inzercia, predaj, predám, bazár

Kolieskové korčule

Kategória: Športové potreby

Predám používané kolieskové korčule, nastaviteľná veľkosť 32-35.
Cena 10 EUR (+poštovné)
Kolieskové korčule
Podobné inzeráty
Dievčenské kolieskové korčule 33 - 36
Predám kolieskové korčule Spokey Speed PRO veľkosť 33 - 36 ( 20,2 - 22,6 cm ). Kolieskové korčule disponujú nastaviteľnou veľkosťou až o 4 čísla Súčasťou je hliníkový podvozok pre dlhú životnosť a nízku hmotnosť. Spokey SPEED PRO Kolieskové korčule, ABEC9 Carbon majú špeciálne profilovanú a anatomickú vložku.
Korcule FILA nastavitelne 31-35
Predam juniorske korcule znacky FILA. Vyuzite iba 5 dni (korculovanie zo skoly). Su krasne. Nastavitelne velkost 31-35. Juniorské korčule na ľad značky Fila Skates. Korčule na ľad pre chlapcov majú farebné, ale bezpečné prevedenie a sú určené pre začínajúcich hokejistov. Disponujú anatomickým polstrovaním špecifickým pre chodidlá najmenších. Ľadové korčule pre deti J-one Ice v čierno-červeno-modrom prevedení boli navrhnuté tak, aby zaručovali nekompromisnú zábavu na ľade. Chlapčenské korčule na ľad majú masívnu, ochrannú štruktúru pre pohodlie a celodenné použitie. Detské korčule na ľad majú skelet a manžetu z kompozitného materiálu, čím poskytujú vynikajúcu bočnú oporu a stabilitu. Bonusom je pútko vzadu a vpredu pre lepšie obúvanie a vyzúvanie, ktoré zvládne sám každý malý či väčší hokejista. Korčule Fila Skates sa zapínajú na dve pracky. Vopred naostrená čepeľ je z leštenej nehrdzavejúcej ocele a je vhodná na každodenné aktivity na ľade ako aj hokej. Korčule na ľad pre chlapcov J-one ice HR vďaka technológii Fila Skates Micro Jem™ umožňujú tzv. milimetrové nastavenie veľkosti korčúľ, aj keď sú už obuté. Takže ich využijete viacero sezón. Detaily produktu: chlapčenské korčule ľahká topánka z odolného materiálu predtavrované polstrovanie na detskú nohu príjemná podšívka poskytujú vynikajúcu bočnú oporu, stabilitu a bezpečnosť dvojitá zatváracia pracka s bezpečnostným cvaknutím pútko vzadu a vpredu pre lepšie obúvanie a vyzúvanie čepeľ z leštenej nehrdzavejúcej ocele čepeľ s hrúbkou 3,5 mm technológia Fila Skates Micro Jem™ umožňuje milimetrové nastavenie Poznámka: EXIsport poskytuje servis na korčule na ľad - brúsenie korčúľ Košice Materiál: zvršok: syntetický materiál podšívka: syntetický materiál čepeľ: nehrdzavejúca oceľ Technológie Fila Skates Micro Jem™ Micro Jem™ Mechanism - JEM ako Junior Extension Mechanism je mechanizmus, ktorý umožňuje milimetrové nastavenie dĺžky topánky korčulí, dokonca aj keď sú obuté. Máte istotu, že ste ich nastavili správne. Nie sú limitované nastavením o jednu veľkosť alebo 1cm. Milimetrové nastavenie umožní maximálne prispôsobenie sa potrebám
Kolieskové korčule + komplet chrániče
