inzercia, predaj, predám, bazár

Koncipient, asistent riaditeľa

Kategória: Administratíva

miesto práce: Zvolen, Banská Bystrica (možnosť čiastočnej práce z domu)

druh pracovného pomeru: skúšobná doba na dohodu, potom dohoda, TPP alebo živnosť skrátený úväzok 20 hodín týždenne 

mzdové podmienky / netto: 5€ hodina plus podiel na obrate firmy
termín nástupu: ASAP

INFORMÁCIE O PRACOVNEJ POZÍCIÍ
Hľadáte príjemné pracovné prostredie a možnosť osobnej realizácie, kvalitný a dlhodobý pracovný vzťah v stabilnej a úspešnej spoločnosti? Staňte sa asistentom a pravou rukou riaditeľa.

Náplň prace, právomoci a zodpovednosti
správa pracovného kalendára riaditeľa
príprava, organizácia a spracovanie podkladov obchodných stretnutí a porád riaditeľa
zápisy z obchodných stretnutí a porád riaditeľa
komunikácia s klientami v rámci finalizácie obchodneho procesu
praca s databázou a vyhodnocovanie možností nových obchodov, vypracovávanie ponúk
vytipovanie nových klientov a obchodných partnerov
kontaktovanie potenciálnych obchodných príležitosti
príprava podkladov na hypotéky, poistenia a iné finančné produkty
prieskum trhu

Ponúkané benefity
služobný telefón
služobný počítač
multisport karta
príplatok 5-10% z obratu firmy – možnosť aktívne ovplyvniť výšku svojho príjmu
flexibilná pracovná doba


POŽIADAVKY NA ZAMESTNANCA

Pozícií vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Ostatné znalosti
Microsoft Excel - pokročilý
Microsoft Word - pokročilý
Microsoft Power Point - pokročilý
práca s MacOS výhodou nie podmienkou
vodičský preukaz B
znalosť cudzieho jazyka výhodou

Osobnostné predpoklady a zručnosti
základné znalosti a orientácia v oblasti financií
prax v administratíve výhodou
analytické myslenie, práca z údajmi a schopnosť ich vyhodnocovania
kreativita a schopnosť implementovať vlastne nápady
obchodný duch a organizačne schopnosti
dynamickosť a orientácia na detail
dôslednosť, komunikatívnosť, dochvíľnosť, samostatnosť, zodpovednosť, reprezentatívne vystupovanie a chuť učiť sa nove veci

