inzercia, predaj, predám, bazár

Komplet bunda,nohavice Reima 98

Kategória: Komplety

Predám nepremokavú podšitú bundu Reima s odnímateľnou kapucňou a softshell nohavice Reima jemne zateplené,málo nosené,veľ.98,sedí až po veľ.104. Spolu 35€+poštovné,samostatne 20€ bunda i nohavice+poštovné.
Komplet bunda,nohavice Reima 98
Podobné inzeráty
Reima súprava, v.98
Predam uplne novu, nenosenu supravu Reima - nohavice plus bundicka na zips. Je to teplejsi material, vhodny aj ako teplakova suprava alebo dodatocna vrstva pod zimne oblecenie. V top stave, velkost 98 (cca 3 roky)
Reima - zateplená súprava
Ponúkam na predaj nenosenú ( iba štítok je dole) Reima súpravu, veľ. 92.
Chlapčenská lyžiarska/snowboardingová bunda a nohavice
Predám úplne novú (nepoužitú) chlapčenskú lyžiarsku bundu a lyžiarske nohavice (nepoužité) značky Horsefeathers v záruke. Bunda: -je vylepšená membránou UltraTech, podlepenými kritickými švami alebo kvalitnými YKK® zipsami. - vrecko na skipas na ľavom rukáve -nastaviteľný spodný lem -flísová podšívka vreciek -vnútorné audio vrecko -snehový pás s protišmykovou páskou -nastaviteľné manžety rukávov na suchý zips -flísová ochrana brady voči oderu -ergonomicky tvarované rukávy -ľahká úprava veľkosti kapucne -extrémne odolné nite Coats® -kvalitné YKK® zipsy -podlepené kritické švy neprepustia ani kvapku vody Zateplenie 120 g telo, 100 g rukávy Membrána UltraTech Vodný stĺpec 10 000 mm Priedušnosť 10 000 g/m²/24h Nohavice: -Vodoodolnosť: 10 000 mm -Priedušnosť: 10 000 mm -Vrchný materiál: UltraTech 10/10, 100 % polyester, vodoodpudivá laminovaná membrána, vonkajšia C6 DWR úprava materiálu -Zateplenie: PET 40 g – Zateplenie rýchlo schne, je veľmi trvanlivé, mäkké, priedušné a má skvelú regeneračnú schopnosť po stlačení. -Podšívka: 100 % nylónový taft -Nepremokavý a priedušný materiál UltraTech® -Extrémne odolné nite Coats -YKK zipsy: globálny líder v kategórii funkčného zimného oblečenia. -Podlepenie kritických švov -Karabína vo vrecku -Ergonomicky tvarované nohavice -Vnútorné nastavovanie obvodu pásu -All mountain nohavice pre snowboarding a lyžovanie Strih: Regular fit Bunda chlapčenskej veľkosti: L Nohavice chlapčenskej veľkosti: XL Veľkosť sedí na cca 12-13 rokov Doklad o kúpe, všetko v záruke Cena spolu za komplet
Zimný komplet dievčenský (bunda + oteplovačky), veľ. 98 cm
Na predaj dievčenský zimný nepremokavý komplet - bunda a oteplováky veľ. 98 cm (4 roky), zn. Columbia. Bunda: ružová s modrým vnútrom, kapucňa olemovaná gumou pre lepšie držanie na hlave, zapínanie na zips a suchý zips. Oteplováky: farba ružová, výškovo nastaviteľné traky na suchý zips, vrchná časť oteplovákov z teplého fleecu. Nohavice je možné po celej dĺžke rozopnúť na zips - v prípade potreby sa nemusia vyzlieť, ale len rozopnúť zips. Málo nosené, v dobrom stave. Cena za komplet (bunda+nohavice): 25 EUR. Osobný odber Bratislava, možnosť zaslať poštou + poštovné.
Lyžiarska bunda a nohavice Quicksilver
Predám detský komplet bundu a nohavice Quicksilver pre malých shrederov.veľkosť 8/XS na vek cca 6-8 rokov. DryFlight technology, vodeodolnost 15k,zateplena, stahovaci pás proti snehu, vetracie otvory,vrecko na lístok. Nohavice s manžetami a bočnými vetracimi otvormi. Naozaj kvalitný materiál,jazdené 1 sezónu, bez poškodenia,čisté. Vhodné aj ako darček, bez známok používania Pôvodná cena 120e bunda a 80 nohavice. Cena spolu za komplet 110 eur
Lyžiarska bunda, lyžiarske nohavice a rukavice
Predám lyžiarsku bundu zn.CMP veľkosti 152, vhodná pre 9-11 rokov. Reflexné prvky, odopínateľná kapucňa, vrecko na lyžiarsky lístok samozrejmosť. K bunde prispôsobujem lyžiarske nohavice inej značky, pretože originál sú veľmi veľké. K bunde pridávam Rosignol rukavice a jedny turistické ,zateplené nohavice. Bunda má na ľavom rukáve prešité šitie - viď foto, nie je to vidno,ale bola vytiahnutá nitka. Na jednom bočnom vrecku pokazený ýba tam vozíček. Šikovná žienka navlečie. Nohavice top stav ,rovnako ako rukavičky. Ku kompletu pridávam jedny turistické ,zateplené nohavice.