Predám dievčenské kolieskové korčule OXELO Play3. Farba: ružovo – fialová. Veľkosť: 32/34. Kolieska: 63mm. Veľkosť korčulí sa dá nastaviť v rozmedzí: Veľkosť 32/33/34. Vnútorná vložka je vyberateľná. Dôvod predaja – dcéra dostala bicykel, kolieskové korčule už nevyužíva. Kolieskové korčule sú používané jednu sezónu - cca 1rok, majú bežné známky používania ale sú v 100% stave. Ku kolieskovým korčuliam je aj kompletná sada kvalitných OXELO chráničov. Viac info TELEFONICKY. INZERÁT PLATÍ DO VYMAZANIA!!!!
dievčenské kolieskové/ľadové korčule  29-32
Korčule Spokey AVIAN Kids 2v1 : veľkosť 29-32 Regulovateľné korčule s vymeniteľným podvozkom. Kolieska možno vymeniť v zime za nôž, korčule sú tak univerzálne a celoročne použiteľné. Jednoduchá regulácie veľkosti umožňuje prispôsobiť korčule veľkosti chodidla, a v prípade detí, zaručuje zábavu pre niekoľko sezón. Kolieska s tvrdosťou 82A dokonale absorbujú vibrácie aj na nerovnom povrchu, ložiská triedy ABEC5 Carbon. Pružnejšie podvozok z PP eliminuje otrasy, korčule sú vďaka nemu ľahšie. Korčule sú vyrábané s dôrazom na každý detail. Extrémne presné šitie a vysoko kvalitné materiály zaisťujú vysoký komfort pre užívateľov. Parametre Ložiská: ABEC5 Carbon Podvozok: PP Kolieska: 82A PU 64mm - rozmer. 29-32 70mm - rozmer. 33-36 72 mm - rozmer. 37-43 Ostrie: nerez oceľ Zapínanie: dvojitá spona s bezpečnostnou poistkou, suchý zips, šnurovanie max. váha užívateľa: 60 - 80 kg Výrobok certifikovaný pri váhe 60 kg Korčule sú vo výbornom stave, pár krát použité. Malý škrabanec viď foto.
Dievčenské korčule
Predám minimálne používané dievčenské korčule v top stave, nastaviteľná veľkosť 34-37 Kolieskové korčule 3 v 1 HS - 8101 Speed sú zárukou pohodlného a hlavne bezpečného korčuľovania. Korčule značky Hop-Sport poskytujú riešenie 3 v 1. Riešenie 3 v 1 je založené na zmene počtu a konfigurácie koliesok ( tak ako je znázornené na obrázkoch) Riešenie 1: 4 kolieska za sebou (in-line) Riešenie 2: 2 kolieska za sebou (1 predné a 1 zadné, vynechanie dvoch koliesok v strede) Riešenie 3: 2 predné kolieska + 2 zadné kolieska (2-radové riešenie vhodné pre začiatočníkov) Chcete zmeniť konfiguráciu koliesok? Urobíte to rýchlo a ľahko. Stačí otočiť kolieska pomocou priloženého náradia a bude to hotové. Poznámka: Korčule 3 v 1 nezahŕňajú podvozok s vymeniteľným nožom a nedajú sa zmeniť na korčule na ľad. Korčule sa dajú nastaviť vo veľkostiach a rastú tak s nohou dieťaťa. Zmena veľkosti je veľmi jednoduchá - stačí stlačiť špeciálny gombík, ktorý je umiestnený na podvozku a súčasne vytiahnuť prednú časť korčule podľa požadovanej dĺžky.
Detské korčule
Predám dievčenské kolieskové korčule OXELO Play3. Farba: ružovo – fialová. Veľkosť: 32/34. Kolieska: 63mm. Veľkosť korčulí sa dá nastaviť v rozmedzí: Veľkosť 32/33/34. Vnútorná vložka je vyberateľná. Dôvod predaja – dcéra dostala bicykel, kolieskové korčule už nevyužíva. Kolieskové korčule sú používané jednu sezónu - cca 1rok, majú bežné známky používania ale sú v 100% stave. Ku kolieskovým korčuliam je aj kompletná sada kvalitných OXELO chráničov. Viac info TELEFONICKY. INZERÁT PLATÍ DO VYMAZANIA!!!!