Vaše otázky a životopis pošlite na rudo.gallas@
Koncipient, asistent riaditeľa
Podobné inzeráty
Asistentka riaditeľa agentúry
Hľadáme asistentku riaditeľa s vysokou mierou dôslednosti a citom pre detail, ktorá bude schopná efektívne viesť agendu spoločnosti. Tvoje úlohy budú zahŕňať administratívnu podporu, správu dokumentácie a plánovanie a organizovanie podujatí. Táto pozícia prináša zaujímavú a rozmanitú pracovnú náplň, ktorá Ti neponúkne žiadnu monotónnosť. Je nevyhnutné mať ochotu cestovať po Slovensku a prispôsobovať sa rôznym pracovným situáciám. Práca asistentky riaditeľa hostesingovej agentúry zahŕňa: • Koordináciu a organizáciu eventov • Vedenie kalendára riaditeľa • Komunikáciu s klientami a koordináciu tímu hostesiek • Prípravu marketingových materiálov Práca v našej agentúre Ti prináša široké spektrum benefitov, vrátane preplácania cestovných príkazov, mobilného telefónu, zaujímavého platu, flexibilného pracovného času a pracovného prostredia, ktoré umožňuje prácu z domu. Okrem toho, ak prejavíš záujem a budeš pracovať efektívne a spoľahlivo, ponúkame ti príležitosť na rýchlejší kariérny postup a zvýšenie platovej úrovne. Pokiaľ máš záujem o túto pozíciu a si pripravená na výzvy, pošli nám svoj životopis. Ak máš akékoľvek otázky alebo si chcela získať viac informácií, neváhaj nás kontaktovať. Môžeš nám zaslať tvoju požiadavku na emailovú adresu Pridaj sa k nášmu tímu Zefir Agency!
Asistentka riaditeľa
Firma JV Intersad spol. s.r.o.,Svätý Jur ponúka pracovnú pozíciu asistentka riaditeľa. Mzda : 800 eur + odmeny podľa výkonov Pracovná doba od 7:00 do 15:30 hod. Náplň práce : - zaistenie bežného chodu kancelárie - vybavovanie e-mailov, telefonátov, stretnutí - práca v exceli - kopírovanie, tlač, spracovanie dokladov podľa potrieb riaditeľa Podmienky prijatia : - komunikatívnosť - kolektívnosť - ochota vzdelávať sa - čestnosť - zodpovednosť a spoľahlivosť - vodičský preukaz výhodou Informácie pre uchádzačov : Ak spĺňate nami uvedené kritéria a naša ponuka Vás zaujala, prosíme, aby ste svoj životopis posielali na e-mail : ekonomika@
Koncipient finančného plánovania
Dobrý deň Pre našu budúcu bankovú pobočku hľadáme šikovných ľudí zo skúsenosťami z finančného trhu. Ak sa rád učíš nové veci, nemáš problém s akvizíciou klientov, máš min. maturitné vysvedčenie, si komunikatívny a myslíš hlavne na klienta možno hľadáme práve teba. Našou hlavnou víziou je ľudí finančne vzdelávať a naučiť žiť finančne zdravo. Čo za to ? flexibilná pracovná doba kariérny rast neustále zvyšovanie mzdy plat pozostávajúci z fixnej časti a osobného ohodnotenia Produkt ktorý skutočne pomáha ľuďom v prípade ak ťa to zaujalo prosím zašli nám životopis na sb-vlm@
Hľadá sa asistent manažéra je európsky materinský jazyk
Stavebná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výstavbu súkromných obydlí na území Rakúska, Slovenska, Maďarska, Nemecka a iných európskych krajín, hľadá tajomníka – asistenta riaditeľa. Podmienkou je európsky materinský jazyk a dobrá znalosť ruského alebo ukrajinského jazyka, keďže pracovná náplň zahŕňa pomoc s prekladmi, vedenie obchodnej korešpondencie a administratívno-sekretárske činnosti.
Riaditeľ zariadenia Sociálnych Služieb
Spoločnosť DODS SYSTEM, s.r.o. príjime do trvalého pracovného pomeru riaditeľa, resp. sociálneho pracovníka s praxou v zariadení sociálnych služieb. V prípade záujmu o prácu v našej spoločnosti, vyplňte prosím dotazník uchádzača o zamestnanie na stránke: praca. a následne si dohodneme termín pracovného pohovoru.
Office manager / Asistent  – vhodné aj pre absolventov
Hľadáme: Asistenta na rôznorodú výpomoc predovšetkým pri správe portfólia nájomných nehnuteľností, spracovanie drobných produktov na predaj (fotenie, meranie, úprava v PC), organizácia kancelárie, drobné nákupy, administratívna práca (vedenie evidencie, poštová agenda a pod.) a ďalšie činnosti podľa potreby. V rámci tejto vstupnej pracovnej pozície je možný kariérny rast v oblastiach obchod, back office, projektový management. Práca na plný úväzok, pracovná doba môže byť individuálne prispôsobená. Práca je vhodná aj pre študentov VŠ alebo absolventov. Preferujeme absolventov ktorí dosahovali mimoriadne výsledky počas štúdia. Ponúkame: Asistent bude mať k dispozícii firemný automobil, notebook, telefón a kanceláriu v centre mesta. Asistent bude kompletné zaškolený. Možnosť práce niektoré dni aj z domu. Stanete sa súčasťou rýchlo sa rozvíjajúceho a dynamického tímu. Mzda Na živnosť (faktúru) cca. 1100 - 1250 Eur / mesačne. Na pracovnú zmluvu/dohodu cca. 900 - 1000 Eur / mesačne. Preferujeme spoluprácou formou živnosti alebo pracovný pomer na dohodou. Je možné uzavrieť zmluvu o službách aj s s.r.o. Požiadavky: Vodičský preukaz a prax viesť osobný automobil MS Office, POKROČILÝ (MS Word a Excel) Miesto výkonu prác: Banská Bystrica Životopis a popis predošlých pracovných skúseností poslať na: alex.kreze@, predmet emailu: ASISTENT BB Termín pohovoru: Marec/Apríl 2023 Termín možného nástupu: Júl/August 2023 O spoločnosti Sme mladá dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť pôsobiaca v oblasti projektov nehnuteľností a investičných start-up projektov, s výnimočným zázemím v znalosti ekonómie, legislatívy a exekúcie projektov. Pri výbere uchádzačov o zamestnanie posudzujeme viaceré aspekty a preferujeme práce-chtivých a dlhodobo motivovaných spolupracovníkov, s prístupom k spoločnosti ako k vlastnej firme.