inzercia, predaj, predám, bazár

Kočík mamas and papas 2v1

Kategória: Kočíky

Predám kvalitný kočík 2v1. Vanička ako nová. Športová časť viac využívaná. Má známky používania, škrabance na ráme, vyblednuta strieška. Ku kočíku sú 2 pláštenky a nastavce na vajíčko.
Kočík mamas and papas 2v1
Podobné inzeráty
Mamas papas ocarro - Skyline Grey -Signature Edition
Predám kočík Mamas Papas ocarro - Skyline Grey Signature Edition. Kupovaný 07/2020 po jednom dieťati. Reálne používaný 15 mesiacov (z toho Vanička 4 mesiace - potom prechod na športovú verziu). Kočík je maximálne zachovalý - minimálne známky opotrebenia ako škrabance a niektorých častiach, ktorým sa ale denno denným používaním nedá vyhnúť. Odber osobne okolie HE, SNV, MI - na dobierku neposielam. Ku kočíku ponúkam aj príslušenstvo, v prípade záujmu o príslušenstvo cena dohodou. Fotky príslušenstva v Inzeráte - príslušenstvo nieje súčasťou inzerovaného kočíka. Fusak - original Mamas papas k danej edícii (Signature Edition) Podložka proti poteniu Hračka Adaptéry na Cyber Vajíčko Popis: Duálne odpruženie a veľké kolesá Vám umožnia neobmedzovať sa pri plánovaní Vašich výletov s dieťatkom. Mäkšie polstrované sedenie dieťaťu zaručuje pocit pohodlia a bezpečia, aby Váš spoločne prežitý čas bol pre celú rodinu príjemný a bezstarostný. Kočík ponúka športový sedák s rovnou polohou na spanie a možnosť dokúpenia korbičky pre prirodzené spanie bábätiek od narodenia do 6 mesiacov. Vlastnosti a funkcie: Oporný vankúšik pod hlavu a mäkko polstrovaný sedák pre maximálne pohodlie dieťaťa. Možnosť umiestnenia sedáku po i proti smeru jazdy. Duálne odpruženie kolies. Robustný podvozok pre lepšiu stabilitu. Možnosť skladania podvozku aj so sedákom po i proti smeru jazdy. Reflexný prúžok na kolesách pre lepšiu viditeľnosť kočíku za tmy. Vývážený podvotok pre jednoduché prekonávanie obrubníkov. Veľká rozšíriteľná strieška pre maximálnu ochranu dieťaťa pred poveternostnými podmienkami. Nastaviteľná výška rukoväte pre jednoduché ovládanie kočíku rodičom. Madlo aj rukoväť sú potiahnuté umelou kožou. Vetracia clona v strieške pre cirkuláciu vzduchu v kočíku behom teplých slnenčných dní. Odnímateľný vankúšik pod hlavu pre najmenšie deti a priestranný sedák umožňujú dlhoročné používanie kočíka. Adaptéry kompatibilné s autosedačkami rôznych výrobcov umožňujú jednoduchý spôsob nasadenia bez nutnosti budenia dieťaťa. Rozmery: Rozmery: 110 x 58 x 96 cm Rozmery zloženého: 37 x 58 x 76 cm Súčasťou kočíka je: podvozok, sedák, 5-bodové bezpečnostné pásy, nákupný košík a pláštenka. Vanička - ku kočíku Mamas & Papas Ocarro je určená pre zdravé a prirodzené spanie bábätiek od narodenia do cca 6 mesiacov. Strieška s UV faktorom 50+ chráni dieťa pred škodlivým slnečným žiarením. Je vybavená aj ventilačným okienkom pre možnosť vetrania behom horúcim letných dní. Nánožník s magnetickými úchytmi umožňuje jednoduchú a rýchlu manipuláciu s bábätkom. Súčasťou vaničky je odnímateľný mäkký matrac.
