inzercia, predaj, predám, bazár

Konica Minolta BM-510z

Kategória: Analógové fotoaparáty

Funkčný , odskúšaný , zachovalý v peknom originálnom a koženom púzdre.
Konica Minolta BM-510z
Podobné inzeráty
Konica C35 EF
Dobrý deň predám fotoaparát Konica c35 ef v krásnom a funkčnom stave. Konica C35 EF je kompaktný fotoaparát . V J Dobrý deň predám fotoaparát Konica c35 ef v krásnom a funkčnom stave. Konica C35 EF je kompaktný fotoaparát . V Japonsku mal prezývku „Pikkari“. Pikkari bol predstavený v roku 1975 a bol prvým 35 mm kompaktným fotoaparátom so vstavaným bleskom. C v názve znamená "compact" je 35 pre [35 mm]] film, a EF pre "elektronický blesk". Zaostrovanie sa aktivuje výberom prednastavených vzdialeností na otočnom tubuse objektívu pomocou metódy zónového zaostrovania . Bol nahradený pevným ohniskom Konica C35 EFP a automatickým zaostrovaním Konica C35 AF . Jeho objektív je Hexanon 38 mm f/2,8, známy svojou ostrosťou. Andy Warhol preslávene používal tento fotoaparát na fotenie momentiek na vernisážach výstav, okázalých premiérach, divokých nociach v Štúdiu 54 a po večierkoch v The Factory. „Milujem nové, malé, automatické 35 mm fotoaparáty ako Minox a Konica,“ povedal Warhol. Očividne miloval Konicu natoľko, že vlastnil tri. aponsku mal prezývku „Pikkari“. Pikkari bol predstavený v roku 1975 a bol prvým 35 mm kompaktným fotoaparátom so vstavaným bleskom. C v názve znamená "compact" je 35 pre [35 mm]] film, a EF pre "elektronický blesk". Zaostrovanie sa aktivuje výberom prednastavených vzdialeností na otočnom tubuse objektívu pomocou metódy zónového zaostrovania . Bol nahradený pevným ohniskom Konica C35 EFP a automatickým zaostrovaním Konica C35 AF . Jeho objektív je Hexanon 38 mm f/2,8, známy svojou ostrosťou. Andy Warhol preslávene používal tento fotoaparát na fotenie momentiek na vernisážach výstav, okázalých premiérach, divokých nociach v Štúdiu 54 a po večierkoch v The Factory. „Milujem nové, malé, automatické 35 mm fotoaparáty ako Minox a Konica,“ povedal Warhol. Očividne miloval Konicu natoľko, že vlastnil tri.
Konica AR fotoaparaty a objektivy
Dalsie detaily cez email. Konica FT-1 Motor Konica TCX Konica Hexanon AR 57mm f1.2 (rezervovane) Konica UC Hexanon AR 28mm f1.8 (rezervovane) Konica Hexanon AR 35mm f2 (predane) Konica Hexanon AR 50mm f1.7 Konica Hexanon AR 40mm f1.8 Konica UC Zoom-Hexanon 80-200mm f4 WEP Auto Weiton 21mm f4 (rezervovane) Rowi extension tubes (rezervovane) Mozete prist pozriet osobne v Kosiciach.
Konica AR fotoaparaty a objektivy
Dalsie detaily cez email. Konica FT-1 Motor Konica TCX Konica Hexanon AR 57mm f1.2 (predane) Konica UC Hexanon AR 28mm f1.8 (predane) Konica Hexanon AR 35mm f2 (predane) Konica Hexanon AR 50mm f1.7 Konica Hexanon AR 40mm f1.8 Konica UC Zoom-Hexanon 80-200mm f4 WEP Auto Weiton 21mm f4 (predane) Rowi extension tubes (rezervovane) Mozete prist pozriet osobne v Kosiciach.
Minolta F25 (Kompletné balenie ako nové)
Minolta F25 (Kompletné balenie ako nové)Dobrý deň predám japonský kompaktný fotoaparát Minolta F25 je kompaktný fotoaparát na 35 mm film. Je to super jednoduchý kompaktný fotoaparát s automatickým bleskom, redukciou efektu červených očí a kódovaním DX, takže stačí vložiť film a o zvyšok sa postará! Na prednej strane je umiestnený 35 mm objektív s rýchlosťou uzávierky 1/125, tento fotoaparát vám umožňuje snímať zábery a myslieť na kompozíciu, nie na nastavenia. Skutočne ľahko používa a je vhodný na fotografovanie v noci aj cez deň. Fotoaparát je ako novy na fotoaparáte je ešte originálna fólia, fotoaparát je v kompletom balení , balenie obsahuje- + Originálna krabica Minolta + Originálny popruh Minolta + Originálny kynožený obal Minolta + Originálny návod Minolta + Originálne dokumenty Minolta ⚫ Formát: 35 mm( kinofilm ) ⚫ Značka: Minolta ⚫ Zabudovaný blesk: Áno ⚫ Automatická expozícia: Áno
