inzercia, predaj, predám, bazár

Kočík mutsy EVO 3v1 Farmer dark grey

Kategória: Kočíky

Predám kočík mutsy EVO farmer, 3kombinácia.
V cene sú zahrnuté:
- original mutsy vajíčko
- novorodenecká vložka do vajička
- adaptéry na vaničku
- adaptéry na vajíčko
- pláštenka na vaničku
- UV clona = sieťka prosti hmyzu sa športovú časť.
- fusak na športový kočík
- rukávnik na rúčku kočíka
- taška
Všetko je originál mutsy. Hlboká vanička sa dá používať aj dlhšie, my sme využili cca 8m.
Športovú časť je možno otáčať v oboch smeroch, má tri polohy chrbátika, polohovať sa dajú aj nožičky. Veľkorysý odkladací priestor. Kočík má veľke kolieska, nemá problém v rôznom teréne. Veľmi dobre sa ovláda aj jednou roukou. Rúčka sa dá polohovať. Kočík sa jednoducho skladá.
Je v dobrom stave, na konštrukcií sú škrabančeky ktorým sa nedá asi pri používaní predísť. Eko koža na rúčke je v top stave.
Je tichý, nevŕzga. Bola som s ním veľmi spokojná.
Kočík mutsy EVO 3v1 Farmer dark grey
Podobné inzeráty
Kočik trojkombinacia Mutsy Evo Urban Nomad Light Grey
Predám kočík trojkombinácia Mutsy Evo Urban Nomad Light Grey. Kočík je v používanom stave - viď foto. Ku kočíku podarujem tašku na kočík, deku, závesnú hračku a pláštenky do dažďa a snehu na vajíčko aj hlboký kočiar. Rúčka na kočíku je používaním ošúchaná, ale zakúpila som na ňu nový čierny obal na zips, ktorý to prekryl, takže to nie je vidieť. Popis: Mutsy Evo podvozok má hnedú koženú, teleskopicky nastaviteľnú rukoväť, vďaka ktorej je výškovo nastaviteľná aj pre vyššie osoby. Ľahká hliníková konštrukcia je čiernej, striebornej a sivej farby. Predné kolesá sú otočné o 360° s aretačnou poistkou a ešte väčšie zadné kolesá sa dajú ľahko zabrzdiť bezpečnostnou brzdou. Kolesá je možné rýchlo a jednoducho odpojiť kvôli kompaktnejšiemu uloženiu. Mutsy Evo podvozok má všetky kolesá bezúdržbové (penové a pogumované). Konštrukcia sa ľahko a jednoducho skladá. Podvozok Evo Urban Nomad ľahký a skladný podvozok vhodný skôr do mesta na podvozok možno nasadiť hlboké lôžko, športovú nádstavbu aj autosedačku (pomocou adaptérov) výškovo nastaviteľná rukoväť predné otočné kolesá s možnosťou aretácie penová kolesá priestranný košík potiahnutie rukoväte hnedou eko kožou Hlboká vanička Evo Urban Nomad pohodlný ergonomický matrac nánožník vetrací otvor v strieške praktické madlo na prenášanie potiahnuté eko kožou vhodné pre deti od narodenia Športová nádstavba Evo Urban Nomad ergonomicky tvarované sedadlo možno ho otočiť po i proti smeru jazdy polohovateľný sedák aj opierka nôh odnímateľné madlo potiahnuté eko kožou bezpečnostné pásy strieška s praktickým šiltom a vetracím otvorom Nánožník Mutsy Evo Urban Nomad ochráni dieťa pred vetrom a chladom jednoduché pripevnenie na rám kočíka Vajíčko zn. Maxi Cosi s adaptérom.
Kočík MUTSY EVO farmer 3in1
Predám kočík mutsy EVO farmer, 3 kombinácia. V cene sú zahrnuté: - original mutsy vajíčko - novorodenecká vložka do vajička - adaptéry na vaničku - adaptéry na vajíčko - pláštenka na vaničku - UV clona = sieťka prosti hmyzu sa športovú časť. - fusak na športový kočík - rukávnik na rúčku kočíka - taška + prebaľovacia podložka Všetko je originál mutsy. Hlboká vanička sa dá používať aj dlhšie, my sme využili cca 8m. Športovú časť je možno otáčať v oboch smeroch, má tri polohy chrbátika, polohovať sa dajú aj nožičky. Veľkorysý odkladací priestor. Kočík má veľke kolieska, nemá problém v rôznom teréne. Veľmi dobre sa ovláda aj jednou roukou. Rúčka sa dá polohovať. Kočík sa jednoducho skladá. Je v dobrom stave, na konštrukcií sú škrabančeky ktorým sa nedá asi pri používaní predísť. Eko koža na rúčke je v top stave. Je tichý, nevŕzga. Bola som s ním veľmi spokojná.:-)
