inzercia, predaj, predám, bazár

Komplet met

Kategória: Nohavice

Veľkosť xs
Komplet met
Podobné inzeráty
MET - Riflové nohavice
Predám nové MET riflové nohavice s kamienkami . Veĺkosť výrobcu 31 . Pás 40 - 41 cm Boky 49 - 50 cm Dĺžka 97 -98 cm Cena s poštovným 25 Eur .
MET - dámsky overal s čipkou - xs/s
Nádherný, extravagatny bavlneny čierny overal zn. MET, veľkosť XS/S. Už sa nedá kúpiť, top stav, robí krásny výstrih. Drahá a luxusná značka, nosí aj Dara Rolins. V prípade vážneho záujmu pošlem foto na postave do emailu. Ideálne pre výšku do 170cm. Cena je pevná, v cene nie je zahrnuté poštovné. - nezervujem - nepremeriavam - nefotim na postave - Osobný odber: Bratislava Petržalka. Na iné miesta žiaľ veci nedoručujem Uprednostňujem osobný odber. Na dobierku neposielam. Posielam aj poštou - len po prevode.
Met
Predám MET, original rifle velkost 27
Met overal
Predám krasny MET overal. Ako novy. Velkost 27
Met nohavice
Predám Met cierne nohavice. Velkost 27
MET in jeans originál NOVE veľkosť 23
Predám damske poprípadne dievčenské rifle MET in jeans originál bola to limitovaná kolekcia vykladana kamenami stály 235 EUR sú úplne nové neboli nikdy nosene veľkosť je 23 t.j Xs alebo S -nakoľko sú každému malé preto posuvam posielam ihneď po dohode 1.trieda poštou kontaktovať prosím cez SMS správy na dobierku neposielam nech sa páči ďakujem pekne!limitovana edícia!Kozmeticky darček samozrejmostou!