inzercia, predaj, predám, bazár

Kocúrik Bertík hľadá domov

Kategória: Mačky

Kocúrik Bertík hľadá domov. Huňatý Bertík je 7 mesačný kocúrik, ktorý vinou nezodpovedného človeka prišiel o jedno očko.
Bertík však nijako nepociťuje handicap, je veselý, zvedavý a hravý. Má rád svojho bračeka Chucka, ktorý ma rovnaký
handicap ako Bertík. Nebráni im to v naháňačkách a vymýšľačkách. Majú radi svojho človeka, nechajú sa rýchlo pomojkať
a už upaľujú za ďalšou zábavou. Ideálne by bolo, keby našli spoločný domov, ale určite by zvládli aj samostatnú
adopciu. Bertík žije v interiéri, používa záchodík a je to dosť veľký maškrtník. Je odčervený a 2x zaočkovaný,
už ho čaká iba kastrácia v primeranom veku. Nachádza sa v dočasne opatere spolu s bračekom v dedinke pri Veľkom
Mederi. Ak chcete dať domov Bertíkovi, kontatkujte správou na FB OZ Lotta Šurany alebo tel. č. . Adopčný
poplatok je vo výške poplatku za vakcináciu.
Kocúrik Bertík hľadá domov
Podobné inzeráty
Mačiatko Bertík hľadá domov
Kocúrik Bertík hľadá domov. Huňatý Bertík je 6 mesačné mačiatko, ktore vinou nezodpovedného človeka prišiel o jedno očko. Bertík však nijako nepociťuje handicap, je veselý, zvedavý a hravý. Má rád svojho bračeka Chucka, ktorý ma rovnaký handycap ako Bertík. Nebráni im to v naháňačkách a vymýšľačkách. Majú radi svojho človeka, nechajú sa rýchlo pomojkať a už upaľujú za ďalšou zábavou. Ideálne by bolo, keby našli spoločný domov, ale určite by zvládli aj samostatnú adopciu. Bertík žije v interiéri, používa záchodík a je to dosť veľký maškrtník. Je odčervený a 2x zaočkovaný, už čaká iba kastrácia v primeranom veku. Nachádza sa v dočasne opatere spolu s bračekom v dedinke pri Veľkom Mederi. Ak chcetedať domov Bertíkovi, kontatkujte správou na FB OZ Lotta Šurany alebo tel. č. . Adopčný poplatok je vo výške poplatku za vakcináciu.
Chuck a Bertík hľadajú domov
Jednooké mačiatka Chuck (Čak) a Bertík hľadajú ten najlepší domov. Mačiatka Chucky (bielo ryšavý)a Bertík (bielo/sivo tigrovaný)sú 6 mesační kocúrikovia, ktorí nemali šťastný štart do života. Niekto ich vyhodil ako cca 2mesačné drobčeky v zime a choré v kartónovej škatuli. Mali veľmi choré očká, respiračné ochorenie, hnačky a parazity. Teraz sú už preliečení, viackrát odčervení, obidvaja podstúpili enukleáciu chorého očka a sú už komplet zaočkovaní. Chucky ešte podstúpi koncom marca operáciu očka, aby sa mu zlepšilo videnie. Obidvaja sú veselí, hraví a veľmi prítulní. Avšak sú trošku opatrní a nie su takí divokí ako mačiatka vedia byť, čo súvisí s ich hendikepom (choré očká). Ale keď treba, vedia sa ponaháňať a poklbčiť ako správni chalani. Vyrastali bez maminky, a tak sú naviazaní na človeka, radi mu ležia v náručí a pradú, alebo usilovne pomáhajú pri akejkoľvek aktivite. Keďže sa navzájom podporujú a majú radi, dobre by bolo, keby našli spoločný domov. Ak sa nenájde spoločný domov, môžu ísť aj individuálne. Kocúrikovia žijú v interiéri, sú zvyknutí používať záchodík a domov hľadajú výlučne len do interiéru. Nachádzajú sa v dočasnej opatere pri Velkom Mederi. Ak im chcete dať domov, kontaktujte správou FB OZ Lotta Šurany alebo tel. č..
Chuck a Bertík hľadajú domov
Jednooké mačiatka Chuck (Čak) a Bertík hľadajú ten najlepší domov. Mačiatka Chucky (bielo ryšavý)a Bertík (bielo/sivo tigrovaný)sú 5 mesační kocúrikovia, ktorí nemali šťastný štart do života. Niekto ich vyhodil ako cca 2mesačné drobčeky v zime a choré v kartónovej škatuli. Mali veľmi choré očká, respiračné ochorenie, hnačky a parazity. Teraz sú už preliečení, viackrát odčervení, obidvaja podstúpili enukleáciu chorého očka. Chuck je už komplet zaočkovaný a Bertíka ešte čaká 2. očkovaie. Obidvaja sú veselí, hraví a veľmi prítulní. Avšak sú trošku opatrní a nie su takí divokí ako mačiatka vedia byť, čo súvisí s ich hendikepom (choré očká). Ale keď treba, vedia sa ponaháňať a poklbčiť ako správni chalani. Vyrastali bez maminky, a tak sú naviazaní na človeka, radi mu ležia v náručí a pradú, alebo usilovne pomáhajú pri akejkoľvek aktivite. Keďže sa navzájom podporujú a majú radi, dobre by bolo, keby našli spoločný domov. Kocúrikovia žijú v interiéri, sú zvyknutí používať záchodík a domov hľadajú výlučne len do interiéru. Nachádzajú sa v dočasnej opatere pri Velkom Mederi. Ak im chcete dať domov, kontaktujte správou FB OZ Lotta Kastrujeme mačky Šurany alebo tel. č. .
