inzercia, predaj, predám, bazár

Komoda

Kategória: Ostatný nábytok

Predám komodu 164cm x 45cm x 80cm (ŠxHxV)

Komoda
Podobné inzeráty
Komoda pod televízor.
Televízna komoda je neodmysliteľnou súčasťou každej obývačky . Nie je však komoda ako komoda . Moderná komoda zaujme už na prvý pohľad . Dokonale sa hodí do každej modernej domácnosti . Svojimi jednoduchými líniami ulahodí nejednému oku . Farba dub , masívne drevo sa dá jednoducho zladiť s ostatným nábytkom Vášho interiéru . Komoda disponuje 2 šuplíkmi . Výška – 46 cm , šírka – 150 cm , hĺbka – 45 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Komoda -rohová jednodverová komoda-  V73cmxS59x59cm - top
Komoda -rohová jednodverová komoda- V73cmxS59x59cm - top stav Na predaj: Rohová Jednodverová komoda Esteticky pekný výrobok, hodí sa do domácnosti,ale aj do kancelárie Rozmery: Šírka – 59x59cm Výška - 76 cm 1x polička -hĺbka - 31cm Podrobné ďaľšie rozmery na foto … Stav: Komoda bola používaná minimálne -stála v hosťovskej izbe – veľmi dobrý top stav.
predám zariadenie bytu
Predám zariadenie bytu, kuchynskú linku s umyvačkou riadu, kuchynský stôl, 4 stoličky, komoda z obyvačky, polica na mieru, spálňa - skriňa, manželská posteľ bez matracov /160x200/, komoda, stolíky, plávajúca podlaha, dvere, ak pôjdu demontovať zárubne, klimatizácia a iné, pozri aj ďalšie inzeráty, ideálne všetko spolu. Cena dohodou. Nutný odvoz. Trenčín. voľné od 28.2.2023 kuch. linka /255x210cm/ bez spotrebičov 200€, s myčkou, trúbou a mikrovlnkou /bez varnej dosky/ 330€, chladnička 187cm 100€, stôl a stoličky 4ks 90€, komoda obyvačka spolu 80€, komoda čierna 80€, skrina čierna 100€, postel čierna so stolíkmi a rošty, bez matracov 120€, dvere všetky po 30€, 80ky aj 60ky, kupelnový set skoro nový s umyvadlom 120€. Pračka 50€ /rezerve/, klimatizácia vyborný stav 250€, poličky na mieru hnedá 30€, radiator kupeľňa 20€, hliníkový radiator 20cm dve rebrá 30€, plávajúca podlaha a lišty cca 40m2 50€, vaňa za odvoz, vypínače, zásuvky a bodové svetlá dohodou. kuch. linka /255x210cm/ bez spotrebičov 200€, s myčkou, trúbou a mikrovlnkou /bez varnej dosky/ 330€, chladnička 187cm 100€, stôl a stoličky 4ks 90€, komoda obyvačka spolu 80€, komoda čierna 80€, skrina čierna 100€, postel čierna so stolíkmi a rošty, bez matracov 120€, dvere všetky po 30€, 80ky aj 60ky, kupelnový set skoro nový s umyvadlom 120€. Pračka 50€ /rezerve/, klimatizácia vyborný stav 250€, poličky na mieru hnedá 30€, radiator kupeľňa 20€, hliníkový radiator 20cm dve rebrá 30€, plávajúca podlaha a lišty cca 40m2 50€, vaňa za odvoz, vypínače, zásuvky a bodové svetlá dohodou. Vek predávaného tovaru od 2 do 12 rokov.
Cilek sada BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínky
top stav, bez poškodení...Najlepsie osobný odber v Ba - prip. viem aj priviezt.... Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu dohodou... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Predam skrinkovu zostavu / komody ZARA
SKÔR AKO MA BUDETE KONTAKTOVAŤ, PREČÍTAJTE SI CELÉ ZNENIE INZERÁTU. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA. NA SMS NEREAGUJEM. Kontaktujte ma cez kontaktny formular - emailom, nie som bežne na telefóne. Predam zostavu skladajucu sa z 3 komod ZARA: Komoda 1: 5-zasukova komoda uzsia - sirka 60cm, vyska 100cm, hlbka 50cm, povodna cena: 255€ Komoda 2: 2-zasuvkova nizka - sirka 100cm, vyska 54cm, hlbka 50cm, povodna cena: 175€ Komoda 3: 5-zasuvkova komoda sirsia - sirka 80cm, vyska 100cm, hlbka 50cm, povodna cena: 295€ POVODNA CENA SPOLU: 725€ PREDAM IBA CELU ZOSTAVU SPOLU ZA STVRTINOVU CENU: 185€ DOBRY STAV, ale je badatelna zmena farby na bledych-lesklych plochach od slnka. Osobny odber Bratislava - Podunajske Biskupice. Moznost zabezpecit nakladnu dopravu v ramci BA a okolia za priplatok.
BiTurbo Racer komoda pumpa čerpačka benzínu zn. Cilek
Top stav, bez poškodení...Len osobný odber v Ba (v prípade záujmu mám aj detský stôl z rovnakej série - spolu za zvyhodnenu cenu...) Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.