inzercia, predaj, predám, bazár

Kompresor Copeland Scroll

Kategória: Klimatizácie

Jedna z najlepších technológií rolovania na svete.
Používa sa veľmi málo.

Technické detaily:

Výrobca: Copeland
Modely: ZR48K3E-4ks
ZR68KCE-1ks
ZR72KCE-1ks

Fanúšikovia:
k nim 4 ks
VŠETKO málo používané!!!

Predám za 80 eur ZA VŠETKY KOMPRESORY a ventilátory!!!
Kompresor Copeland Scroll
Podobné inzeráty
Kompresor - Copeland ZP54K3E-TFD-522
Jedna z najlepších scrollovacích technológií na svete. Velmi malo pouzivany. Technické detaily: Výrobca: Copeland Emerson Model: ZP54K3E-TFD-522 Typ kompresora: Scroll Typ prevedenia: Hermetický Napájanie: 380 - 420V, 4-5 HP Výboj: 1/2" (12.7 mm) Sanie: 7/8" (22.22 mm) Rozmery (d × š × v): 246,0 × 246,0 × 443,0 mm Dopravný a sací objem (m3): 8,93 Hmotnosť: 40,10 kg Predávam za 100 eur menej ako polovicu z ceny, rýchla dohoda možná. Pôvodná cena je 1088.75 Euro na: bližšie informácie na: Je ťažký (> 40 kg), preto len osobný odber. kontakt cez formulár. Kvôli pracovným podmienkam nemôžem byť na mobile.
Tepelné čerpadlo 10kW nové
Predám Tepelné čerpadlo Gree Monoblok Versati III s výkonom 10kW Vhodné na podlahovú plochu cca 200 m2 Nové, zabalené, faktúra, záruka 5 rokov!!! Najvyššia energetická trieda: A+++ Dohoda na cene možná. Doprava zdarma po celom Slovensku. Systém Monoblok je veľmi jednoduchý na inštaláciu, pretože sa skladá len z jednej vonkajšej jednotky. Môže byť napojený na podlahové vykurovanie, radiátory, fancoily a ohrev teplej vody, ak je pridaná nádrž na teplú vodu a trojcestný ventil. K dispozícii sú tri výkonové varianty 6, 10 a 16 kW. Je to ideálne tepelné čerpadlo hlavne pre domy alebo byty, ak existuje možnosť inštalácie jednotky v exteriéri (terasa, záhrada). Je to ideálne pri požiadavke na jednoduchosť inštalácie, nakoľko je zariadenie hermeticky uzatvorené, tým pádom nie je potrebný certifikát na F-plyny. VERSATI III obsahuje obehové čerpadlo Wilo Invertor, doskový výmenník Alpha Laval PHE, patentovaný dvojstupňový rotačný kompresor GREE. Nový kompresor s pridaným ekonomizérom a medzistupňovým vstrekovaním chladiva napomáha k zväčšeniu prevádzkového rozsahu a zvýšeniu odovzdaného tepla vo výparníku. Efektívne funguje aj pri nízkych teplotách až do -25 °C. Dvojstupňový invertorový kompresor so vstrekovaním chladiva druhého stupňa Axiálny ventilátor poháňaný EC motorom s riadením otáčok Dotyková obrazovka Možnosť ovládania cez internet pomocou aplikácie GREE+ Vysoká účinnosť Obehové čerpadlo s reguláciou otáčok Tichý režim len 45 dB(A) Integrovaná expanzná nádoba a poistný ventil Možnosť ekvitermickej regulácie, regulácia podľa referenčnej izbovej teploty alebo pomocou termostatu Možnosť chladenia v konvektorových jednotkách Príprava teplé vody Možnosť pripojenia a spínanie záložného kúrenia (nie je súčasťou balenia) Automatické opätovné zapnutie po výpadku prúdu
kompresor chladiaceho zariadenia
Predám kompresor, výmenník s ventilátorom a príslušenstvo. Cenu ponúknite.
Rezervované kompresor chladiaceho zariadenia
REZERVOVANÉ Predám kompresor, výmenník s ventilátorom a príslušenstvo. Cenu ponúknite.
Chladiarensky kompresor
Predam uplne novy chlad. kompresor značky BRISTOL- made in USA . Napajanie 230V Chladiaci výkon 8,8kW Dá sa použiť pre chladivo R22 / R407.
Chladiarensky kompresor
Predam uplne novy chlad. kompresor značky BRISTOL- made in USA . Napajanie 230V Chladiaci výkon 8,8kW Dá sa použiť pre chladivo R22 / R407.