inzercia, predaj, predám, bazár

Kolieskove korcule Fila

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predam raz pouzite kolieskove korcule. Ako nove, bez poskodenia. Velkost 37. V cene 6 ks chranicov, prilba a taska.Platba vopred + postovne
Kolieskove korcule Fila
Podobné inzeráty
Predám pánske inline korčule Fila, veľ. 42
Predám unisex kolieskové korčule vo veľ.42, značka Fila, model: Houdini Pro. Ešte v záruke! Zapínanie pomocou šnúrok a plastových popruhov, viete upevniť ako potrebujete. Hliníkový rám, priemer koliesok 110mm. Korčule sa predávajú bez brzdy. Osobný odber Trnava/Nitra Viac info:
Kolieskové korčule FILA Ghibli
Predám kolieskové korčule FILA Ghibli -fitness korčule s mimoriadne veľkými kolieskami pre rýchlu jazdu. -odolný hliníkový rám -veľkosť koliesok: 100 mm -tvrdosť koliesok: 84A -ložiská: ABEC 9 Boli pár krát použité a nakoľko my nesadla veľkosť tak rád by som ich posunul ďalej. Veľkosť korčúl je EU 45, UK 10.5 ale podľa mňa je možne, že je tam veľkosť EU 44 UK 9. Záleží od tvaru nohy a preto odporúčam si ich prísť vyskúšať osobne. Pridám k ním zadarmo chrániče veľkosti XL. Cena je 105 €.
Dámske korčule Fila CROSSFIT LADY
Predám 3x použité dámske korčule Fila CROSSFIT LADY veľ.38 z dôvodu nevyužívania. Sú ako nové, nepoškodené viď obrázky. Špecifikácia: Dámske korčule FILA CROSSFIT LADY sú ľahké a veľmi pohodlné kolieskové korčule kategórie fitness pre ženy. Vďaka technológiám SOFTWEAR a AIR FLOW sú ľahšie, pohodlnejšie a lepšie padnú. Ideálne korčule pre mierne pokročilé aj pokročilé korčuliarky, ktoré od korčúľ okrem dobrých technických parametrov očakávajú aj maximálny komfort. Ďalšia specifikácia: technológia SoftWear, konštrukcia Air Flow, maximálna veľkosť koliesok 84 mm, priemer koliesok 84 mm, tvrdosť koliesok 83A, ložiská ABEC7, Rám hliník, zapínanie rýchloupínacia pracka, pásik na suchý zips, klasické šnúrky materiál obuvi Fila Air Flow, predtvarované polstrovanie, priedušný materiál technológie AIR FLOW , SOFTWEAR™ Ku korčuliam prikladám komnplet príslušenstvo na výmenu koliesok. Pôvodná cena 145€, kupované v Sportisime.
Pánské fitness in-line korčule veľkosť 42 (Nové 175€
Predám tieto parádne a zachovalé korčule značky FILA vhodné pre začiatočníkov aj pokročilých. Kolieska sú ako nové. POPIS: Pánské fitness in-line korčule Fila Primo evo sú ideálnym riešením pri udržiavaní telesnej kondície pravidelným jazdením. Vďaka softwear technológii sú veľmi ľahké a systém prúdenia vzduchu odvetrávania zabezpečí, že vaše nohy budú v suchu a chlade. Detaily produktu: Rám: vytlačovaný hliník, séria 6005, stredne vysoký fitness profil Skelet topánky: odolný skelet s vysokou teplotnou stálosťou Vnútorná topánka: špeciálna komfortne predtvarovaná topánka so systémom odvetrávania a antibakteriálnou ochranou Kolesá - veľkosť / tvrdosť: Fila 84 mm - 84 mm / 83A Ložiská: ABEC7 – samomazné, zapuzdrené s vysokou strojovou presnosťou Osky: oceľové osky s hliníkovými AL dištančnými podložkami Priehlavková pracka: široká pracka s presnou a pevnou reguláciou priehlavku Členková pracka: pevná členková pracka s krokovou reguláciou pre presné dopnutie Materiál: hliník, syntetický materiál Technológie Fila Air Flow technológia - Pohodlie je kombináciou niekoľkých aspektov. Teplota nohy je jedným z nich a hrá dôležitú úlohu. Počas korčuľovania sa noha prehrieva a potí sa. Fila "Air Flow" konštrukcia zabezpečuje primeranú ventiláciu nohy, ktorá sa chladí a pomáha tak udržať nohu suchú. Kombináciou dvoch ľahkých priedušných sieťok - jedna z vonkajšej strany zvršku a druhá lemujúca korčuľu sa zabezpečila permanentná ventilácia korčuliarovej nohy. Osobný odber Košice, Prešov. Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná. Inzerát platí do zmazania.
3 Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav
Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav, crivit,37 Inzeráty > Šport > In-line, kolieskové korčule > In-line (koliečka za sebou) Použitý tovar - uložené 1× Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav Pre dámy Pre dievčatá 37 Crivit Sýto ružová Kolieskove korcule 35-37 1x pouzite super stav s taskou, naradim, myslim, ze aj doklad o kupe najdem este 2 roky v zaruke. U nas nevhodny darcek. PC: 27,99 eur Popis Pohodlná, mäkká a maximálne anatomická topánka Stabilizujúca sára s ergonomickou kĺbovou manžetou Patentovaný systém nastavenia šírky a dĺžky až na 5 veľkostí Optimálny, tichý chod vďaka kolieskam High-Rebound (72 mm / 82 A) s kvalitnými chrómovými ložiskami ABEC-7 Aktívny transport vlhkosti vďaka vložkám COOLMAX® S praktickým šnurovaním, pevným pásom a rastrovým zapínaním s dvojitou bezpečnostnou prackou Vetrací systém Zosilnená päta a špička Vrátane náhradnej brzdy, 2 kľúčov na vnútorný šesťhran na povolenie kolies Vyberateľná vnútorná vložka s pätovým polstrom Antibakteriálna, protipachová výbava vnútornej podšívky a vložky Vymeniteľné kolieska a guľôčkové ložiská Pisat na mail: evelyn30@
Predám kolieskové korčule FILA, v.38 + chrániče
Predám kolieskové korčule zn. FILA, veľkosť 38. Nepoužívané, obuté 1x. Priložím aj sadu chráničov, tiež zn. FILA (posledná foto) Cena korčule + chrániče: 35 eur Dohoda mozna.