inzercia, predaj, predám, bazár

Komondor šteniatka

Kategória: Psy

Posledné 2 dievčatá a chlapec na predaj.
Ponúkame na predaj čistokrvné šteniatka komondora bez PP. Šteniatka sú k odberu, sú začipované, zaočkované a odčervené a socializované so zvieratami. Obaja rodičia žijú na farme, so zvieratami ( ovce, kozy, kone, hydina, mačky a iné), sú to pracovné a rodinné psy s vynikajúcou povahou .
Komondor šteniatka
Podobné inzeráty
Predám Komondor šteniatka
Predám Komondor šteniatka. Odber dostupný začiatkom novembra. Šteniatka sú očkované a odčervené. Kontaktovať iba cez tel. č.
Komondor šteniatká
Predám Komondor šteniatká sú očkované odčervené 2x volať na Tel.č.
Komondor šteniatka na predaj
Ponúkam na predaj šteniatka Komondor. Pri odbere budú očkované a odčervené. Odber možný začiatkom novembra. Sú zvyknuté na zvieratá, žijú na farme. Rodičia sú dobré strážne psy ale zároveň aj milujú ľudí a deti. Psy vhodné na rodinnú farmu aj na stráženie.
Steniatka Komondor x Labrador
Darujem steniatka krízence Komondora s Labradorom Matka je cistokrvny Komondor. Odber mozne cca koncom januára 2023. Ps. Ako omenu za steniatko si prosime vrece krmiva pre psov
Zlatý retríver / Golden retriever - šteniatka - sučky
Chovateľská stanica "Slnko Unína" ponúka šteniatka - sučky Zlatého retrievera s PP. Matka: EIMI-LI Slnko Unína – 3xCAC, 2x R.CAC, sk.: OVVR, otec: WONDEWR Diamond In The Heart 9x CAC, 3x R.CAC, 2x CACIB, 1x R.CACIB, 2x BOS. Šteniatka prišli na svet 12. 10. 2022 a sú ihneď k odberu. Šteniatka majú vystavený PETPASS, Preukaz o pôvode, sú očipované, 5x odčervené, 3x zaočkované + na cestu dostanú štartovací balíček. Naše šteniatka sú odchovávané v rodinnom prostredí, s nadštandardnou starostlivosťou, vedené k hygiene, maximálne socializované na ľudí, najmä deti, iné psy. Šteniatka sú zlatej farby, vyrovnanej povahy, kvalitného exteriéru a výborných pracovných vlôh. Šteniatka sú vhodné na výstavy, výcvik, canisterapiu, ale samozrejme môžu byť aj skvelý domáci miláčik s výborným zdravím a povahou. Na výstavách, skúškach a podobných aktivitách netrváme. Podstatné je aby sa šteniatka dostali do skvelých domovov, kde budú právoplatným členom domácnosti. Šteniatkam poskytujeme zadarmo nadštandardný celoživotný servis - profesionálna úprava srsti, poradenstvo v rôznych oblastiach - výchova, výživa, výcvik, výstavy. V prípade vážneho záujmu o šteniatko nás prosím kontaktujte v predstihu, na šteniatka vedieme poradovník. tel.: , email: slnko.unina@, web:
Bígl - Beagle - tricolor - trojfarebné - šteniatka
Posledné šteniatko - rezervované. Fotky priebežne aktualizujeme. Prijímame rezervácie na šteniatka bígla, ktoré sa narodili 17.03.2023 našej 2 ročnej Amy. Šteniatka majú krásne črty po oboch rodičoch. Ide o prvý vrh. Šteniatka budú bez PP. Na prvej fotke je fenka, ostatné šteniatka sú psy. Šteniatka sa budeme snažiť čo najlepšie vychovať pokiaľ budú u nás. Naučíme ich domácemu výcviku, no už teraz sú veľmi šikovné. Šteniatka bíglov sú veľmi oddané svojej rodine, zdravé a hravé. Rozhodne majú skvelú povahu k deťom a dobre vychádzajú aj s inými domácimi zvieratami. Šteniatka môžu ísť k novým majiteľom najskôr od 12. mája. Vtedy už budú očkované a štyrikrát odčervené. Taktiež boli skontrolované veterinárom a majú preukázateľne dobrý zdravotný stav. V čase odberu už budú mať aj vlastný veterinárny preukaz. Pri odbere pribalíme aj základný balíček pre šteniatka: 1 kg granuliek, ktorými sú kŕmené, obojok, misku a prekvapenie. Viac fotiek matky Amy si môžete pozrieť aj na instagrame @amynapotulkach . Tešíme sa Vášmu láskavému záujmu. Osobná návšteva je po dohode vítaná. Seriózny budúci majitelia ma môžte kontaktovať na čísle: . Cena: 270€. Dohoda na cene možná.