Mamas & Papas Ocarro Black Diamond
Len veľmi neradi sa musíme rozlúčiť s našim milovaným kočíkom Mamas and Papas Ocarro, nakoľko z neho dcéra vyrástla. Jedná sa o limitovanú edíciu vo farbe Black Diamond, kupovaný bol v r. 2019, dcéra sa narodila az v máji 2020. Kočík s nami absolvoval všetky výlety, vďaka veľkým penovým kolesám všetky terény a dovolenky či už autom alebo letecky, kvôli jeho kompaktnosti nás s ním vždy pustili až pred palubu. Pri kočíku sme veľmi ocenili nadpriemerne priestranný úložný priestor, ktorý odniesol aj veľký nákup a váha pri manipulácií s kočíkom nebola poznať. O kočík sme sa vzorne starali, pravidelne bol servisovaný. Kvoli ochranným podložkám sú všetky penové sedáky v TOP stave a všetky vyzerajú úplne ako nové. Ku kočíku samozrejme pridávame originál pláštenku, oporný vankúšik pod hlavu odnímateľné madlo, ktoré sú úplne nové nakoľko sme ich nepoužívali, iba skladovali a originál Mamas and Papas prebalovaciu koženú tašku Hetty Black, ktorá vyzerá úžasne nie len na kočíku ale aj ako crossbody a je dnes už nezohnateľná. Kočík je v peknom stave, ošuchnuté minimálne miesta pri nakladaní a vykladaní do kufra auta odspodu kočíka, ktoré bežne nevidieť, konštrukcia nemá takmer žiadne škrabance. Všetko je dôkladne nafotené v aktuálnom stave. Kočík sme dali profesionálne vyčistiť a je pripravený pre ďaľších majiteľov. Ďaľšie špecifikácie od výrobcu: Duálne odpruženie a veľké kolesá vám umožnia neobmedzovať sa pri plánovaní vašich výletov s dieťaťom. Mäkko polstrované sedenie dieťaťu zaručuje pocit pohodlia a bezpečia, aby váš spoločne prežitý čas bol pre celú rodinu príjemný a bezstarostný. Kočík ponúka športový sedák s rovnou polohou na spanie a vaničku pre prirodzené spanie bábätiek od narodenia do 6 mesiacov. Vlastnosti a funkcie Oporný vankúšik pod hlavu a mäkko postrovaný sedák pre maximálne pohodlie dieťaťa. Možnosť umiestnenia sedadla v i proti smeru jazdy. Duálne odpruženie kolies. Robustný podvozok pre lepšiu stabilitu. Možnosť skladania podvozku aj so sedákom v i proti smeru jazdy. Reflexný prúžok na kolesách pre lepšiu viditeľnosť kočíka za tmy. Podvozok vyvážený pre jednoduché prekonávanie obrubníkov. Veľká rozšíriteľná strieška pre maximálnu ochranu dieťaťa pred poveternostnými podmienkami. Nastaviteľná výška rukoväte pre jednoduché ovládanie kočíka rodičom. Madlo aj rukoväť potiahnutá umelou kožou. Vetracia clona v strieške pre cirkuláciu vzduchu v kočíku počas teplých slnečných dní. Odnímateľný vankúšik pod hlavu pre najmenšie deti a priestranný sedák umožňujú dlhoročné používanie kočíka. Adaptéry kompatibilné s autosedačkami rôznych výrobcov umožňujú jednoduchý spôsob nasadenia bez nutnosti budenia dieťaťa. Kočík je vhodný pre deti od narodenia do 22 kg. Vanička je vhodná pre deti od narodenia do 9 kg Pri serióznom jednaní sa radi dohodneme na cene. Viac fotiek samozrejme pošlem po dohode.
Kocik Mamas and papas ocarro, autosedacka cybex s isofixom
Predam kocik mamas and papas ocarro vratane bohateho prislusenstva a autosedacku cybex s isofixom cena: 350€ odber: trnava/bratislava Kočík Mamas & Papas Ocarro predstavuje kombináciu špičkového dizajnu a maximálneho pohodlia pre dieťa i pre rodičov. Nesklame vás pri prechádzkach v prírode ani pri stretávaní sa s priateľmi v meste. Duálne odpruženie a veľké kolesá vám umožnia neobmedzovať sa pri plánovaní vašich výletov s dieťaťom. Mäkko polstrované sedenie dieťaťu zaručuje pocit pohodlia a bezpečia, aby váš spoločne prežitý čas bol pre celú rodinu príjemný a bezstarostný. Kočík ponúka športový sedák s rovnou polohou na spanie a možnosť dokúpenia vaničky pre prirodzené spanie bábätiek od narodenia do 6 mesiacov. Vlastnosti a funkcie Oporný vankúšik pod hlavu a mäkko postrovaný sedák pre maximálne pohodlie dieťaťa. Možnosť umiestnenia sedadla v i proti smeru jazdy. Duálne odpruženie kolies. Robustný podvozok pre lepšiu stabilitu. Možnosť skladania podvozku aj so sedákom v i proti smeru jazdy. Reflexný prúžok na kolesách pre lepšiu viditeľnosť kočíka za tmy. Podvozok vyvážený pre jednoduché prekonávanie obrubníkov. Veľká rozšíriteľná strieška pre maximálnu ochranu dieťaťa pred poveternostnými podmienkami. Nastaviteľná výška rukoväte pre jednoduché ovládanie kočíka rodičom. Madlo aj rukoväť potiahnutá umelou kožou. Vetracia clona v strieške pre cirkuláciu vzduchu v kočíku počas teplých slnečných dní. Odnímateľný vankúšik pod hlavu pre najmenšie deti a priestranný sedák umožňujú dlhoročné používanie kočíka. Adaptéry kompatibilné s autosedačkami rôznych výrobcov umožňujú jednoduchý spôsob nasadenia bez nutnosti budenia dieťaťa.
