inzercia, predaj, predám, bazár

Konektory Damar & Hagen - uloženky

Kategória: Ostatné audio video

Ponúkame na predaj tieto fungl nové retro sady konektorov od firmy Damar & Hagen. Jedna sada rozbalená kvôli foto.

Vhodné pre zberatela audio/video techniky ako zaujímavosť.

K dispozícii 2 sady. Uvedená suma je za sadu.

Všetky ostatné položky určené na predaj sa dajú pozreť na nasledujúcej linke:
Konektory Damar & Hagen - uloženky
Podobné inzeráty
Konektory Damar & Hagen - uloženky
Ponúkame na predaj tieto fungl nové retro sady konektorov od firmy Damar & Hagen. Jedna sada rozbalená kvôli foto. Vhodné pre zberatela audio/video techniky ako zaujímavosť. K dispozícii 2 sady. Uvedená suma je za sadu.
Predám BTR reproduktorové káble
Ponúkam na predaj reproduktorové káble vlastnej výroby v duchu "Back To Roots" - maximálna kvalita komponentov, káble stavané pre výkon, tlačenie ceny na minimum a 0% pochybného marketingu sú pre mňa základom. Tu sa žiadne nevkusné a ohavné klobásy nepredávajú. Moja požiadavka je, aby s prehľadom utiahli akúkoľvek záťaž a boli tak flexibilné, že ich človek stočí ako škoricovníka. Manželka z kuchyne taktiež ocení, že aký je veľký, žilkovitý, ale stále ohybný - bude jediná z knižného klubu, ktorej manža má takú pýchu. A práve pre tie manželky existuje SPX a SPX Mini. SPX je pre tých, ktorí veria vo viac deviatok v čistote medi a chcú predimenzovaný luxus. SPX Mini je zase švajčiarska mačeta, ktorá stačí pre akékoľvek zaťaženie, dĺžku a ponúka absolútnu flexibilitu vo výbere konektorov. SPX Mini je jediný kábel, ktorý potrebuješ a SPX je jediný kábel, ktorý chceš. Ponúkam akúkoľvek konfiguráciu 2-4 konektorov na ktoromkoľvek konci káblov - SiW (single-wire, 2 konektory na každom konci), BiW (bi-wire 2 konektory na jednom konci, 4 konektory na druhom) alebo BiA (bi-amping, 4 konektory na každom konci). Variácie: 1. SPX káble: - 4x 99,999% OFC káble, každý s prierezom 2,5mm2/13 AWG od švédskej Supry, merný odpor vodičov 0,68 Ohm/100m - BFA konektory Hicon (kompatibilita ako pri banánikoch) - kvalitné parakordové opletenie dostupné vo veľkej škále farieb - - iné farby ako v galérii po dohovore - cena za (1m/pár) je 119€ / ~3035,- CZK (SiW), 144€ / ~3670,- CZK (BiW), 168,5€ / ~4295,- CZK (BiA) - cena za +-0,5m je 10,65€ / ~271,- CZK 2. SPX Mini káble: - 4x 99,99% OFC káble, každý s prierezom 1,5mm2/16 AWG od talianského Taskera, merný odpor vodičov 1,25 Ohm/100m - rovné/lomené banániky, vidličky a flex pin Deadbolt konektory - kvalitné parakordové opletenie dostupné vo veľkej škále farieb - - iné farby ako v galérii po dohovore - cena závisí od konkrétnej dĺžky a na druhu/počte použitých konektorov, napríklad 2,5m dlhý pár SiW káblov s banánikmi 72€ / ~1835,- CZK Fotky: Doprava: 3€ / ~76,- CZK, na ktorúkoľvek pobočku Zásielkovne (platí pre CZ aj SK), aj na dobierku V prípade špeciálnej požiadavky mi dajte vedieť, pokúsime sa to spolu ušiť na mieru. V ponuke sú aj ostatné modely kabeláže, stačí vyhľadať kľúčové slovo BTR (prípadne pridať "kábel", spoznáte ich podľa fotiek). Tel. číslo je vymyslené (ochrana pred nechceným SPAMom), kontaktný formulár funguje, mailom sa vieme rýchlo dohodnúť, pár mailov a sme vybavení. Pokiaľ odo mňa nedostanete odpoveď, tak mám skúsenosť, že niektoré mailovky hádžu moje správy do SPAMu, takže sa mi ozvite potom ešte raz po dni/dvoch, prosím.
Predám BTR RCA/XLR prepojovacie káble (+ AES/EBU)
