inzercia, predaj, predám, bazár

Kolimátor Crosman Red Dot Sight 11mm

Kategória: Paintball

Predám cisto nevé Kolimátror.
Vobec nepouzité iba vybalene na fotenie
Cena je z postovnim

Kolimátor Crosman Red Dot Sight 11mm

Crosman Red Dot Sight je kolimátor s otvorenou konštrukciou pre montáž na lištu alebo do drážok 11mm Dovetail.

Zámerný bod kolimátora Crosman, červená bodka.

Kolimátor je nastaviteľný výškovo aj stranovo za pomocou točítek UP and Right.

Napájanie tu zabezpečuje batéria CR2032, ktorá je súčasťou balenia.

Rozmery kolimátora: 120 mm x 150 mm x 40 mm.
Kolimátor Crosman Red Dot Sight 11mm
Podobné inzeráty
Kolimátor Micro red dot sight Theta Optics
Predám tento iba odskúšaný red dot v stave nového kusu v komplet balení s príslušenstvom. Odkaz s popisom : Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Kolimátor Red Dot
Predám momentálne nevyužívaný plnefunkčný kolimátor Red dot od značky Valken. Kolimátor má červenú bodku ktorej sa dá nastavovať senzitivita. Kolimator je plne nastavitelny. Dôvod predaja: nevyužitie Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Kolimátor Trijicon RMR + Offset + ACOG montáž
Predám kolimátor Trijicon RMR s originálnym značením. Kolimátor je nepoužívaný, len osadený na zbrani. Batéria vydrží asi 3-6 mesiacov, kolimátor sa nevypína tak, ako skutočný RMR. Dôvod predaja – po vyskúšaní sa mi nehodí do retro setu. Je k tomu offset mount / šikmá montáž na RIS lištu + AIM-O montáž na optiku ACOG. Pôvodná cena: HM mini red dot 59,99€ AIM-O acog mount 15,89€ Offset mount 7,99€ Predám spolu za 45€, chcem sa toho zbaviť. Tel. č. je vymyslené, prosím, píšte na mail.
Vortex Crossfire Red Dot Kolimátor
Zopár krát použitý kolimátor značky Vortex. Prachu a vode odolný,11 nastavení jasu červeného bodu,v balení nízka aj vysoká montáž.
Kolimátor 1x40 red dot
Predám kolimátor 1x40 red dot na airsoft Dôvod predaja: chcem otvorený red dot, poprípade vymením Posielam aj na dobierku
Airsoft zbrane a výbava
Predám kompletnú výbavu airsoft okrem batérii do zbraní a topánok, všetky zbrane sú v plne funkčnom stave Pri kúpe viacerých vecí zľava istá -Airsoft Specna Arms CORE RRA SA-C11 Black AEG 6mm 391 fps (bez batérie) cena 80€ -4x Airsoft zásobník Specna Arms 70BB LowCap cena za všetky 10€ PREDANÉ -Kolimátor Dragon M2 Red Green Dot Sight cena 20€ PREDANÉ -Laserový zameriavač Red Laser a svetlo Red light cena 20€ -Airsoft Gun JG069 MP5 M5 Series AEG 6mm 340 fps a 2x zásobník 70BB Low Cap(bez batérie) cena 80€ -Airsoftová pištoľ Heckler&Koch HK45 GNB CO2 6mm PREDANÉ -Airsoft Pistol STI Duty One CO2 GBB 6 mm s Blowbackom cena 50€