Mamas&papas Urbo2
Predám tuto 3 kombináciu Vajíčko s adaptérmi Dve vaničky béžová a tmavozelená Športová časť Na kočíku sú na novo ušité na mieru rukoväte a madlo je z pôvodného poťahu olúpané inak je kočík v dobrom stave bežne známky používania Športová časť nebola nejak využívaná keďže mám aj druhý kočík Ku kočíku pribalím zimné rukavice, pršiplášť Mamas&papas , tašku na kočík Mamas&papas, tienidlo na leto na vaničku, športový kočík ma tiež vlastnú sietku proti hmyzu a slúži aj ako tienidlo Trnava Len osobný odber
Kočík Mamas and Papas Ocarro,limitovaná edícia black Diamond
Veľmi neradi sa lúčime s našim milovaným kočíkom Mamas and Papas Ocarro, nakoľko náš syn sa do neho pomaly nezmestí. Jedná sa o limitovanú edíciu vo farbe Black Diamond, kupovaný bol v r. 2020. Kočík s nami absolvoval všetky výlety, vďaka veľkým penovým kolesám všetky terény a dovolenky. Pri kočíku sme veľmi ocenili nadpriemerne priestranný úložný priestor, ktorý odniesol aj veľký nákup a váha pri manipulácií s kočíkom nebola poznať. O kočík sme sa vzorne starali, pravidelne bol servisovaný. Kvoli ochranným podložkám sú všetky penové sedáky v TOP stave a všetky vyzerajú úplne ako nové. Ku kočíku samozrejme pridávame originál pláštenku, oporný vankúšik pod hlavu. Ide o dvojkombináciu - hlboká časť a športová časť. Hlboká časť využívaná iba 4 mesiace. Kočík je v peknom stave, ošuchnuté minimálne miesta pri nakladaní a vykladaní do kufra auta. Nejaké tie škrabance je vidieť na bočných logách kočíka (škrabance taktiež dôsledkom vykladania a nakladania z auta - viď foto) Kočík dáme profesionálne vyčistiť a bude pripravený pre ďaľších majiteľov. Ďaľšie špecifikácie od výrobcu: Duálne odpruženie a veľké kolesá vám umožnia neobmedzovať sa pri plánovaní vašich výletov s dieťaťom. Mäkko polstrované sedenie dieťaťu zaručuje pocit pohodlia a bezpečia, aby váš spoločne prežitý čas bol pre celú rodinu príjemný a bezstarostný. Kočík ponúka športový sedák s rovnou polohou na spanie a vaničku pre prirodzené spanie bábätiek od narodenia do 6 mesiacov. Vlastnosti a funkcie Oporný vankúšik pod hlavu a mäkko postrovaný sedák pre maximálne pohodlie dieťaťa. Možnosť umiestnenia sedadla v i proti smeru jazdy. Duálne odpruženie kolies. Robustný podvozok pre lepšiu stabilitu. Možnosť skladania podvozku aj so sedákom v i proti smeru jazdy. Reflexný prúžok na kolesách pre lepšiu viditeľnosť kočíka za tmy. Podvozok vyvážený pre jednoduché prekonávanie obrubníkov. Veľká rozšíriteľná strieška pre maximálnu ochranu dieťaťa pred poveternostnými podmienkami. Nastaviteľná výška rukoväte pre jednoduché ovládanie kočíka rodičom. Madlo aj rukoväť potiahnutá umelou kožou. Vetracia clona v strieške pre cirkuláciu vzduchu v kočíku počas teplých slnečných dní. Odnímateľný vankúšik pod hlavu pre najmenšie deti a priestranný sedák umožňujú dlhoročné používanie kočíka. Adaptéry kompatibilné s autosedačkami rôznych výrobcov umožňujú jednoduchý spôsob nasadenia bez nutnosti budenia dieťaťa. Kočík je vhodný pre deti od narodenia do 22 kg. Vanička je vhodná pre deti od narodenia do 9 kg Pri serióznom jednaní sa radi dohodneme na cene. Viac fotiek samozrejme pošlem po dohode.
Kočík zn. Mamas & Papas Ocarro Jewel
Kočík zn. Mamas & Papas Ocarro Jewel- limitovaná edícia, - po 1 dieťati, bežné známky opotrebenia, - s fusakom a koženou kabelkou zn. Mamas & Papas - hlboká vanička aj športové sedenie - pôvodná cena s fusakom aj kabelkou 1100€