Ponúkam na predaj RCA/XLR prepojovacie káble vlastnej výroby v duchu "Back To Roots" - maximálna kvalita komponentov, káble stavané pre výkon, tlačenie ceny na minimum a 0% pochybného marketingu sú pre mňa základom. Na výber sú všetky štyri variácie analógových prepojovacích káblov (viď. foto), RCA a XLR prepojovacie a aj obe kombinácie týchto káblov, teda RCA XLR i XLR RCA prepojovacie káble. Dostupný je taktiež aj AES/EBU digitálny prepojovací kábel. Variácie: 1. RCA prepojovacie káble: - koaxiálna metráž japonského Canare, 1x 24 AWG vodič, izolácia z extra-flexibilnej PE peny, 2-vrstvové tienenie (2x medené opletenie) - pokrytie 95%/94%, stat. kapacita 53 pF/m (vďaka čomu je kábel vynikajúci aj pre phono), merný odpor tienenia 1 Ohm/100m - konektory Amphenol RCA M-séria, čierne a červené prevedenie, pozlátené kontakty - kvalitné multifilamentové opletenie v čiernom prevedení - cena 32€ / ~815,- CZK (1m/pár), cena za +-0,5m je 2,24€ / ~57,- CZK 2. XLR (samice) RCA prepojovacie káble: - metráž a opletenie identické s RCA prepojovákmi, konektory ako pri RCA a XLR - cena 36€ / ~920,- CZK (1m/pár), cena za +-0,5m je 2,24€ / ~57,- CZK 3. XLR prepojovacie káble: - symetrická metráž japonského Canare, 4x 24 AWG vodiče, 1-vrstvové tienenie (medené opletenie) - pokrytie 96% - konektory Neutrik XLR XX-séria, čierne a červené prevedenie, pozlátené kontakty - kvalitné multifilamentové opletenie v čiernom prevedení - cena 43,50€ / ~1110,- CZK (1m/pár), cena za +-0,5m je 2,76€ / ~71,- CZK 4. RCA XLR (samce) prepojovacie káble: - metráž a opletenie identické s XLR prepojovákmi, konektory ako pri RCA a XLR - cena 39,5€ / ~1005,- CZK (1m/pár), cena za +-0,5m je 2,76€ / ~71,- CZK 5. AES/EBU XLR prepojovací kábel: - 110 Ohm AES/EBU metráž japonského Canare, 2x 25 AWG vodiče, 1-vrstvové tienenie (medené opletenie) - pokrytie 95% - konektory Neutrik XLR XX-séria, čierne prevedenie, pozlátené kontakty - kvalitné multifilamentové opletenie v čiernom prevedení - cena 31€ / ~790,- CZK (1m), cena za +-0,5m je 1,92€ / ~49,- CZK Fotky: Doprava: 3€ / ~76,- CZK, na ktorúkoľvek pobočku Zásielkovne (platí pre CZ aj SK), aj na dobierku V prípade špeciálnej požiadavky mi dajte vedieť, pokúsime sa to spolu ušiť na mieru. V ponuke sú aj ostatné modely kabeláže, stačí vyhľadať kľúčové slovo BTR (prípadne pridať "kábel", spoznáte ich podľa fotiek). Tel. číslo je vymyslené (ochrana pred nechceným SPAMom), kontaktný formulár funguje, mailom sa vieme rýchlo dohodnúť, pár mailov a sme vybavení. Pokiaľ odo mňa nedostanete odpoveď, tak mám skúsenosť, že niektoré mailovky hádžu moje správy do SPAMu, takže sa mi ozvite potom ešte raz po dni/dvoch, prosím.
Telefónne vložky Tesla 3 FE 562 06 - uloženky
Ponúkame na predaj tieto retro telefónne vložky Tesla 3 FE 562 06. Jedná sa o nepoužité kusy tzv. uloženky. K dispozícii 40ks. Uvedená suma je za kus.
Predám káble na subwoofer Peiying
Predám sadu prepojovacích káblov do auta k zosilňovaču, ktorá umožňuje pripojiť napríklad subwoofer, audio zosilňovač Červený napájací kábel: 8 Ga, dĺžka: 6 m Hnedý uzemňovací kábel (priehľadný): 8 Ga, dĺžka: 1,2 m Čierne potrubie: 1,8 m 2RCA - 2RCA prepojovací kábel: 6m Priehľadný reproduktorový kábel: 12 Ga, dĺžka: 6 m Univerzálny jednožilový modrý kábel: 16 Ga, dĺžka: 6m (pripojenie rádiového ovládania) Príslušenstvo: - 3 červené konektory - poistka AGU - 20 svoriek SÚPRAVA OBSAHUJE: Napájací kábel 4mm červený - 6m,  hnedý 4mm uzemňovací kábel - 1,2m, čierna inštalačná trubica - 1,8m,  prepojovací kábel 2xRCA - 2xRCA pozlátené konektory, priesvitný kábel - 6m,  modrý univerzálny jednožilový kábel - 6m. uťahovacie pásky, skrutky, izolačné koncovky káblov, stláčacie svorky na káble, izolované spojky na káble, poistkové púzdro AGU veľké priesvitné + 60A AGU poistka a ďalšie. Všetky konektory a koncovky sú kvalitné pozlátené.
Vention 3.5mm Jack Male to 2× 3.5mm Female Audio Splitter Si
Rozdeľovač kombinovaného 3.5mm jacku na 3.5mm mikrofón a 3.5mm reproduktory. Male konektory: 1× jack 3.5 mm (TRRS), female konektory: 2× jack 3.5 mm (TRRS), pozlátené konektory, rovné zakončenie. Prípadne vymením za sladkosti a pod. Iba osobne Miloslavov.