Kocúrik Vivo hľadá domov
Vivo je citlivý a nežný kocúrik. Taká romantická duša. Má rád mäkké dečky a sledovanie sveta za oknom. Vonku sa mu nepáči, uprednostňuje bezpečie za sklom. Je vhodný do absolútne každej rodiny, len potrebuje dostatok času na zoznámenie sa s prostredím. Vivo zvieraciu spoločnosť znesie, ale nevyhľadáva. Určite by mu bolo dobre aj ako jedináčikovi. Hľadá domov v tých najnežnejších rukách tých najmilších ľudí. Vivo je mladý kocúrik, ešte taký mačací puberťák, má cca 1,5 roka. Je zvyknutý na bývanie dnu, pekne chodí na mačací záchodik, Je testovaný, čipovaný, očkovaný a už aj kastrovaný. Nachádza sa v Kysuckom Novom Meste. Kocúrik si hľadá ten najlepší domov, kde bude členom rodiny, u ľudí, ktorí vedia, že mačička je záväzok aj na 15 rokov a treba sa jej venovať....áno mačička plzne, áno bude skákať po linke, áno treba pravidelne čistiť záchodik a môže byť, že čo to poškrabe....je to živý tvor, nie plyšová hračka. Kontakt: správou na stránku Tul/k/áčik alebo tel.č. .Adopčný poplatok je 40 EUR.
Chuck a Bertík hľadajú domov
Jednooké mačiatka Chuck Čak) a Albert hľadajú ten najlepší domov. Mačiatka Chucky (bielo ryšavý)a Bertík (bielo/sivo tigrovaný)sú 4,5 mesační kocúrikovia, ktorí nemali šťastný štart do života. Niekto ich vyhodil ako cca 2mesačné drobčeky v zime a choré v kartónovej škatuli. Mali veľmi choré očká, respiračné ochorenie, hnačky a parazity. Teraz sú už preliečení, viackrát odčervení, obidvaja podstúpili enukleáciu chorého očka a Chuck už má za sebou 1. očkovanie. Obidvaja sú veselí, hraví a veľmi prítulní. Avšak sú trošku opatrní a nie su takí divokí ako mačiatka vedia byť, čo súvisí s ich hendikepom (choré očká). Vyrastali bez maminky, a tak sú naviazaní na človeka, radi mu ležia v náručí a pradú, alebo usilovne pomáhajú pri akejkoľvek aktivite. Keďže sa navzájom podporujú a majú radi, dobre by bolo, keby našli spoločný domov. Kocúrikovia žijú v interiéri, sú zvyknutí používať záchodík a domov hľadajú výlučne len do interiéru. Nachádzajú sa v dočasnej opatere pri Velkom Mederi. Ak im chcete dať domov, kontaktujte správou FB OZ Lotta Kastrujeme mačky Šurany alebo tel. č. .
Kocúrikovia hľadajú domov
Jednooké mačiatka Chuck (Čak) a Bertík hľadajú ten najlepší domov. Mačiatka Chucky (bielo ryšavý)a Bertík (bielo/sivo tigrovaný)sú 5 mesační kocúrikovia, ktorí nemali šťastný štart do života. Niekto ich vyhodil ako cca 2mesačné drobčeky v zime a choré v kartónovej škatuli. Mali veľmi choré očká, respiračné ochorenie, hnačky a parazity. Teraz sú už preliečení, viackrát odčervení, obidvaja podstúpili enukleáciu chorého očka. Chuck je už komplet zaočkovaný a Bertíka ešte čaká 2. očkovanie. Obidvaja sú veselí, hraví a veľmi prítulní. Avšak sú trošku opatrní a nie su takí divokí ako mačiatka vedia byť, čo súvisí s ich hendikepom (choré očká). Ale keď treba, vedia sa ponaháňať a poklbčiť ako správni chalani. Vyrastali bez maminky, a tak sú naviazaní na človeka, radi mu ležia v náručí a pradú, alebo usilovne pomáhajú pri akejkoľvek aktivite. Keďže sa navzájom podporujú a majú radi, dobre by bolo, keby našli spoločný domov. Kocúrikovia žijú v interiéri, sú zvyknutí používať záchodík a domov hľadajú výlučne len do interiéru. Nachádzajú sa v dočasnej opatere pri Velkom Mederi. Ak im chcete dať domov, kontaktujte správou FB OZ Lotta Kastrujeme mačky Šurany alebo tel. č. .