Minolta Prod 20's Limited edition 35mm retro point and shoot
Minolta Prod 20's v limitovanej darčekovej edícií. Exluzívny 35mm point and shoot z japonskej dielne Minolta. Krásny retro dizajn a ojedinelosť tohto fotoaparátu v nepoužitom stave v kompletnej darčekovej kazete je Tvoja jedinečná príležitosť vlastniť tento krásny fotoaparát. K fotoaparátu je všetko originálne a nepoužité príslušenstvo. Originálne fotografie produktu sú vizuálnym zobrazením kozmetického stavu. Minolta Prod 20's je moderný 35mm point and shoot v retro tele. Ak hladáte coolový foťák, ktorým schováte do vrecka aj majiteľa Olympusu Mju alebo iných kompaktov ako Yashica T4 Konica Big Mini atď. máte skvelú šancu kúpiť si tento krásny fotoaparát vo výstavnom stave. Viac fotografií nájdeš na našej stránke. Vzorové fotky: Objektív: Minolta 35mm f/4.5 Ostrenie: Autofocus (rozsah 0.95m - nekonečno) Samospúšť: Áno (10 sekúnd) Programy fotenia: Plná automatika / Programmed auto exposure Rýchlosť filmu:ISO 100-1000 (automatické rozoznanie DX kódu. Filmy bez DX kódu ako napr. Fomapany budú automaticky exponované na ISO 100). Transport filmu: Automatické navíjanie, prevíjanie a stáčanie filmu. Samospúšť: Áno(10 sekúnd) Ďalšie funkcie: uzamknutie zaostrenia, kompenzácia expozície (-2 - +2EV), tichý režim "stealth". Napájanie:1x CRP2 / DL223 6V (batéria v cene) Rozmery: 141.5mm x 73mm x 49mm Váha: 390g (bez batérie) Blesk: Áno Sériové číslo telo: 21111 Cena 329e. Inzerát je platný do zmazania. Možnosť osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto, pri zakúpení cez e-shop V ponuke máme viac fotoaparátov a objektívov, klik na meno.
Minolta Prod 20's Limited edition 35mm retro point and shoot
Minolta Prod 20's v limitovanej darčekovej edícií. Exluzívny 35mm point and shoot z japonskej dielne Minolta. Krásny retro dizajn a ojedinelosť tohto fotoaparátu v nepoužitom stave v kompletnej darčekovej kazete je Tvoja jedinečná príležitosť vlastniť tento krásny fotoaparát. K fotoaparátu je všetko originálne a nepoužité príslušenstvo. Originálne fotografie produktu sú vizuálnym zobrazením kozmetického stavu. Minolta Prod 20's je moderný 35mm point and shoot v retro tele. Ak hladáte coolový foťák, ktorým schováte do vrecka aj majiteľa Olympusu Mju alebo iných kompaktov ako Yashica T4 Konica Big Mini atď. máte skvelú šancu kúpiť si tento krásny fotoaparát vo výstavnom stave. Viac fotografií nájdeš na našej stránke. Vzorové fotky: Objektív: Minolta 35mm f/4.5 Ostrenie: Autofocus (rozsah 0.95m - nekonečno) Samospúšť: Áno (10 sekúnd) Programy fotenia: Plná automatika / Programmed auto exposure Rýchlosť filmu:ISO 100-1000 (automatické rozoznanie DX kódu. Filmy bez DX kódu ako napr. Fomapany budú automaticky exponované na ISO 100). Transport filmu: Automatické navíjanie, prevíjanie a stáčanie filmu. Samospúšť: Áno(10 sekúnd) Ďalšie funkcie: uzamknutie zaostrenia, kompenzácia expozície (-2 - +2EV), tichý režim "stealth". Napájanie:1x CRP2 / DL223 6V (batéria v cene) Rozmery: 141.5mm x 73mm x 49mm Váha: 390g (bez batérie) Blesk: Áno Sériové číslo telo: 21111 Cena 299e. Inzerát je platný do zmazania. Možnosť osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto, pri zakúpení cez e-shop V ponuke máme viac fotoaparátov a objektívov, klik na meno.