je 12,0€. 2/ čierno-zelený používaný fusak, vhodný ako do hlbokého, tak aj do športového kočíka pre väčšie dieťatko. Spodná časť sa dá skrátiť, buď pre hlboký kočík , alebo pre väčšie dieťatko, ktoré už behá. nohy tak ostanú voľne bez uzavretia do fusaku. Má otvory na pripevnenie do kočíka. Cena je 18,0€. Tovar posielam po prevode na účet, v cene nie je zahrnuté poštovné a balné, ktoré je podľa taríf Slovenskej pošty.
Ruksak na kočík
Predám minimálne používaný, nepoškodený batoh na kočík (kupovaný 6 mesiacov dozadu). Súčasťou batohu sú aj popruhy na pripnutie na akýkoľvek kočík. Popruhy majú na oboch koncoch karabínky. Materiál: nepremokavý polyester Obsahuje: množstvo malých zložiek v dvoch hlavných priehradkách na zips. Rozmery: 28 cm x 38 cm x 17 cm Váha 0,93 kg
Deka na kočík PINKIE sťahovacia
Predam sivú deku na kočík PINKIE,ktorá sa dá stiahnuť a upevniť na kočík, aby nepadala.Cena 15 euro.
Rukávniky - rukavice na detský kočík
Predám rukávnik - rukavice na detský kočík. Rukávniky sú z hrejivého fleece materiálu vo vnútri, vonkajšia časť je nepremokavá tkanina. Sada sa skladá z 2ks rukavíc – rukávnikov. Rukavice sú nové – nenosené. Farba: čierna. Rukávniky sa upevňujú na kočík pomocou suchých zipsov. Viac info TELEFONICKY: 0940 26 95 95. INZERÁT PLATÍ DO VYMAZANIA!!!!
Dievčatko 0 - 1 rok
Dobrý deň, ponúkam na predaj komplet výbavu pre dievčatko, všetko od 0 - 1 roku, kočík CAMARELO Ollio 3 kombinácia, ku kočíku je bohaté príšlušenstvo ako jarný fusak, slnečná clona, hrkálka, thermo obal na fľašu a iné. Ohrádka aj s kolotočom, bouncer, set na kúpanie, hracia deka, nosič , oblečenie , hračky. Mnohé veci sú úplne nové, nepoužité, niektoré len 1 - 2 krát... SET obsahuje skoro 1000 vecí :) V prípade záujmu možnosť predaja aj samostatne. Pre viac informácií a foto ma prosím kontaktujte. V rámci dohody vieme aj priviesť, poslať na dobierku, ale dávame prednosť osobnej obhliadke. Cena za komplet SET je 650 Eur prípadne rozumnej dohode sa nebránime.