inzercia, predaj, predám, bazár

Končím so strachom a žijem odvážne

Kategória: Ostatné

Nová kniha, Katarína Zacharová
Pozrite sa späť na svoj život. Kým ste sa nestali? Čo všetko ste neurobili, neskúsili a nezažili? Kam ste nešli, lebo vás zabrzdil strach a pochybnosti?

Strach je najväčším vrahom vašich snov, talentov a túžob. Strach vás brzdí v raste, nedovoľuje vám použiť najvyšší potenciál a oslabuje vašu sebadôveru. A pritom väčšina strachov nie je reálnych, sú iba limitáciou vašej mysle a vôbec sa nemusia stať.

Skončite so strachom a začnite odvážne žiť svoj najlepší život.

Zoberte svoj život pevne do rúk a nedovoľte strachu, aby vás viac sabotoval a zmenšoval vaše možnosti. Nepremárnite svoj život, energiu, talenty a šťastie, ale naberte odvahu a vytvorte život, vzťahy, prácu, zdravie, po ktorých najviac túžite.

Katarína Zacharová sa vo svojej druhej knihe prvýkrát podelí o to, čo posledné roky učila iba na svojich súkromných transformačných programoch alebo koučingoch. Krok po kroku vám ukáže, ako nabrať odvahu a silu oslobodiť sa a prekonať strachy, limitácie, minulosť a negativitu na štyroch úrovniach vášho bytia, aby ste naplno a s radosťou použili svoj najvyšší potenciál na realizáciu svojich snov a cieľov.
Končím so strachom a žijem odvážne
Podobné inzeráty
Končím so strachom a žijem odvážne - K. Zacharová
Predám knihu od K. Zacharovej Končím so strachom a žijem odvážne. Cena 10 EUR + poštovné. Kniha je nová. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty na bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Končím so strachom a žijem odvážne - K. Zacharová
Predám knihu od K. Zacharovej Končím so strachom a žijem odvážne. Cena 9 EUR + poštovné. Kniha je nová. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty na bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Končím so strachom a žijem odvážne - K. Zacharová
Predám knihu od K. Zacharovej Končím so strachom a žijem odvážne. Cena 8 EUR + poštovné. Kniha je nová. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty na bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Končím so strachom
Nová kniha, Katarína Zacharová Osloboďte sa od strachu a limitácií a začnite naplno používať svoj najvyšší potenciál, aby ste mohli žiť slobodne a s radosťou. Strach je „vrahom” vašich snov, talentov a túžob. Strach vám nedovoľuje prejaviť váš najvyšší potenciál, brzdi vás v progrese a raste, ubíja vaše nadšenie a sebahodnotu. Pozrite sa späť na svoj život, čo všetko ste neurobili, neskúsili, nezažili, lebo ste sa báli? Tri dôležité kroky vedú ku oslobodeniu od strachu. Podstatou je uvedomiť si pôvod strachu a ako vznikol. Je dôležité pochopiť, ako funguje váš energetický systém a prečo vlastne máte strach. Súčasťou je prekonanie vlastného ega, ktoré vám nedovolí rozvíjať naplno váš potenciál. Ďalšou fázou, v ktorej získavate schopnosť strach kontrolovať a robiť bez jeho vplyvu odvážne rozhodnutia, je oslobodenie. Nakoniec sa dostanete do tretej, najdôležitejšej etapy, sebarealizácie. Začnete budovať nové návyky a postoje, ktoré vás nebudú viac limitovať, ale povzbudzovať v plnení vašich túžob a cieľov. Predstavte si, čo by ste robili, keby ste vedeli prekonať strach a konať s odvahou? Aké by boli vaše možnosti? Strach nie je reálny, je iba vo vašej hlave a vytvára vám bariéry. Končím so strachom je druhá kniha od úspešnej lektorky, koučky a autorky, Kataríny Zacharovej, ktorá sa dokázala oslobodiť nielen od vlastných strachov, ale pomohla aj ďalším stovkám ľudí prekonať ich limitácie a strachy na ceste za ich snami a cieľmi. V knihe nájdete všetko, čo Katarína za posledné tri roky učila iba na súkromných tréningoch a koučingoch. Ak ešte nedostávate od života to, čo chcete, nedarí sa vám dosiahnuť ciele a sny alebo nájsť naplnenie a úspech, aktívne používať svoje talenty a schopnosti, či tvoriť krásne vzťahy, je čas skončiť so strachom a prestať žiť v úzadí. Zaslúžite si viac a môžete vytvoriť viac. Každý sa niečoho bojí, ale nedovoľte strachu, aby vás sabotoval a zmenšoval vaše možnosti. Prekonajte ho, osloboďte sa a začnite žiť naplno svoj najvyšší potenciál! A táto kniha vám krok po kroku ukáže AKO na to! 10 odporúčaní ako prekonať negatívne myšlienky a emócie!
Umenie Vystupovať
Nová kniha Zvládli ste nejakú vyčerpávajúcu situáciu (pracovný pohovor, vystúpenie na verejnosti či náročný rozhovor), no okamžite ste si zaželali, aby ste sa s ňou mohli popasovať ešte raz a lepšie? Vo chvíľach, keď by sme mali byť úprimní a rozhodní, sa neraz správame falošne a bezmocne. K najväčším životným prekážkam často pristupujeme so strachom, prekonávame ich s úzkosťou a neskôr svoje konanie ľutujeme. Ak získame prístup k osobnej moci, prestaneme sa trápiť tým, aký dojem robíme na iných, a namiesto toho upravíme dojem, aký už istý čas robíme na seba. Autorka nás naučí, že pomocou jednoduchých metód sa môžeme oslobodiť od strachu, podarí sa nám podať najvyšší možný výkon, nadviazať kontakt s ostatnými a obdariť ich mocou, vďaka ktorej dosiahnu rovnaký úspech. Kniha Umenie vystupovať je napísaná na vysokej odbornej úrovni, zato však s vášňou a prístupne. Obsahuje množstvo príbehov ľudí, ktorí sa naučili dosahovať úspech v stresujúcich situáciách, ktoré im kedysi naháňali strach. Čitateľ sa naučí pristupovať k najväčším výzvam so sebavedomím, nie so strachom, a spomínať na ne s pocitom uspokojenia, nie s ľútosťou.
Kniha Priepasť od Jozefa Kariku
Bývalý lezec trpiaci panickým strachom z výšok narazí na legendu o skalnej plošine v Tatrách, kde neznáma sila núti ľudí, ktorí tam zablúdia, skočiť do priepasti a zabiť sa. Nezvyčajné množstvo smrteľných nehôd v tejto oblasti mu nedá spávať. Rozbehne pátranie na vlastnú päsť, lenže skutočnosti, ktoré odhalí, sa vymykajú ľudskej predstavivosti a chápaniu. Za svoju zvedavosť kruto zaplatí – sám sa ocitne na hrane priepasti. Je stará legenda horských vodcov o nadprirodzenej sile zhadzujúcej ľudí do hlbín iba strašidelná fáma, alebo obsahuje zrnko pravdy?