inzercia, predaj, predám, bazár

Kombo

Kategória: Hudobníci a skupiny

Predám kombo line 6 prosím iba Bratislava a okolie
Kombo
Podobné inzeráty
Fender Hot Rod Deluxe USA
Predám lampové kombo Fender Hot Rod Deluxe vyrobené v USA. Čerstvo prelampované. Súčastou je aj footswitch a obal na kombo. Kombu chýba spring reverb a predná sieťka je na spodku trocha poskodená.
Predám kombo pre akustické nástroje Kustom Sienna 35 Pro
Predám kombo pre elektro akustickú gitaru, alebo ukulele Kustom Sienna 35 Pro s výkonom 30W, 1x10“ Sienna reproduktorom a veľmi vierohodným zvukom, jeden vstup pre nástroj, XLR mikrofónový vstup, 8 kvalitných 24-bitových efektov, 3-pásmový ekvalizér, prepínač na potlačenie spätnej väzby, hmotnosť 14 kg. Druhý kanál vhodný aj na ďalší nástroj. Len osobný odber.
Gitarista s dlhoročnými skúsenosťami  hľadá angažmá
Gitarista s dlhoročnými skúsenosťami hľadá uplatnenie v zavedenej hudobnej skupine, alebo v duete, speváčku so svojím repertoárom, alebo spievajúceho klávesáka. Odspievam 1, 2, 3 hlas. Hlavne stredný prúd, POP rock, ľudovky. Mám kompletnú PA aparatúru, git, kombo a skušobňu. Oblasť Záhoria.
Hľadá sa basgitarista
Bratislavská rocková banda hľadá basgitaristu ! Ak máš rád dobrú rockovú muziku ( Kabát , Motorhead, GNR, AC/DC) tak sa ozvi.Hráme vlastnú tvorbu, vlastná skúšobňa komplet vybavená ,basové kombo k dispozícií . Rock and Roll !
predam gitaru ibanez
Predam gitaru ibanez elektroakusticku ako nova hrana len v studiu pekny zvuk gitary pripadne vymenim za aspon 30w kombo v cene gitary gordo