inzercia, predaj, predám, bazár

Kone

Kategória: Pre mládež

Obe spolu za 8e plus poštovné
Kone
Podobné inzeráty
Knihy pre všetkých
Kúp 2 knihy a na tretiu máš 2€ zľavu. Inzerát aktuálny pokiaľ tu je. Predávam knihy: Otvor oči 1 - Dag Palovič Vražda na fare - Agatha Christie Labyrint - Kate Mossová Zlato sa čistí ohňom - Eva Mária Rohrman Alea, dievča mora - Tanya Stewnerová Papierové mestá - John Green 3,50€ Duchovia medzi nami - Hazel M. Denningová Reč srdca - Cleo Wade Krátky druhý život Bree Tannerovej - Stephenie Meyerová Planéta na rázcestí - Pavol Dinka Bozk - Jacqueline Wilsonová Charlie and the Chocolate Factory - Roald Dahl The wizard od Oz - L. Frank Baum Tvorivé fotografovanie Aféry Finy S. - Alica Činčárová Horkýže slíže, Smaragdové oči - Daniel Steel Kvasnica 3€ Lea a kone - Christiane Gohl Šťastie pre koňa Kôň môjho života Jar medzi koňmi Jazdecký chodník - Michelle Batesová, Susannah Leighová Cudzinci v stajni Koník mojich snov Splašený koník Dievčatá v sedle - Bonnie Bryantová Dobrodružstvo v horách a poplach v stajni Na svete je žriebätko Sila koní 2,50€ Medzi nami dievčatami, Randina veľká šanca - L. E. Blair Zvierací záchranári, Plachý poník - Sarah Hawkins 2€ Tao koně - Linda Kohanov S koňěm medzi světy - Linda Kohanov 3,50€ Zákon svorky, Mŕtve mesto - Erin Hunterová Kam zmizla Aljaška - John Green 1,50€ Cena +poštovné. Peniaze na účet.
Margita Figuli: Tri gaštanové kone
Predám knihu Margita Figuli: Tri gaštanové kone ydavateľstvo: Tatran edícia: ČŠM 2,50 € + poštovné záujem prosím hlavne na email pozrite si prosim aj ostatné moje inzeráty
Knihy s konskou tematikou
Nicholas Evans- Liečiteľ koní 6€ Robert B. Parker- Ťah koňom 5€ Michal Horáček- Království za koně 4€ Šepot koní- Najkrajšie príbehy o koňoch 5€ Knihy boli uskladnené na poličke na ktorú svietilo slnko takže jedna strana je vyblednutá ako vidno na fotkách + bežné známky používania Prosím kuk aj moje iné inzeráty, ďakujem.
Predám knihy Milla
Predám knihy Milla spolu za 12€. Prípadne aj po kuse za 4€. O knihe: Milla túži po vlastnom koníkovi a keď po škole pracuje v stajni, predstavuje si, že všetky kone, o ktoré sa stará, patria jej. Túži po normálnom živote v normálnej rodine. V rodine, ktorá si občas vyjde spolu na výlet, ktorá spolu večeria a do ktorej sa človek nehanbí pozvať svoje kamarátky; kde mama nefajčí v kuchyni; kde tato nevysedáva pred telkou s pivom a neopíja sa s kamarátmi uprostred mesta. Podarí sa jej niekedy splniť si svoje sny? Knihy sú vo veľmi dobrom stave, ako nové. Knihy posielam poštou. Kontaktujte ma prosím na mail. Tel. číslo je vymyslené!
Knihy o koňoch
Inzerát je aktuálny pokiaľ tu je. Predám knihy, 1ks 3€: Lea a kone - Šťastie pre koňa - Jar Medzi koňmi - Kôň môjho života Jazdecký chodník - Splašený koník - Cudzinci v stajni - Koník mojich snov Dievčatá v sedle - Zbláznené do koní 1 - Dobrodružstvo v horách a poplach v stajni 2 - Na svete je žriebätko 3 - Sila koní 4 Cena +poštovné.
Knihy pre deti a mládež - ako nové
Predám Knihy pre deti a mládež aj o koníkoch, vo veľmi dobrom stave, ako nové , vhodné aj ako darček. : Veľká jablková farma -6 častí, Kristin Earhart, Smieškov veľký plán, Skvelá Šiši, vpred Smieško, Smieškove prázdniny, Robin a jarný festival, Smieško veselé kopýtko Zatúlané srdce jazdca, Christian e Gohl Dievčatá v sedle, Bonnie Bryantová Monster hygh - Stredná strašideľná, Príšera od susedov, Líši Harisonová Všetkým chalanom ktorých som milovala, Jenny Hanová Kone poznávame a určujeme Pri odbere viac kusov dohoda