inzercia, predaj, predám, bazár

Kombucha Red Rumi

Kategória: Potraviny

Predám násadu kombuchy Red Rumi. Cena 9 eur spolu s poštou. (Packeta dorucenie na výdajné miesto)

RED RUMI je plesňová/bakteriálna kolónia pochádzajúca z Afganistanu. Nazýva sa „RED RUMI“ na počesť Rumiho, básnika z tejto krajiny, a to pre jeho červenú farbu a farbu kvasu. Kolónia fermentuje sladený čaj zo sušených plodov šípky a kvetov ibišteka (Karkadè). V porovnaní s klasickou kombuchou ferment neobsahuje teín.
Kombucha Red Rumi
Podobné inzeráty
Kombucha - čajová huba
Ponúkam čajovú hubu kombuchu za symbolickú cenu alebo na výmenu za iné potraviny - domáce ovocie alebo zelenina, orechy, sušené huby, lekvár, domáci chlieb... čokoľvek, čo ste si vypestovali alebo vyrobili sami - aj naša kombucha vyrástla u nás doma:) Len osobný odber v rámci KE - Ťahanovce alebo centrum. Čo odo mňa dostanete: 1.) Niekoľko diskov samotnej huby. Množstvo huby je na nádobu v objeme 0,7 - 1 liter. 2.) Trochu vykvaseného nálevu, akurát aby pokryl hubu, pripravený na pitie. 3.) Sklenenú fľašu s viečkom, akú mám práve poruke (napr. ako vidíte na fotke). Zopár rád k starostlivosti o kombuchu: V prvom rade si treba uvedomiť, že ide o živý organizmus. Teda žiadna horúca voda. Musí mať vzduch (viečko dať doma dole a zakryť servítkou s gumičkou) a pravidelný prísun potravy. Keďže ide o proces kvasenia, musí byť prítomný cukor (sacharid), v tomto prípade ideálny klasický biely cukor. Keď hude dáte dostatok času, všetok cukor sfermentuje a výsledný nápoj vôbec nie je sladký. 2. Množstvom cukru (odporúča sa 80g na liter, zhruba tak to dodržiavam aj ja) a okolitou teplotou viete rast huby regulovať (chladnička a menej cukru spomalí rast). 3. Je jedno, či použijete zelený alebo čierny čaj. Odporúčam však organické čaje, ktoré nie sú striekané. Zvyšky pesticídov by teoreticky mohli hube ubližovať, keďže kombucha je tiež vlastne zhluk baktérií a kvasiniek. Ale overené to nemám, vyskúšajte. Z rovnakého dôvodu neodporúčam používať bylinkové čaje s antifungálnymi účinkami, ako mäta či zázvor. Keď tak si pred pitím môžete bylinkovým čajom doriediť hotový kombuchový nápoj a prípadne ho dosladiť medom (to je môj návrh na servírovanie:)).
Kombucha materská huba :)
Predám domácu kombuchu hubu v skvelom stave :) pripravená na výrobu chutných domácich kombucha nálevov :) Prikladám grátis aj návod na prípravu kombucha nálevu a spôsob skladovania :) V prípade blízkosti je možný osobný odber po dohode, ale nie je problém hubu poslať aj poštou v krabičke na Vašu adresu :)
Kombucha scoby
Čajová huba kombucha. Ponúkam hotovú kombuchu aj s nálevom - je možné ju hneď používať. Eshopy ponúkajú len nálev a hubu si musíte vypestovať sami, čo trvá aj pár týždňov, pokiaľ je dosť výkonná :) Cenné informácie su na stránke 4 kusy s priemerom 10 cm. A 1 ks s priemerom 16 cm - 3L sklenený pohár. 4€ za kus alebo ponúknite. Môžem doniesť do ZM.
Kombucha
Predám hubu kombuchu. Násada zo zeleného čaju (možnosť zarobiť si aj z čierneho, podľa preferencií) + materská huba. Možnosť kúpiť aj sklenený pohár (cena spolu 12€). Kombucha je huba (čajová huba), ktorá je živá symbióza kvasiniek a iných mikroorganizmom vo vlastnom prostredí roztoku (živý roztok – čaj). V roztoku, teda čaj, žije, rastie a rozmnožuje sa. Najznámejšie pozitívny zdravotné účinoky tejto čajovej huby sú: ➡️ Podporuje imunitný systém ➡️ Vychytáva voľné radikály ➡️ Chráni bunky ➡️ Prevencia proti rakovine ➡️ Podporuje trávenie ➡️ Podporuje obnovu črevnej mikroflóry ➡️ Odstraňuje zápchu a aj hnačku ➡️ Detoxikuje celý organizmus ➡️ Dodáva energiu ➡️ Eliminuje únavu a malátnosť ➡️ Podporuje funkciu pečene a obličiek ➡️ Prevencia ochorení pečene a obličiek ➡️ Udržiava mladistvý vzhľad pokožky ➡️ Antiseptické, antibiotické a antivírusové účinky ➡️ Podporuje dobrý spánok ➡️ Upokojuje nervový systém Púchov/Prešov
Čajová houba kombucha
Darujem násadu čajovej huby Kombucha (veľkosť do 3l pohára) + návod na prípravu vlastného nápoja. Preferujem osobný odber.
Kombucha násada
Predám násadu huby Kombucha + návod na prípravu vlastného nápoja. Preferujem osobný odber, v prípade potreby viem aj zaslať (+ poštovné).