Mutsy Evo trojkombinácia
Predám kočík značky Mutsy Evo Urban Nomad (trojkombinacia), veľmi dobre ovládateľný, vrátane príslušenstva. Farba je šedá light grey. Cena obsahuje: * skladací podvozok s penovými kolieskami, * hlboká vanička + adaptéry na hlbokú vaničku, * športová časť (dá sa dať do úplného ľahu), * autosedačka Maxi Cosi s praktickou strieškou + adaptéry na autosedačku (vajíčko), * nánožník Mutsy Evo * prebaľovacia podložka Mutsy Evo * tienidlá látkové 2ks Kočík je vo veľmi dobrom stave. Len osobný odber.
Detský kočík Mutsy Evo Farmer
Predám skladný kočík Mutsy Evo Farmer Earth-Silver s ľahkou hliníkovou konštrukciou striebornej farby. Okrem hlbokej vaničky a športovej časti sú súčasťou aj adaptéry na vajíčko, ktoré pasujú na vajíčka značky maxi-cosi, cybex, kiddy alebo besafe- viac info na fotke. Kočík je možné zložiť aj s pripnutou športovou sedačkou. Sedačku možno upevniť v smere aj proti smeru jazdy. S kočíkom predávam aj originálny prechodný fusak vo farbe kočíka. Kupovaný bol v januári 2018 a v prevádzke bol od augusta 2018. Povozil nám dve deti a kolieska sú stále tiché a kočík sa ľahko ovláda aj jednou rukou. Na fotkách vidno, že konštrukcia je mierne poškriabaná. Športová časť má trochu vyťahanú farbu od slnka. V prípade ďalších otázok ma kontaktujte. Osobný odber - Trenčín
Kočík Evo mutsy - dvojkombinácia s bohatým príslušenstvom
Predám kočík kvalitnej holandskej značky Mutsy Evo farmer (dvojkombinacia), vrátane príplatkového príslušenstva. Farba je šedá. Kočík je ľahko ovládateľný a jednoducho skladateľný. S Mutsy značkou sme boli maximálne spokojní. Komplet obsahuje: Skladací podvozok Hlboká vanička (so štýlovými vreckami, kde si môžete odložiť kľúče, mobil hlavne vtedy, ak idete niekam narýchlo a nechcete brať celú prebaľovaciu tašku) Športová časť (dá sa dať do úplného ľahu, pod nôžkami má tiež skrytý odkladací priestor) Fólia do dažďa (originál na vaničku aj športovú časť) Sieťka proti hmyzu Nastavec na hlbokú vaničku Nastavec na vajíčko (je to univerzálny nadstavec – my máme MaxiCosi, ale je vhodný aj na Sybex a iné štandardné značky autosedačiek) Originál prebaľovacia taška Originál nánožník Ešte pribalím šedý organizér, kde si tiež môžete dať fľašu, peňaženku, mobil a kľúče. Používala, som na prechádzky, keď som nepotrebovala brať veľkú tašku. Vajíčko (autosedačka) nie je súčasťou ceny kočíka, ak by ste zobrali aj vajíčko, tak je dohoda na cene možná. Všetko je plne funkčné a vo veľmi dobrom stave. Na konštrukcii sú malé škrabančeky, ktorým sa nedá pri používaní vyhnúť, ale nič vážne. Snažila som sa ich nafotiť čo najdetajlnejšie.
Predám kočík Mutsy Evo Farmer
Predám používaný kočík Mutsy Evo Farmer + vanička + Športová časť + MAXI+COSI Cabriofix vajíčko + adaptéry Varianta: Earth B Ku kočíku pridávam: Pláštenku na športovú časť Rukávnik Lupilu Stupienok