inzercia, predaj, predám, bazár

Konkurz muzikantov a spevákov na Whitesnake Revival

Kategória: Hudobníci a skupiny

Hľadám vhodných muzikantov a speváka pre tento žáner.

Výber muzikantov sa bude konať v KE po telefonickej dohode.
Konkurz muzikantov a spevákov na Whitesnake Revival
Podobné inzeráty
POZOR KONKURZ POZOR KONKURZ
Ahoj ,zavedený MOTORHEAD CZECH REPUBLIC REVIVAL vypisují konkurz na post alias mr. Lemmyho. .Jsme na scéně již 16 let. Koncerty také v zemích EU.Máme v zahraničí agenturní zastoupení. PODMÍNKY: mobilita,splolehlivost,slušná angličtina zapálenost, částečná komunikace s publikem v něm. nebo angl. Interní záležitosti co se týče (image,atd.) by se řešili dodatečně společně. Slušný honorář samozřejmostí!!!!!PS: může být i kytarista-Lemmyho basa je víceméně druhá kytara.Jde hlavně o vocal.projev a znalost kapely MOTÖRHEAD jako takové.Pokud je ve vašem okolí "motörheďáckej blázen" a víte o něm,prosím pošlete kontak, já dotyčného budu ihned kontaktovat..Platí pro celou ČR,SK. Zájemci mohou posílat domácí videa,mp3 na facebook do zpráv Valíček Antonín. Všichni dostanou šanci.!!!!Pro začátek kopie Rickenbacker + ampf.Marshall k dispozici. VELMI SPĚCHÁ !!!!THANK YOU VERY MUCH."We Are Motörhead We Play Fucking Rock and Roll :-)))))))))Tonny
KAREL GOTT REVIVAL SK
Live-Koncert 90.-120.min plnej zábavy a najnámejších CS-Hitov K.GOTT, K.SVOBODA, L.STAIDL, J.STAIDL. Hráme Koncerty, Eventy,Vianočné koncerty,Firemné akcie atd... 1.Dlouho hrát budem vám 2.Já žil jak jsem žil 3.Párty 4.La musica 5.Má první láska se dnes vdáva 6.Chran buh 7.To musím zvládnout sám 8.Nestarej se kamaráde 9.Pábitelé 10.Kávu si osladím 11.Lady karneval 12.Včielka Mája 13.Když muž se ženou snída 14.Zvonky štestí 15.Dám delovou ránu 16.Promokli Donchuán 17.Zustanu svuj čni král 19.Odcházím s vírou 20.Trezor 21.Jestli já te budu mít rád 22.Kdepak ty vtáčku hnízdo máš 23.Ráno jedu dál Fb karel gott revival SK youtobe karel gott revival SK Tešíme sa na Vás
Hľadám muzikantov - vlastná tvorba
Hľadám muzikantov, ktorí by mali záujem spolupracovať na relizácii mojej (a neskôr našej) hudobnej tvorby, ideálne potom ako jedna kapela. Ukážky z mojich skladieb v pracovných verziách si môžete pozrieť tu: V hlave, na papieri a v PC ďalšie tucty nápadov. Zámerom nie je komercia ani peniaze, ale vášeň pre muziku a radosť z tvorby. Žiadny remake. Ak to chápeš a rezonuješ, ak sa ti chce tvoriť a hrať a nie si žiadny slimák, píš :)))
Hladám bluesovú kapelu alebo muzikantov
Zdavim, som basák a hladám nejakých bluesových muzikantov na cvičenie nahrávanie a celkovo zlepšovanie sa. Mam 17 rokov, viem čosi aj na gitare a začínam sa učiť na klávesoch. Radšej píšte lebo vam nemusim zdvihnúť a už vôbec zavolať naspeť.
Hľadám muzikantov
Hľadám muzikantov do country kapely resp. 80te roky Československé pesničky . Tel.:
Hľadám 2 muzikantov (Svadby, Ľudovky)
Hľadám 2 muzikantov - 1x klávesy 1x akordeón (prípadne obaja klávesy) + Spev. Repertoár - svadby - t.j. ľudovky (východniarske: Zemplín, Šariš, Rusínske atď.) Hrať musíš vedieť..LEN SERIÓZNE. Bližšie info volať.