inzercia, predaj, predám, bazár

Kočík pre dvojičky/súrodencov BABYACTIVE TWINNI

Kategória: Kočíky

Predám kočík BABYACTIVE TWINNI vhodný pre dvojičky alebo súrodencov.

Kočík sa dá preskladať aj na kočík pre jedno dieťa. Výhodou je veľký úložný priestor pod kočíkom.

Kočík má nafukovacie kolesá, predné plášte sú menené za nové.

Výbava:
-konštrukcia
- adaptéry na umiestnenie dvoch a jednej vaničky/vajíčka/športovej časti
- 2x vanička
- 2x vajíčko+strieška + nánožník + adaptéry na kočík
-2x športová časť+nánožník
-2x pršiplášť
- taška na kočík

Cena 250€. osobny odber.

Kočík pre dvojičky/súrodencov BABYACTIVE TWINNI
Podobné inzeráty
Kočiar pre dvojičky/súrodencov TKF Twinner Twist Duo
Predám kočík pre dvojičky alebo súrodencov nemeckej značky TKF Twinner Twist Duo. Kočík ma šírku 75 cm, prejde vchodovými dverami aj do výťahu. Vhodný do každého terénu, aj do snehu kvôli nafukovacím kolesám. Kočík ma ručnú brzdu a zároveň centrálnu kotúčovú brzdu. Na kočiari sa dá nacvaknúť spolu jedna vanička a jedna športová časť, čiže je kočík vhodný aj pre súrodencov. Obe športové sedadlá sú neotočné, ergonomicky tvarované a polstrované priedušným materiálom Airgo. Chrbtová opierka sedadiel sa dá individuálne nastaviť pomocou zjednodušeného pásového mechnanizmu až do ľahu. Opierky nôh sa dajú zdvihnúť, prispôsobiť možno tiež výšku podnožiek. Kočík obsahuje: Dve modré hlboké vaničky Dve modro-čierne športové časti + dve modré podložky 2x pršiplášť na hlbokú časť 1 veľký pršiplášť má športovú časť 2x čierna sieťka proti hmyzu na hlboké časti 2x nánožník na hlbokú časť 1 veľký nánožník na športovú časť Dvojmadlo na celú športovú časť Samostatné madlo na jednu športovú časť
Predám tieto kočíky pre dvojičky
Tak poďme z ľava BABYACTIVE TWINNI je trojkombinácia, športová časť + vaničky + vajíčka Problém: chýba jedno koliesko pretože prasklo. V strede máme kočík Teutonia a na pravo je Bumble Ride. Všetky kočíky boli super no nastal čas posunúť ich ďalej. Nechceme za ne nič extra. Ale po 100€ za kus ešte hodnotu majú ???? V prípaďe záujmu ma kontaktujte ďakujem.
Bugaboo Donkey 2 pre dvojicky
Kocik je vo velmi dobrom stave, neposkodeny a plne funkcny. Rok vyroby je 7/2020. Twin - pre dvojičky 2 x original fusak cierny Set obsahuje: Kompletný kočík pre dvojičky. Vrátane dvoch hlbokých vaničiek a dvoch športových sedadiel. ( podvozok + style set + slnečnú striešku + duo nástavec + poťah sedačky + slnečnú striešku + poťah vaničky ) Čo všetko vie Donkey 3? Kočík Bugaboo Donkey3 je kočíkom, ktorý v troch jednoduchých krokoch zmeníte z kočíka pre jedno dieťa na kočík pre súrodencov či dvojčatá. Veľké zadné odpružené penové kolesá zaistí ľahkú jazdu v akýmkoľvek terénom. Naopak v meste oceníte menšie predné otočné odpružené kolesá, ktoré možno v prípade potreby zaaretovať napevno. Ovládanie kočíka je natoľko jednoduché, že aj s dvoma deťmi a plne naložením nákupným košíkom ho ľahko zvládnete tlačiť jednou rukou.
Kočík pre dvojičky, súrodencov
