inzercia, predaj, predám, bazár

Kondenzátor mikrovlnka Samsung

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predám kondenzátor do mikrovlnky Samsung 1,05 mF mikro farádov
Kondenzátor mikrovlnka Samsung
Podobné inzeráty
Predám používanú mikrovlnku značky SAMSUNG - F300G MS23F301T
Predám používanú mikrovlnnú rúru značky Samsung - F300G MS23F301TFK. Mikrovlnka je v perfektnom stave napriek používaniu. Pre viac info pozri nižšie originálnu špecifikáciu. Preferujem osobný odber v mieste Malacky. Originálna špecifikácia: V prípade tohto modelu vás očarí nielen príjemný moderný vzhľad, ale aj praktické funkcie. Nechýba medzi nimi „Môj tanier“, pomocou ktorej môžete do pamäte uložiť najčastejšie pripravované pokrmy, funkcia na odstraňovanie pachu či program Healthy Cooking na varenie z čerstvých surovín. Stačí si vybrať niektorý z vopred nastavených programov a hravo pripravíte svieži, chutný a voňavý pokrm z hydiny, rýb či zeleniny. Doslova za okamih si môžete pochutnávať na lahodných krevetách. K ďalším praktickým vymoženostiam mikrovlnnej rúry patria klasický ohrev, automatické rozmrazovanie, detská poistka a zvukový signál. Za zmienku stoji tiež mimoriadna odolný keramický vnútorný povrch, ktorý sa jednoducho udržiava, nemení farbu, odolá poškodeniu a je antibakteriálny. Vďaka vstavanému grilu si hravo uveríte aj rôzne druhy pokrmov. Samsung, mikrovlnka, spotrebiče, domácnosť, kuchyňa
Mikrovlnka Samsung MC28H5015AK 28l
Predám používanú teplovzdušnú rúru Samsung MC28H5015AK 28l. Funkčná, vo výbornom stave, dôvod predaja je výmena za vstávanú. Len osobný odber: Veľká Paka Programy Healthy Cooking - programy pre varenie z čerstvých potravín Ceramic Inside - extrémne odolný povrch Programy Jogurt/Kysnutie cesta - príprava domáceho jogurtu bez farbív a konzervantov Vďaka 15 prednastaveným režimom varenia, ktoré nájdete na inteligentnej rúre Samsung rýchlo pripravíte rôzne čerstvé a zdravé jedlá. Táto rúra je vybavená funkciou konvekčného varenia, s ktorou budú vaše jedlá čerstvé, voňavé a zakaždým dokonale uvarené. Odteraz môžete s dôverou a pohodlne variť čokoľvek od brokolice a hnedej ryže až po kuracie prsia a čerstvé lososové rezy. Kedykoľvek počas dňa si vychutnávajte domáce cesto alebo jogurt vďaka funkcii fermentácie, ktorá pomocou pokročilej fermentačnej technológie nastavuje správnu teplotu, aby vaša rodina získala ešte viac možností pri príprave lahodných a čerstvých jedál na raňajky, obed či večeru. S inteligentnou rúrou budete zažívať väčšiu flexibilitu. Táto rúra je navrhnutá pre potreby zaneprázdnených rodín. Vypnutím otočného taniera vám umožňuje využiť každý milimeter vnútorného priestoru, čo znamená, že do rúry sa pohodlne zmestia aj veľké hranaté taniere. Budete tak o krok pred podobnými spotrebičmi. Teraz môžete jednoduchšie a rýchlejšie ohrievať jedlo aj vo väčších hrncoch, vďaka čomu budete mať viac času na vychutnávanie si jedál za stolom. V inteligentnej rúre Samsung neucítite silný zápach jedál. Stačí vybrať nastavenie odstránenia pachov a vzduch zvnútra rúry sa rozptýli v okolitom priestore. Táto funkcia rýchlo eliminuje akýkoľvek zápach, takže vaše jedlá budú chutiť čerstvo a lahodne – presne tak, ako ste to chceli. Viac informácií:
Vstavaná mikrovlnka BOSCH
Predám vstavanú mikrovlnku BOSCH BFL524MS0. Mikrovlnka je nová, nikdy nepoužitá. Doviezli mi ju rozbitú a neskontroloval som si to. Reklamáciu mi neuznali. Nová stojí 300 eur. Teraz ponúkam za 50 , nahradné skla sa dá samostatne dokúpiť. Mikrovlnka funguje.
MIKROVLNNÁ RÚRA - SAMSUNG PROGRAMOVATEĽNÁ 1780W
Mikrovlná rúra je úplne nova v krabici, je určená do gastro prevádzky alebo pre hobby kuchára ktorý si chce ozaj profesionálne ohriať jedlo alebo iné predmety :) Mikrovlnka bola kupovaná minulý rok v rámci realizácie jedenej nemenovanej reštaurácie. Žiaľ prevádzkar zistil že sa mu nezmestí do police tak nám ju vrátil.Odporúčam sa isť najesť, stojí to zato. :) Mikrovlnka nám teda ostala v sklade. Všetci sa už u nás stažujú že v sklade nieje miesto. Preto som sa rozhodol mikrovlnku predať a uvolniť miesto inej zbytočnej veci :) Menšej dohode sa nebránim ak budúci majiteľ sľubi že nebude búchať dvierkami. Model: SAMSUNG CM1929A/XEU – Tělo z nerezové oceli, dveře se skleněným oknem. – Komora je opatřena keramickým dnem a světlem. – Příkon 3200 W, výkon 1780 W. – Lze nastavit 5 úrovní výkonu: vysoký (100%), střední (70%), nízký (50%), rychlé rozmrazení (20%), pomalé rozmrazení (10%). – Funguje na základě dvou rotujících trubek ve stropní části. – Digitální dotykový ovládací panel s možností uložení 30 třístupňových programů. – Digitální displej s časovačem, lze nastavit na 25/40/50 minut podle zvoleného programu. – Funkce uzamčení programu zabraňuje jeho nechtěnému smazání. – Funkce opakování znovu spustí poslední volbu. – Funkce "ONE TOUCH" prodlouží běžící program o 30 sekund. – Signál pro konec programu lze nastavit. – Funkce upozornění na výměnu vzduchového filtru. – Stohovatelná, mikrovlnné trouby je možné stohovat na sebe s přiloženou nosnou deskou. – Odnímatelný vnitřní horní kryt pro snadné čištění. – Hmotnost: 32 kg.
Pokazená mikrovlnka Samsung
Symbolická cena 5 eur, mikrovlnka bohužiaľ neohrieva jedlo , ináč je všetko funkčné , kompletná aj s tanierom . Pre niekoho kto si to vie dať opraviť, alebo na náhradné diely.
Mikrovlnka Samsung
Veterán mikrovlnka