Predám Britský kvalitný,nevyblednutý,nepotrhaný, dvojíčkovský kočík nový model Bumbleride s výsuvnou strieškou proti slnku a vetru, množstvom úložného priestoru, aj s výbavičkou pre detičky do všetkých terénov, vojde sa do dverí 80 cm. Kočík je málo používaný s minimálnymi škrabančekmi na konštrukcii pri nakladaní do auta, ktorým sa nedalo vyhnúť a nemení to nič na funkčnosti kočíka, dá sa zložiť na úzko do menších vozidiel. V zime nepoužívaný, striedaný s druhými kočíkmi, kupovaný v kamennej predajni samostatne bez výbavy v hodnote 850€. Vnútro kočíka bolo vždy chránené podložkami, takže vo výbornom stave. Všetko ostatné bolo zvlášť dokupované nové v plných vyšších sumách. Ku kočíku je originál pumpa, stupienok 3 krát použitý, pláštenka 1 krát použitá, sieťka ani raz nebola použitá všetko originál na kočík. Ďalej nánožníky, náhradná duša na kolesá,dekové zavinovačky, teplé mäkké, jemné, biele deky,stolička na papanie, nielen na dovolenky ale aj na upevnenie na stoličky,rukavičky na kočík pre mamičku.Samostatný kočík bez výbavy 600€, biele deky 9€/ks,stolička na papanie 30€/ks,dekové zavinovačky 8€/ks,rukavičky pre mamičku na kocik 9€,stupienok 80€,sieťka 25€, pláštenka 30€.nánožník univerzál 20€/ks,náhradná duša na kolesá 5€. Pri odbere všetkého za sumu 880€ pridám dve stoličky na papanie zdarma.Jedna prenosná stolička na papanie predaná. Poštou neposielam, neodkladám, nedoručujem na adresu!! Kočík treba vidieť, vyskúšať. Len vážny záujem. Kočík je už nepoužívaný, vyčistený a pripravený pre ďalšie deťúrence.
Bugaboo Donkey 2 Twin kočik pre dvojičky a súrodencov
Ďalšie detailné foto k pôvodnému inzerátu. Posúvame náš top kočík Bugaboo Donkey 2, kočík, ktorý sme kupovali v pražskom Vandastore. Po absolvovaní veľtrhu, kde sme sa rozhodovali pre dvojičkovský kočík obstál bezkonkurenčne najlepšie práve tento. Bezproblémov sa zmestí cez bežné dvere, do výťahu či auta. Je, oproti iným dvojičkovským, ľahko manipulovateľný, tým, že korba sa dá rozšíriť a zúžiť, je vhodný pre jedno dieťa alebo dve. Variabilita posúva mozmnosti bežného využitia. Máme ho v black verzii, ktorá je drahšia, ale aj elegantnejšia. Striešky ako aj poťah na košik je wave, poťahy sú kvalitné a svetlostále. Korvové časti takmer úplne bez škriabančekov. Kolesá sú neprepichnuteľné, výborné do každého terénu aj do snehu. Predné sa dajú otáčať alebo zaaretovať. Madlá na sedačkách sú z vnútornej strany trochu “obžuté”, vidno koženku na foto. taktiež na koženke na madle rúčky vidno zub používania. Avšak na funkciu to nemá žiaden vplyv. Ku kočíku pridávam aj držiak na nápoje. Ako nový. Nestihla som využiť, keďže sme prežili viac-menej dobu kovidových lockdownov. Bočný kôš je ideálny úložný priestor, dajú sa vytiahnuť rúčky a odnesiete domov ako nákupnú tašku. Čiže ak doň voľne poukladáte veci, nemusíte prehadzovať do inej tašky. Zmestí sa doň naozaj dosť. Tiež ponúkame k nemu dva originál fusaky Bugaboo performance zimný fusak MISTY GREY, ktorý má vyberateľnú vložku, môžte používať od jesene do jari. Podľa aktuálnych teplôt. Striešky sa dajú zazipsovať na kratšie alebo na dlhšie, čo dieťatku spraví úplnú intimitu pre spánok. Do športovej časti sme dali dievčatá asi 5-6-mesačné, keďže vtedy sme zakúpili kočík. Odporúčam osobný odber, aby ste si dôkladne kočík pozreli. I keď som sa snažila nafotiť čo najviac. Kočík je z nefajčiarskeho prostredia, poťahy sú prateľné v práčke. Kočík som vyčistila, aby bol použiteľný pre ďalšieho majiteľa. My ho už vyše pol roka nepoužívame, potrebujeme už uvoľniť priestor. Škoda mu je stáť. Obsahuje: 1x spodný kôš 1x bočný kôš 1x poťah/kryt na bočný kôš 2x pláštenka proti dažďu 1x korba kočíka black 2x športová časť black 2x striešky wave 2x Bugaboo performance zimný fusak MISTY GREY 1x držiak na nápoje Bugaboo Cena kočíka je 850€ plus 200€ fusaky. Spolu 1050€. predávame všetko ako komplet
Kočík pre dvojičky, súrodencov
Predám kočík pre dvojičky alebo súrodencov. 2 vaničky, 2 športové časti.